|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
MotorSport - NOWA GRUPA W KJSach TYLKO DLA NAS BEEMKOWICZY!!!!!!
GLOWA - 2005-11-28, 02:36 Temat postu: NOWA GRUPA W KJSach TYLKO DLA NAS BEEMKOWICZY!!!!!! SIEMA ALL
BEDAC NA PRZEDOSTATNIM SPOTKANIU W LEGIONOWIE ZACZEPIL NAS STARSZY PAN W BMW.
Z TEGO CO PAMIETAM TO ZOSTAWIL KOMUS NAMIAR NA SIEBIE BO PONOC JEST KIMS KTO MOZE DLA NAS BEEMKOWICZOW STWORZYC NOWA GRUPE W KJSach TYLKO DLA BEEMEK
JEST JEDEN WARUNEK MIN 5 AUTEK BMW!!!!
DLATEGO CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC KTO BYLBY CHETNY NA TEGO TYPU IMREZKE MAM NADZIEJE NIE JEDNORAZOWA Z UDZIALEM NASZYCH SMIGIELEK
JESLI BYLA BY WIEKSZA LICZBA OSOB TO BEDZIEMY TEGO PANA PROSIC O SPOTKANIE Z NAMI NA NAJBLIZSZYM SPOCIE KLUBOWYM NA KTORYM PRZEDSTAWIL BY NAM PO KROTCE NA JAKICH ZASADACH BY SIE TO ODBYLO.
CO WY NA TO???
CZEKAM NA ODZEW
ZAPOMNIALEM DOPISAC NIE WIEM, ALE SADZE ZE TO DLA WAWY I OKOLIC.
POZDRAWIAM
duchPW - 2005-11-28, 03:11
a gzie miałyby się odywać te wyścigi? - jak gdzieś blisko, to czemu nie
Gość - 2005-11-28, 12:37
Czyli Puchar BMW w KJS'ach?
Ja się na to piszę jak coś
Pancin - 2005-11-28, 12:53
Oj chłopaki, czym się tutaj podniecać. Przecież gdybyście przeczytali sobie regulamin KJSów, to wiedzielibyście, że jest tam zapis mówiący o możliwości stworzenia klasy markowej, jeżeli będzie więcej niż 5 aut. Jeżeli chcecie, to we wszystkich kieleckich zawodach mogę wam taką klasę robić. Sens ma to jednak tylko wtedy, kiedy przez cały sezon zbiera się klasa, bo wtedy zbiera się punkty w sezonie. Jeżeli ma być wystarczająca frekwencja tylko w jednej eliminacji to nie ma sensu tworzenie takiej klasy.
Tomek - 2005-11-28, 21:36
ja również jestem zainteresowany i chętnie dowiem sie szczegołów tych imprez w naszej klasie, bo z przednia ośka nie ma czego szukac...
ten starszy człowiek jest z ktoregos stołecznego automobilklubu
GLOWA - 2005-11-29, 01:32
PANCIN NIE WIEM CZY CHCIALES BLYSNAC TA INFORMACJA I TAK SIE PODNIECILES??NIE WSZYSCY SA TAK OBEZNANI W REGULAMINIE KJSOW JAK TY!!!
TO JEST TYLKO INFORMACJA ZE JEST KTOS KTO MOZE NAM TO ZORGANIZOWAC!!!
UMIESCILEM TEGO POSTA PO TO BY DOWIEDZIEC SIE CZY SA W NASZYM GRONIE LUDZIE KTORYCH NIE TYLKO BAWI PALENIE GUMY ALE TEZ CHCIELI BY PODNIESC SWOJE UMIEJETNOSCI W JEZDZIE SAMOCHODEM!!!
A JEZELI JESTES TAKI OBEZNANY TO PROSZE CIE BYS NAS ZAPOZNAL Z REGULAMNEM, A MOZE DYSPONUJESZ JAKIMIS MATERIALAMI POGLADOWYMI KTORE TO ZACHECILY BY BEEMKOWICZY DO WZIECIA UDZIALU W CALYM SEZONIE A NIE W POJEDYNCZEJ RYWALIZACJI
PZD BRACIE
Pancin - 2005-11-29, 10:27
GŁOWA, nie miałem w planach zabłysnąć informacjami. Nie chciałem, żeby to zostało tak odebrane. Jeżeli tak się stało, to sorki. Chciałem Wam tylko uświadomić, że to nie jest nic nadzwyczajnego. Jeżeli macie plany startów w jakichś zawodach amatorskich, to wystarczy, że udacie się do organizatora i porozmawiacie z nim o chęci startów w takiej klasie i zadeklarujecie, że będziecie brali udział nie tylko w jednej eliminacji.
TUTAJ jest link do regulaminów PZMotu.
Pozdrawiam i w razie potrzeby służę pomocą.
LUKAS - 2005-11-30, 16:18
Pomysł jest dobry. Uwaga Pancina wg. mnie nie była czymś dziwnym, a jedynie zwykłąinformacją, że to co mówił ten Pan w Legionowe to nie jest nic szczególnego.
Pancin, dostałeś moje pytania na GG w sprawie Kielc...
Bo piszę i piszę, a Ty nie odpisujesz...
Piotr_1 - 2005-12-01, 00:03
Zróbcie to, warto!!!! Gdybym był z wawy, to bym się pisał na 1000%
GLOWA - 2005-12-01, 01:51
JA ZROZUMIALEM TO TAK JAK ZROZUMIALEM I MOJA BROSZKA!
A DO PANCINA PRZECIEZ NIC NIE MAM!SPOKO ZIOM!
MALE NIE ZROZUMIENIE OT CO!!!!
LUKAS A JA TO CO NAPISALEM???
AMERYKI NIE ODKRYLEM PRZCIEZ:p:p:p
ZWYKLA INFORMACJE BO MOZE NIE WSZYSCY O TYM WIEDZA I ZYJA W M NIEWIEDZY
PIOTREK SZKODA ZE NIE MIESZKASZ W TAKIM RAZIE W WAWIE:(((
ALE CHYBA NICI Z TEGO BEDE BO MALO OSOB SIE ODEZWALO:((((
PZD ALL
|
|