BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Głuche telefony...

LUKAS - 2005-11-18, 09:22
Temat postu: Głuche telefony...
Siemanko!

Czy jeśli jakiś frajer puszcza mi głuche telefony na domowy numer z numeru zastrzeżonego, to czy w TP podadzą mi jego numer (jeśli jest zastrzeżony) i adres żebym mógł zrobić porządek :D :?:

To jużzaczyna mnie wkur***

cinek_sw - 2005-11-18, 09:30

może jakaś nieśmiała dziewuszka :D :D :D a tak na poważnie do nie domyślasz sie?? skoro ten ktoś ma twój numer i ma czas na to żeby co chwile puszczać Ci strzały to musi być czymś lub kimś zainteresowany 8)
zadzwoń na info TP

LUKAS - 2005-11-18, 09:36

Nie domyslam się kto to może być. Z regóły niemam wrogów, bo jestem pokojowy nastawiony :D
Jak w TP mi nie powiedzą, to ide na policje, tam powinni byćbardziej kompetentni...

PS.
A numer można wziąść z książki...

Majek - 2005-11-18, 09:52

jak ma zastrzeżony to nie powiedzą, nawet jak by nie maił to i tak ochrona danych osobowych
LUKAS - 2005-11-18, 09:54

Majek napisa/a:
nawet jak by nie maił to i tak ochrona danych osobowych

W komórce wyświetla Ci się numer dzwoniącego, Jezeli nie jest zastrzezony, a po numerze do wlasciciela mozna trafic...

Żyjemy w Państwie Prawa :lol: :lol: :lol:

wrona - 2005-11-18, 09:55

nie ma takiej mozliwosci zeby podali ci numer z ktorego ktos do ciebie dzwoni no chyba ze uzyskasz nakaz od prokuratora :D policja tez nic na to nie poradzi niestety. Jedynym wyjsciem jest posiadanie kogos znajomego w tpsie oni maja mozliwosc sprawdzenia ale ..... tylko i wylacznie poznajomosci i nie jest to ani troche legalne

pozdrawiam wrona

Piotrek - 2005-11-18, 11:19

Łukasz uwazaj !! !

u mnie najpierw były głuche a po paru dniach opier....... mi mieszkanie.

center - 2005-11-18, 11:59

jak zadzwonisz na tpsa to i powiesz ze nekaja to powinni zadzwonic do kolesia i powiedziec ze czesto dzwoni co juz moze byc kawalkiem strachu..przynajmniej u mnie tak bylo jak sobie daaaawno temu jaja z kumpla robilismy :)
MrKrYH_e34 - 2005-11-18, 13:34

Boshe to robisz w brew prawu .. jesli na sukach Ci nie pomoga i w telekompromitacji tak samo to idziesz do dobrta voodke i dajesz pani z informacjii i ci powie co to za numerek !! ! ... im wiecej posmarujesz tym sie predzej dowiesz !! ! policja dlugo dlugo nie bedzie robila nic ;) .. Mozesz robic tak ze kup sobie tel z automatyczna sekret .. i ustaw ze po 1 sygnale sie nagrywa .. ktos wieki nie bedzi za to placil ;) pozdro ..
LUKAS - 2005-11-18, 14:25

ok, no coz dzieki.
KORDI - 2005-11-18, 16:01

Mam podobny problem z tym że do mnie ktoś na kom.dzwoni z zastrzeżonego.....
Co najlepsze odbieram....i czasami nawet przez ponad 20 min nikt sie nie odzywa tylko słychać czyjś oddech....
To już mnie zaczyna wkur....
Tez zastanawiam sie co zrobić..... :?

urbi - 2005-11-18, 16:32

jakas panna wzdycha ci do telefonu a ty sie wkur... odrazu :P hehe :)
20 min ? :shock:

Piotrek - 2005-11-18, 16:33

urbi napisa/a:
jakas panna wzdycha ci do telefonu a ty sie wkur... odrazu :P hehe :)
20 min ? :shock:

albo dyrygent z Poznania :D

KORDI - 2005-11-18, 16:36

Jak by była panna to luuzik.... :D
Ale właśnie nie wydaje mi sie.... :evil:
Dziennie potrafi ten ktoś wydzwonić nawet 1godz.... :!: :!: :!: :shock:
I tak codziennie od jakiś 2tyg..... :shock:
O nic mi nie chodzi tylko o to że ciągle bateria mi pada... :lol:

KWKPiotr - 2005-11-18, 19:16

No ale Wy egoiści jesteście :lol: - weźcie choć podstawcie telefon pod radyjko- niech sobie posłucha.....
A jak ustawicie na Rydzyka to przestanie dzwonić :twisted:

Pozdro.

Menel - 2005-11-18, 21:43

lukas zadzwon do tpsa i powiedz ze masz spiecia na lini..oni beda wiedziec o co chodzi i co zrobic.czesto tak jest jak sa takowe i tez niby telefon sam dzwoni.sprawdza ci czy faktycznie to ich usterki .jak powiedza ze nie tzn ze sa to prawdziwe gluche telefony i spokojnie mozesz isc z tym na policje.
mam kumpla w tpsa i tak mi doradzil...
pzdr