| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW 3 vs VW Polo 9N TDI
Goliat - 2005-11-20, 00:10 Temat postu: BMW 3 vs VW Polo 9N TDI Witam
Zapraszam do lektury i wypowiedzenia sie na ten temat.
Posiadam BMW i Polo. Ale co BMW to BMW a Polo to dobre jest do roboty smigac
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3431
Menel - 2005-11-20, 01:03
eeeh..pisza tam ze jakies tam bmw nie dalo rady jakies tam fabi itd..
jak kierowca jest jakims lapeta i lamusem to i 200 konnym nie umie jezdzic.
wolalbym nawet zwykle e30 316 od jakiegos tam dziewczecego polo z napedem na przod i latac bokami jak sie tylko da.a da sie poniewaz pawel e30 udowonil juz to wszystkim swoja czerwona krasula chyba wszystkim raczej chodzi o naped na tyl a nie jakies przednie badziewia
KORDI - 2005-11-20, 01:44
Szajs.....pic na wode,fotomontarz.....
Jak dostała jakąś zlochaną betke która już nawet 30 koni nie miała,z fotelami od Polo to niech sie nie dziwi....
No cóż....jeżdżą Polówkami to cóż im zostało jak nie pocieszać sie na wszystki sposoby.....
metaldaw - 2005-11-20, 09:00
a tak wałściwie to kogo obchodzą wywody na temat bmw pojawiające sie na forum dreswagena??
VinCent318iS - 2005-11-20, 12:07
no tak słuchajcie widze zę to ten sam typ czowieka ja miałem sąsiada ktory jeździł matizem i co powiedizał że jest lepszy od BMW bo popierwsze za nisko mu się siedzi i mowi ze on nic nie widzi, a druga sprawa kupowałem w tym okresie telewizor dosyć duży i ni h**a do beemmki wiedziałem że się nie zmiesci więc pożyczyłem od sąsiada(listonosza) Matiza hehe telewizor zmieścił sie na miękko ha i jeszcze wyprzedziłem najnowszego Seata Ibize na trasie, skolei mnie łyknął starszy brat DAjEWO LEGANZA. TOP SPEED(matiza) 170km/h ale na pewno licznik zawyżał, a w środku juz było czuć lekką spalenizne, przyjechaliśmy i wyszło na to że Matiz lepszy od BMW no ale to w mniemaniu sąsiada a tutaj w przypadku "cioci"
cinek_sw - 2005-11-20, 14:12
powiem wam tak szczerze że nie wiem po co te wasze wywody... zobaczcie sobie dokłdnie ich wypowiedz, są bardzo przychylni marce BMW w większości wypowiadają sie o niej pozytywnie, a 2/3 tego tematu jest o czymś zupełnie innym, wiec jak dla mnie spoko Są 8)
MrKrYH_e34 - 2005-11-20, 14:45
Jedyne co mnei zaciekawilo w tym temacie vw & BMW to zdjecie coici ktorego sie niestety nie doczekalem hehehe jest widocznie mega niezdara jak wszedzie chaczyla w bmw i musi byc mala kurka jesli do gazu nie dosiega .. miala problem
|
|