BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

MotorSport - NOWA GRUPA W KJSach TYLKO DLA NAS BEEMKOWICZY!!!!!!

GLOWA - 2005-11-28, 02:36
Temat postu: NOWA GRUPA W KJSach TYLKO DLA NAS BEEMKOWICZY!!!!!!
SIEMA ALL

BEDAC NA PRZEDOSTATNIM SPOTKANIU W LEGIONOWIE ZACZEPIL NAS STARSZY PAN W BMW.

Z TEGO CO PAMIETAM TO ZOSTAWIL KOMUS NAMIAR NA SIEBIE BO PONOC JEST KIMS KTO MOZE DLA NAS BEEMKOWICZOW STWORZYC NOWA GRUPE W KJSach TYLKO DLA BEEMEK :D
JEST JEDEN WARUNEK MIN 5 AUTEK BMW!!!!

DLATEGO CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC KTO BYLBY CHETNY NA TEGO TYPU IMREZKE MAM NADZIEJE NIE JEDNORAZOWA Z UDZIALEM NASZYCH SMIGIELEK :D
JESLI BYLA BY WIEKSZA LICZBA OSOB TO BEDZIEMY TEGO PANA PROSIC O SPOTKANIE Z NAMI NA NAJBLIZSZYM SPOCIE KLUBOWYM NA KTORYM PRZEDSTAWIL BY NAM PO KROTCE NA JAKICH ZASADACH BY SIE TO ODBYLO.

CO WY NA TO???
CZEKAM NA ODZEW :D :D :D

ZAPOMNIALEM DOPISAC NIE WIEM, ALE SADZE ZE TO DLA WAWY I OKOLIC. :)
POZDRAWIAM :D :D

duchPW - 2005-11-28, 03:11

a gzie miałyby się odywać te wyścigi? - jak gdzieś blisko, to czemu nie :idea:
Gość - 2005-11-28, 12:37

Czyli Puchar BMW w KJS'ach?
Ja się na to piszę jak coś :)

Pancin - 2005-11-28, 12:53

Oj chłopaki, czym się tutaj podniecać. Przecież gdybyście przeczytali sobie regulamin KJSów, to wiedzielibyście, że jest tam zapis mówiący o możliwości stworzenia klasy markowej, jeżeli będzie więcej niż 5 aut. Jeżeli chcecie, to we wszystkich kieleckich zawodach mogę wam taką klasę robić. Sens ma to jednak tylko wtedy, kiedy przez cały sezon zbiera się klasa, bo wtedy zbiera się punkty w sezonie. Jeżeli ma być wystarczająca frekwencja tylko w jednej eliminacji to nie ma sensu tworzenie takiej klasy.
Tomek - 2005-11-28, 21:36

ja również jestem zainteresowany i chętnie dowiem sie szczegołów tych imprez w naszej klasie, bo z przednia ośka nie ma czego szukac...

ten starszy człowiek jest z ktoregos stołecznego automobilklubu

GLOWA - 2005-11-29, 01:32

PANCIN NIE WIEM CZY CHCIALES BLYSNAC TA INFORMACJA I TAK SIE PODNIECILES??NIE WSZYSCY SA TAK OBEZNANI W REGULAMINIE KJSOW JAK TY!!!
TO JEST TYLKO INFORMACJA ZE JEST KTOS KTO MOZE NAM TO ZORGANIZOWAC!!!
UMIESCILEM TEGO POSTA PO TO BY DOWIEDZIEC SIE CZY SA W NASZYM GRONIE LUDZIE KTORYCH NIE TYLKO BAWI PALENIE GUMY ALE TEZ CHCIELI BY PODNIESC SWOJE UMIEJETNOSCI W JEZDZIE SAMOCHODEM!!!
A JEZELI JESTES TAKI OBEZNANY TO PROSZE CIE BYS NAS ZAPOZNAL Z REGULAMNEM, A MOZE DYSPONUJESZ JAKIMIS MATERIALAMI POGLADOWYMI KTORE TO ZACHECILY BY BEEMKOWICZY DO WZIECIA UDZIALU W CALYM SEZONIE A NIE W POJEDYNCZEJ RYWALIZACJI :)

PZD BRACIE

Pancin - 2005-11-29, 10:27

GŁOWA, nie miałem w planach zabłysnąć informacjami. Nie chciałem, żeby to zostało tak odebrane. Jeżeli tak się stało, to sorki. Chciałem Wam tylko uświadomić, że to nie jest nic nadzwyczajnego. Jeżeli macie plany startów w jakichś zawodach amatorskich, to wystarczy, że udacie się do organizatora i porozmawiacie z nim o chęci startów w takiej klasie i zadeklarujecie, że będziecie brali udział nie tylko w jednej eliminacji.

TUTAJ jest link do regulaminów PZMotu.

Pozdrawiam i w razie potrzeby służę pomocą.

LUKAS - 2005-11-30, 16:18

Pomysł jest dobry. Uwaga Pancina wg. mnie nie była czymś dziwnym, a jedynie zwykłąinformacją, że to co mówił ten Pan w Legionowe to nie jest nic szczególnego.

Pancin, dostałeś moje pytania na GG w sprawie Kielc... :?:
Bo piszę i piszę, a Ty nie odpisujesz... :roll: :(

Piotr_1 - 2005-12-01, 00:03

Zróbcie to, warto!!!! Gdybym był z wawy, to bym się pisał na 1000%
GLOWA - 2005-12-01, 01:51

JA ZROZUMIALEM TO TAK JAK ZROZUMIALEM I MOJA BROSZKA! :evil:
A DO PANCINA PRZECIEZ NIC NIE MAM!SPOKO ZIOM! :D :D :D
MALE NIE ZROZUMIENIE OT CO!!!! :p
LUKAS A JA TO CO NAPISALEM???
AMERYKI NIE ODKRYLEM PRZCIEZ:p:p:p
ZWYKLA INFORMACJE BO MOZE NIE WSZYSCY O TYM WIEDZA I ZYJA W M NIEWIEDZY :D :p :D :p :D :p

PIOTREK SZKODA ZE NIE MIESZKASZ W TAKIM RAZIE W WAWIE:(((

ALE CHYBA NICI Z TEGO BEDE BO MALO OSOB SIE ODEZWALO:((((

PZD ALL