| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - inspekcja i serwisoil
Muniek - 2005-11-29, 14:41 Temat postu: inspekcja i serwisoil Witam!!! Mam pytanie, może nie zbyt ważne, lecz chciałbym się dowiedzieć bo mnie to irytuje. Niedawno wymieniłem licznik i po wsadzeniu nowego, po przekręceniu kluczyka połowa diód zielonych z lewej strony nie zapala się (świecą się ostatnie dwie przed żółtą) nie świeci też podświetlenie napisu nad diodami lecz też tylko z lewej strony od tego małego zegareczka, z prawej jest OK świeci. Może ktoś miał taki przypadek proszę o pomoc. Dziękuję
Przemass - 2005-11-29, 14:54
skasuj inspekcjÄ™ i serwice oil i bedzie ok
duchPW - 2005-11-29, 15:47
a wymieniałeś sam licznik czy całe zegary?
Muniek - 2005-12-01, 12:40
wymieniłem całe zegary, ale prędkościomierz przełożyłem z mojego starego licznika. Ma to jakieś znaczenie?
duchPW - 2005-12-01, 12:52
jeśli "nowe" zegary są w porządku i akumulatorki trzymają jak należy, to nie ma
zrób jak napisał Przemas - olej wymienisz po przejechaniu odległości, a nie "na lampki"
Goliat - 2006-01-01, 12:23
Sorki za wznowienie tematu Szukalem ale nie znalazlem. A sprawa jest nastepujaca. Wymienilem olej bo byl czas i pora [filtry] tylko ze mam taki problemik ze swieci sie jeszcze jedna zielona dioda Co z tym zrobic
Poczekac do nastepnej wymiany i skasowac czy da sie teraz wykasowac zeby bylo od nowa
Pozdrawiam
PS. Wszystkiego NAJ w Nowym Roku 8)
--==maly==-- - 2006-01-01, 13:02
Możesz sobie skasować kiedy chcesz samochód nie sprawdza czy zmieniałeś olej to jest tulko informacja którą możesz sobie kasować co 500km jak chcesz mieć wszystkie zielone
BOGGY E36 - 2006-01-01, 14:51
| Goliat napisa³/a: | Sorki za wznowienie tematu Szukalem ale nie znalazlem. A sprawa jest nastepujaca. Wymienilem olej bo byl czas i pora [filtry] tylko ze mam taki problemik ze swieci sie jeszcze jedna zielona dioda Co z tym zrobic
Poczekac do nastepnej wymiany i skasowac czy da sie teraz wykasowac zeby bylo od nowa |
http://www.epwik.com.pl/bmw/serwis.htm
powinno pomóc pozdrawiam!
Yatzek - 2006-01-01, 15:25
mam fotki bardziej obrazkowe gdyby ktoś chciał co z czym zmsować pozdro [/img]
globi - 2007-04-16, 01:45
Witam mam problem pali mi sie ostatni prostokącik a ja wymieniłem olej bo wymieniam co 7.500 tys km a przy takim wyniku jeden zostaje jak ja mam go skasować próbowałem tym sposobem i nic
|
|