BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - [NEWS] Nowa gazeta motoryzacyjna

nokerman - 2005-11-09, 12:42
Temat postu: [NEWS] Nowa gazeta motoryzacyjna
mikelodz na www.bmw-klub.pl napisa³/a:
Witam!
Powstaje nowa gazeta poświęcona tylko marce BMW!W związku z tym poszukuję zdjęć aut z tegorocznych zlotów.Jeśli posiadasz takie zdjęcia-pojedynczych aut i chcesz aby ukazały się w gazecie to proszę je wysłać na maila: lewandowski@trends.com.pl wraz z opisem miejsca zlotu oraz zgodą na publikację!Liczy się data zgłoszenia i jakość zdjęcia.Czekam do 15 listopada!
Pozdrawiam
Michał "MiKe" Lewandowski

ja swoje wysłałem i dostałęm odpowiedź
lewandowski@trends.com.pl napisa³/a:
Witam!

Bardzo dziękuję , właśnie o to mi chodziło.Jeśli znajdą się jeszcze fotki jakiś zanjomych aut to także byłbym wdzięczny za przysłanie,

Pozdrawiam

ML
00-095 Warszawa Pl.Bankowy 2 pok. 2115
tel.504123846, fax. +48 22 887 77 44 lewandowski@trends.com.pl
www.trends.com.pl

zróbcie jak uważacie.

PS
jakby co to w meilu warto zaznaczyc że wyrażasz zgode na publikacje

BM 6 - 2005-11-09, 15:47

Dostalam informację, że będzie to dwumiesięcznik pod tytułem:
>> BMW.BMW TRENDS << a cena jego będzie 9,95 zł.
Wydawnictwo: Agencja Akwizycji Commercial Travelers.
Miałam Wam napisać o tym po otrzymaniu pierwszego numeru i sprawdzeniu, czy warto go kupić.
Pozdrowienia i całuski - M.

cinek_sw - 2005-11-09, 15:55

Cytat:
Powstaje nowa gazeta poświęcona tylko marce BMW!W związku z tym poszukuję zdjęć aut z tegorocznych zlotów

a jak ktoś nie był na żadnym zlocie :( :(

korzuch - 2005-11-09, 17:12

cinek_sw napisa³/a:
Cytat:
Powstaje nowa gazeta poświęcona tylko marce BMW!W związku z tym poszukuję zdjęć aut z tegorocznych zlotów

a jak ktoś nie był na żadnym zlocie :( :(

yo!
No stary improwizuj postaw berte w niedziele pod kosciołem jak ludzie wychodzą i rób fotki odrazu kazdy pomysli ze byłes na jakims konkretym zlocie i sama poważniejsza wiara :D
pozdro

Goliat - 2005-11-09, 17:26

Widzialem gazete o VW. Jak dla mnie to troszke kichawa prawie same znane samochod nic nowego.Co do gazety wyglad, papier itp jest :wink:
Sądze ze poswiecona BMW bedzie lepsza - mozliwosc dokładnego poznania naszych autek.

Tasior_KRK - 2005-11-09, 17:36

Dziś w firmie dostaliśmy pierwszą okładkę tego pisma jak bedzie ono wyglądać. Tak więc na początek BMW B3 Alpina oraz to co tygryski lubią najbardziej czyli HISTORIA SERII 3 (można odświeżyć wiadomości :) )
Ramzes - 2005-11-09, 18:01

czyli nic tylko czekac na tą gazete w całości ? ;-)
cinek_sw - 2005-11-09, 18:03

ja tam czekam na skany buehehehehhehe
no co bidny jestem :D

marcinkosky - 2005-11-09, 18:55

Witam
A nie wiecie kiedy bedzie ona dostepna??
I czy bedzie ona ogolnie dostepna tj. w kioskach itp. czy bedzie to sprzedarz wysylkowa

Menel - 2005-11-09, 19:59

na stronie bmw klubu jest napisane ze w empikach i wiekszych sieciach bedzie na sprzedaz...

ps. sory Jacuś ze u Ciebie pisze..ale do Ramzesa i Goliata....post jest nie o benzynie a o zdjęciach, które maja ukazać sie w gazecie!!!! nie róbcie zamieszania!
Dziekuje
Miruska

KotSylwester - 2005-11-10, 08:51

A jak płącą za fotki? Wysyłał ktoś?
LiZzArD - 2005-11-10, 10:17

Kiedy ma się ukazać w sprzedaży? Bo jestem skłonny zaryzykować te 10 pln i kupić :)
Piotrek - 2005-11-10, 13:36

Tasior_KRK napisa³/a:
Dziś w firmie dostaliśmy pierwszą okładkę tego pisma jak bedzie ono wyglądać. Tak więc na początek BMW B3 Alpina oraz to co tygryski lubią najbardziej czyli HISTORIA SERII 3 (można odświeżyć wiadomości :) )

no tak ,jak sie pracuje w salonie BMW to sie jest na bieżąco ,moze podeslesz jakis skan?mozna czy nie?

A więc tak :

rozmawiałem z kolegą odpowiedzialnym za tą gazetę przedstawiłem nasz klub , dałem namiar na nas , troszkę opowiedziałem o spotach i oto szczegóły:

Prawdopodobnie jedno z wydań będzie poswięconę naszemu KLUBOWI!!!!!
będą tam nasze furki oraz bedzie przedstawiona historia Klubu którą oczywiscie trzeba będzie ładnie napisać (Darco ,Kirek).Zrobi równiez sesje całego klubu prawdopodobnie
Co Wy na to?

KotSylwester - 2005-11-10, 13:58

Obawiam się że lipa z tego wyjdzie.

1.Dlaczego beemla klub a nie BMW Klub Polska Polska
2.Historia klubu - zapora nie do przejścia, chyba nie ma szans na stworzenie czegoś takiego
3.Zrobią wyaid środowiskowy i do ukazania się artykułu będziemy sie cieszyć że ów artykuł będzie..... A w artykule prawda o 180st. inna:)
4. Klubu oficjalnie nie ma:)

Ale mam nadzieje że się uda:)

Bruner - 2005-11-10, 23:16

KotSylwester napisa³/a:

1.Dlaczego beemla klub a nie BMW Klub Polska Polska

Dlaczego BMW Klub Polska, a nie Mpower Club Toruń, BMW Klub Lodz, czy jakikolwiek inny? Taki kaprys wydawcy, i juz.
KotSylwester napisa³/a:
2.Historia klubu - zapora nie do przejścia, chyba nie ma szans na stworzenie czegoś takiego

A to niby dlaczego?
KotSylwester napisa³/a:
3.Zrobią wyaid środowiskowy i do ukazania się artykułu będziemy sie cieszyć że ów artykuł będzie..... A w artykule prawda o 180st. inna:)

To, ze kilka osob z naszego klubu nie lubi sie z kilkoma osobami z innego klubu nie znaczy ze to powod zeby nas w gazecie obsmarowac.
KotSylwester napisa³/a:
4. Klubu oficjalnie nie ma:)

Tak jak i wielu innych. Co to za przeszkoda zeby o nas napisali? Poza tym
Piotrek napisa³/a:

Prawdopodobnie jedno z wydań będzie poswięconę naszemu KLUBOWI!!!!!

Nigdzie nie widze informacji o tym ze to bedzie pierwszy numer. Moze 2? Moze 5? Moze 10? Do tego czasu mozemy juz dawno byc po rejestracji, tym bardziej ze to dwuiesiecznik.
KotSylwester napisa³/a:
Ale mam nadzieje że się uda:)

Ja tez :)

Piotrek - 2005-11-10, 23:19

Dostałem inforamcje ze prawdopodobnie w marcu :D :D :D ale to jeszcze nic pewnego , z tego co sie dowiedziałem to mamy zrobic reprezentacje ok 10 aut do sesji
Menel - 2005-11-10, 23:28

Cytat:
1.Dlaczego beemla klub a nie BMW Klub Polska Polska ?

bo tam nie pala gumy a tu tak wiec o to chodzi w tej gazecie.. i lubia jeszcze riegery i inne ala e46 look :mrgreen:
pzdr