BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Aerobiczna "6" Weidera.

Mariusz - 2005-11-30, 20:01
Temat postu: Aerobiczna "6" Weidera.
Ćwiczycie czasem drodzy Panowie i Panie (również ;) ) ?
Pewnie mało kiedy albo wcale, ale co tam ... ;)

Prezentuje wam tutaj coś dzięki czemu zgubicie kilka zbędnych kilogramów.

Aerobiczna "szóstka" Weidera.
Jest to zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha wykonywane w celu spalenia tkanki tłuszczowej zalegającej w ich obrębie oraz do znacznego wzmocnienia wszystkich mięśni brzucha.
Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się jedno po drugim bez żadnych przerw na rozluźnienie mięśni "szóstka" składa się z sześciu ćwiczeń następujących po sobie. Najważniejszym elementem każdego powtórzenia jest moment zatrzymania ruchu w momencie maksymalnego napięcia mięśni na 2-3 sek. Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się na płaskim podłożu (materac lub dywan) bez żadnych specjalnych urządzeń i przedmiotów przez sześć tygodni. W końcowy okresie programu (piąty, szósty tydzień) należy zwrócić szczególną uwagę na to by całościowy trening dzienny nie przekroczył 25min. W przypadku takiego zagrożenia należy skracać do minimum ruch w czasie powtórzeń, powtórzeń nie moment zatrzymania 2-3 sek. W momencie napięcia maksymalnego.
Cykl ćwiczeniowy obejmuje wykonywanie 6-ciu ćwiczeń jako jednej serii. Jednak ilość serii i powtórzeń w seriach zmienia się w miarę upływu dni realizacji całego programu.
I tak :
1 dzień - 1 seria po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
2,3 dzien - 2 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
4,5,6 - dzień - 3 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
7,8,9,10 - dzień - 3 serie po 8 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
11,12,13,14 - dzień - 3 serie po 10 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
15,16,17,18 - dzień -3 serie po 12 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
19,20,21,22 -dzień 3 serie po 14 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
23,24,25,26 - dzień 3 serie po 16 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
27,28,29,30 - dzień 3 serie po 18 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
31,32,33,34 - dzień 3 serie po 20 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
35,36,37,38 - dzień 3 serie po 22 powtórzeń w każdym ćwiczeniu
39,40,41,42 - dzień 3 serie po 24 powtórzeń w każdym ćwiczeniu

UWAGA!!! Gwarancją całego sukcesu, czyli otrzymanie po sześciu tygodniach wymaganego efektu jest dokładne wykonywanie wszystkich ćwiczeń i bezwzględne ćwiczenie każdego dnia od chwili rozpoczęcia programu. Każdy dzień ma swoją wartość dla motorycznego pobudzenia mięśni brzucha tak, aby nie miały one większej przerwy niż jednodniowa, w innym przypadku zostanie przerwane ich długotrwałe obciążenie, co nie rokuje uzyskania oczekiwanego wyniku końcowego.

A oto zestaw ćwiczeń:

Ja przetestowałem i zleciałem z 94kg do 87kg, a i brzuszek lepiej się prezentuje, tak mi jedna pani powiedziała ;)

cinek_sw - 2005-11-30, 20:14

a wiesz Mariusz że wziąłem się wkońcu też za brzuszki bo mi zarósł tłuszczykiem, własnie będe robił wieczorkiem, może się skusze na twój zestaw, wkońcu Weider mówi sam za siebie :D
Mariusz - 2005-11-30, 20:19

Najważniejsze by robić to tak jak jest w poleceniach ;)
Wtedy siÄ™ uda ;)
Po pierwszych ćwiczeniach jak ktoś dłuższy czas nie ćwiczył będzie udczuwać ból mięśni brzucha - nagromadzenie kwasu mlekowego, czyli tzw. zakwasów ;)
Dasz rade :)

Piotrek - 2005-11-30, 20:21

proponuje tyle nie zreć !! ! efekt bedzie jeszcze lepszy
Mariusz - 2005-11-30, 20:40

Ja się przyznać mogę, że mi od piwa brzuch rośnie ;) Ale potrafie się zmobilizować i wtedy strace kilka kg ;)
Piotrek, a Ty taki idealny jesteÅ› ?;)

rogaś318 - 2005-11-30, 20:50

Ej a kim w ogole jest ten WEIDER?? ktos juz probowal?

znacie cos takiego na miesnie klatki?

Piotrek - 2005-11-30, 20:50

Mariusz napisa³/a:
Ja się przyznać mogę, że mi od piwa brzuch rośnie ;) Ale potrafie się zmobilizować i wtedy strace kilka kg ;)
Piotrek, a Ty taki idealny jesteÅ› ?;)

Mariusz ale ja zartuje :D

Mariusz - 2005-11-30, 21:03

rogaÅ›318 napisa³/a:
Ej a kim w ogole jest ten WEIDER?? ktos juz probowal?

Joe Weider to Pan, który zajmuje się treningiem, żeby nie powiedzieć kulturystyką. Ja próbowałem tą "6" i ćwiczenie działa, tak jak wyżej napisałem.

Jeśli chodzi o klatkę to nie wiem, zapytam się kumpla, on się na tym zna ;)

Piotrek napisa³/a:
Mariusz ale ja zartuje

Właśnie, pasibrzuchu ;)

J E L I T O - 2005-11-30, 21:05

Najlepsza jest dieta "MŻ" Mniej Żreć
Piotrek - 2005-11-30, 21:05

jak dla mnie najlepszym cwiczeniem jest podjechanie do Mc Drive i ciągły ruch rąk w kierunku ust :D
Mariusz - 2005-11-30, 21:09

J E L I T O napisa³/a:
Najlepsza jest dieta "MŻ" Mniej Żreć

No tak ... schudniesz, ale zostanie z Ciebie flak, a jak będziesz ćwiczyć to będziesz rozciągać mięśnie, a na brzuchu zbudujesz krate, i co ?;)

cinek_sw - 2005-11-30, 21:13

jeść można takie ilości jakie sie je, tylko że sęk w tym aby odpowiednio dobierać potrawy, czyli nie mieszać potrawy z wysoką zawoartoścą tłuszczu z potrawami o wysokiej zawartości węglowodanów, jemy na śniadanie i kolacje paatrawy o wysokiej zawartości węglowodanów a na obidek o wysokiej zawrtośc tłuszczu..... no i do tego tak jak napisał Mariusz troszkę wysiłku :D
Marek E30 - 2005-11-30, 22:52

no mały tjuning optyczny brzuszka by się przydał ;)
Mariusz - 2005-12-01, 13:56

Zresztą ta dieta "Mniej Żreć" nie zawsze działa, bo są osoby, które jedzą i jedzą i jedzą i nie tyją. Mają po prostu dobrą przemiane materii ...
rogaś318 - 2005-12-01, 15:07

albo maja robaki :D :D
Mariusz - 2005-12-01, 15:23

A to już inna bajka.
MrKrYH_e34 - 2005-12-01, 16:22

Mysle ze kazde Cwiczenie jest dobre byle by ktos cwiczyl dokladnie i regularnie !! ! Ja aby miec taki sliczny brzuszek robilem tlko brzuszki rano i wieczorem .. efekty widac po kilku miesiacach .. Oczywiscie latwiej maja ludzie szczupli np tacy jak ja .. szybciej bedzie widac te miesnie .. pozdro
Melis - 2005-12-01, 16:22

Mariusz napisa³/a:
Zresztą ta dieta "Mniej Żreć" nie zawsze działa, bo są osoby, które jedzą i jedzą i jedzą i nie tyją. Mają po prostu dobrą przemiane materii ...

Ja tak mam! (ale robali nie! :lol: ) ...dobrze, że mam chociaż troszku miesni (od pracy, a nie ćwiczeń) bo wogóle był by ze mnie "koks" niesamnowity... :lol:
A Weider to gość, który naprawdę zna sie na rzeczy!

Pozdro

mira_croft - 2005-12-01, 17:45

Potwierdzam , ze ta metoda działa stosuje ja jak nie moge wykonywac treningów...mam płaski brzuch-> korzuch stweidzil ze wklesły..czyli chlopaki 3 tygodnie i piekne brzusie macie !! !!! :lol:
Miruska

RoboCop - 2005-12-01, 18:06

MrKrYH_e34 napisa³/a:
Ja aby miec taki sliczny brzuszek robilem tlko brzuszki rano i wieczorem .. efekty widac po kilku miesiacach ..

MrKryYHu daj jakieś zdjęcia tego wspaniałego umięśnionego brzucha :lol:

Mariusz - 2005-12-01, 19:50

RoboCop napisa³/a:
MrKryYHu daj jakieś zdjęcia tego wspaniałego umięśnionego brzucha :lol:

Masz ;) http://uplink.space.com/a...tomach-Foot.jpg

cinek_sw - 2005-12-01, 20:28

chyba puszcze bełta :shock: :shock: :shock:
RoboCop - 2005-12-01, 21:06

cinek sw - co Ty nigdy kobiety w ciąży nie widziałeś???
Mariusz - 2005-12-01, 21:37

Może on się z brzucha nie wziął ?:D
RoboCop - 2005-12-01, 23:10

cinek jest z macicy :shock:
Mariusz - 2005-12-02, 13:22

Dobra, wracamy do tematu.

Ktoś się bierze za ćwiczenia ?:)

rogaś318 - 2005-12-02, 17:44

8) 8) 8)

no dobra ja sprobuje..

:wink:

BM 6 - 2005-12-02, 19:26

Mariusz napisa³/a:
Dobra, wracamy do tematu.

Ktoś się bierze za ćwiczenia ?:)

No!!! Właśnie zastanawiałam się, co robić w wolnym czasie, którego mam coraz mniej. Ostatnio coraz póżniej wchodzę na forum i piszę też mniej.
Pozdrowienia i całuski - M.

Mariusz - 2005-12-02, 23:06

BM 6 napisa³/a:
No!!! Właśnie zastanawiałam się, co robić w wolnym czasie, którego mam coraz mniej. Ostatnio coraz póżniej wchodzę na forum i piszę też mniej.

A mówi się, że na ćwiczenia trzeba zawsze mieć czas ... w końcu chodzi o nasze zdrowie ;)
A ja musze poprawić się na 100m i 1000m, bo jeszcze troche i upadne do poziomu licealisty :) Poszukam kolejnych zestawów ćwiczeń ... czas na zdolność wydolnościową organizmu ...

Marek E30 - 2005-12-02, 23:51

Pytanie do tych co się wzieli za ćwiczenie. czy was też przy ćwiczeniu plecy (w okolicach krzyża) tak nap...arzają?

O tym, że basior mnie boli jakby miał pęknąć nie wspominam, ale to akurat chyba dobrze ;)

Acha, i jak to jest z powtórzeniami? Jak w planie jest 6 powtórzeń to np. w pierwszym ćwiczeniu podnosimy 3 razy lewą i 3 razy prawą nogę (razem 6) czy 6 razy prawą i sześć razy lewą (razem 12)?

Pozdrawiam kulturystów ;p

mira_croft - 2005-12-02, 23:54

to masz serio slaba kondyche !! !!!! :lol:
Miruska

Marek E30 - 2005-12-03, 00:41

Mam słaba kondychę bo mnie bolą plecka podczas ćwiczenia? :twisted:
center - 2005-12-03, 10:46

miesnie plecow lubia sie odzywac w czasie cwiczenia miesni brzucha, w koncu sa lacznikiem z 2 strony wiec tez potrzebuja cwiczen, wiec wypadaloby je tez troche przynajmniej porozciagac...
unoszenie tulowia lezac na brzuchu na ziemi, czy kleczac i podpierajac sie rekami wyginac sie jak kot w gore i w dol moze pomoc...
a co do wydolnosci to polecam test coopera, niezly miernik wydolnosci ogranizmu..tylko wynikami mozna sie czasami przerazic :)
ja rok temu mialem w bieganiu doskonaly ale teraz podejrzewam ze byloby juz ciezko :)
http://www.bieganie.pl/trening/testy/cooper.html

BM 6 - 2005-12-03, 11:27

Mariusz napisa³/a:

A mówi się, że na ćwiczenia trzeba zawsze mieć czas ... w końcu chodzi o nasze zdrowie ;) Poszukam kolejnych zestawów ćwiczeń ... czas na zdolność wydolnościową organizmu ...

A propos czasu, to ja w poniedziałki chodzę na kurs samoobrony, we wtorki mam godzinne ćwiczenia gimnastyczne na Uczelni, w środy - wykłady a w czwartki chodzę na lekcje tańca. W pozostałe dni wykonuję ćwiczenia domowe według własnej choreografii. Czy to jeszcze mało ?? ?
Życzę wszystkim takiej sprawności, zapału i dobrego nastroju w moim wieku. Ciekawe, jaką mam wydolność?

Mariusz - 2005-12-03, 13:12

Marek E30 napisa³/a:
Acha, i jak to jest z powtórzeniami?

6/6 :) W sumie 12 razy ;)
Nie może być tak, że będzie łatwiej ;) Odrobinę wysiłku ! :)
A kręgosłup boli dlatego, że albo mało ćwiczyłeś w młodości albo nosiłeś plecak na jednym ramieniu albo dawali Ci coś ciężkiego do noszenia w młodości :)

BM 6 napisa³/a:
Czy to jeszcze mało ?? ?

Nie mało, ale nie zawsze jest tak, że jak się człowiek zmęczy to znaczy, że ćwiczy :)
BM 6 napisa³/a:
Ciekawe, jaką mam wydolność?

Nie jestem lekarzem ;)

Marek E30 - 2005-12-03, 15:41

Mariusz napisa³/a:
Marek E30 napisa³/a:
Acha, i jak to jest z powtórzeniami?

6/6 :) W sumie 12 razy ;)
Nie może być tak, że będzie łatwiej ;) Odrobinę wysiłku ! :)
A kręgosłup boli dlatego, że albo mało ćwiczyłeś w młodości albo nosiłeś plecak na jednym ramieniu albo dawali Ci coś ciężkiego do noszenia w młodości :)

BM 6 napisa³/a:
Czy to jeszcze mało ?? ?

Nie mało, ale nie zawsze jest tak, że jak się człowiek zmęczy to znaczy, że ćwiczy :)
BM 6 napisa³/a:
Ciekawe, jaką mam wydolność?

Nie jestem lekarzem ;)

W młodości właśnie dużo ćwiczyłem, w ogólniaku mieliśmy świra na punkcie siłowni ;) Teraz mi już przeszło, ale i tak staram się regularnie tam uczęszczać. Poza tym bardzo dużo biegam za piłką, a test coopera robiłem co prawda ładnych pare lat temu, ale za to z tej tabeli wynika, że osiągnąłem wtedy wynik "Bardzo dobry" :)

Hmmm, a może by tak na zlotach zamiast konkurencji "palenie gumy" konkurencja "test coopera" ?:) oczywiście o własnych nogach a nie samochodem ;)

Pozdrawiam

Menel - 2005-12-03, 17:42

truskawka napisa³/a:
to masz serio slaba kondyche !! !!!! :lol:
Miruska

slabÄ… to dopiero ja mam :lol:
zawzialem sie,ulozylem odpowiednio,zaczynam robic...1 sklon-2 sklon-3 sklon i...
i dalem sobie spokoj ..to nie dla mnie
:mrgreen:

BM 6 - 2005-12-03, 18:11

Marek E30 napisa³/a:

Hmmm, a może by tak na zlotach zamiast konkurencji "palenie gumy" konkurencja "test coopera" ?:) oczywiście o własnych nogach a nie samochodem ;)

Pozdrawiam

Ja jestem na tak. Ciekawe, czy znajdzie się więcej chętnych w realu, czy tylko wirtualnie?
Podany zestaw ćwiczeń rozpoczęłam od dziś. Zastanawiam się, na jak długo wystarczy mi zapału??? Wydaje mi się, że my ćwiczący powinniśmy się wspierać.
Pozdrowienia i całuski dla wytrwałych - M.

mira_croft - 2005-12-03, 20:59

JacuÅ›
ja o Twojej to nawet nie smiałam pomyslec!!!!!!!!!!! hhihihihihi :lol: Miruska

RoboCop - 2005-12-03, 21:23

Jacek ma kondycjÄ™ do czego innego :lol:
Marek E30 - 2005-12-03, 23:32

BM 6 napisa³/a:
Marek E30 napisa³/a:

Pozdrawiam

Ja jestem na tak. Ciekawe, czy znajdzie się więcej chętnych w realu, czy tylko wirtualnie?
Podany zestaw ćwiczeń rozpoczęłam od dziś. Zastanawiam się, na jak długo wystarczy mi zapału??? Wydaje mi się, że my ćwiczący powinniśmy się wspierać.
Pozdrowienia i całuski dla wytrwałych - M.

Ludziom często zaczyna brakować zapału bo nie widzą efektów, a przy takich ćwiczeniach często trzeba długo na niego czekać. Dałem ten plan mojej dziewczynie, zrobiła te ćwiczenia i powiedziała, że jak za tydzień nie będzie widziała efektów to nie będzie się dłużej tak katować :shock: ręce mi opadły ;)

Pozdrawiam Squad ćwiczących i nie ćwiczących też!

center - 2005-12-03, 23:41

ja jestem za cooperem :)
tylko wczesniej zadzwoncie po R'ki i kilka respiratorow bo niektorych ambicja moze zjesc :)
a tak serio mowiac to cwiczenia tylko moga wyjsc na zdrowie...gdy nie przesadzamy oczywiscie :D

MrKrYH_e34 - 2005-12-06, 14:14

hmm i jak tam wam idzie ?? Dzis jest 6 ddzien od ukazania sie tego tematu ciekawe czy ktos jeszcze o tym pamieta .. nie wspomne o cwiczeniach ;) Ja osobiscie jeszcze tego nie testowalem ale jakos mnie to zaciekawilo i od dzis zaczynam katorge .. tylko ze u mnie jest motyw taki ze ja nie potrzebuje zchudnac bo bylbym przezroczysty hehehe pozdro naiszcie jakie macie osiagniecia ;)
cinek_sw - 2005-12-06, 15:43

robę brzuszki lecz na swój sposób.... :D :D
Mariusz - 2005-12-06, 15:59

cinek_sw napisa³/a:

Teee ... żeby to nie poszło w drugą stronę :)

BM 6 - 2005-12-06, 16:59

Ja rozpoczęłam w sobotę i jeszcze mi się nie znudzilo może dlatego, że chodzę na kurs samoobrony i tańca, więc mam dobrą zaprawę. Aby nie stracić zapału do dalszych ćwiczeń proponuję, aby od czasu do czasu odnawiać ten temat.
Pozdrowienia i caluski - M.

rogaś318 - 2005-12-06, 18:02

ja czekam az mi zakwasy zejda bo jak zaczalem raz to nie moglem sie podniesc.

moze dzis jak sie naucze na zarzadzanie i nie zaczne imprezowac z okazji sw mikolaja.:D

cinek_sw - 2005-12-06, 20:38

Mariusz napisa³/a:
cinek_sw napisa³/a:

Teee ... żeby to nie poszło w drugą stronę :)
nie bój żaby Mariusz, nie pójdzie...
Menel - 2005-12-06, 21:59

RoboCop napisa³/a:
Jacek ma kondycjÄ™ do czego innego :lol:

dobra ,dobra..juz nie pije 2 tydzien.trzeba przerwe czasami sobie zrobic.ale na te brzuszki to nie mam sily.tak sobie mysle ze z czasem sam opadnie do lata.teraz w zime nawet i dobrze ze jest tam pare kilo sloniny bo ogrzewa co nie co.poza tym w szerokiej kurte i swetrach brzuchola nie widac.w lato bede sie martwic :mrgreen:

Mariusz - 2005-12-06, 21:59

Radze nie przerywać, bo potem to nie ma sensu :) Bardziej się zmęczycie, ale nie będzie efektu "kratki" na brzuchu ;)
Marek E30 - 2005-12-06, 22:43

Ja ćwiczę wytrwale, jestem na 6-tym dniu i jak mocno wciagne powietrze powietrze i napnę brzuch to widać zaczątek kratki ;)
rogaś318 - 2005-12-06, 23:27

ja wlasnie skonczylem pierwszy dzien cwiczen.brzuch mnie hcyba jutro bedzie bolal.. ale to moze i bobrze?
mira_croft - 2005-12-06, 23:29

ta wciagajcie chłopaki te brzuszyszska bo zle spogladaja na swiat :wink: .....hihihihi.......ale w sumie ja zawsze lubiłam brzuszki bo moj wklesy :lol: ..to sie wszystko idelanie ukladalo!!!!
:twisted:
Miruska

RoboCop - 2005-12-07, 07:39

to siÄ™ nie nazywa "kratka" tylko kaloryfer :lol:
oczywiście nie ćwiczę - pewnie zacznę jak trzeba będzie wyjść na plaże,
ale wtedy będzie za późno :)

Mariusz - 2005-12-07, 14:05

Jak brzuch boli o dobrze :) Ma boleć :) Nikt nie mówił, że to bezbolesne :D

Najpierw jest kratka, potem kaloryfer z tego co wiem :)

MrKrYH_e34 - 2005-12-07, 18:53

ja po novym roku planowalem przytyc .. a kratke na brzuszku to mam od hmm kilku lat ... kiedys .. ok 4 lat temu zrobilem 37 brzuszkow w 30 sek .. rekord szkoly ;P .. ale w cwiczeniach nie chodzi o czas tylko o precyzje...
PS zna ktos dobry sposob aby przytyc ?? jem jak smok chlam jak 850 :) codziennie robie ok 25 km na rowerze ( jako listonosz :) 3 x w tyg plywam nieustannie przez 50 min .. czy moge przytyc ?? ?

Marek E30 - 2005-12-07, 19:11

Jak masz w przełyku stado tasiemców to nie ma szans ;) A tak na poważnie jak chcesz przytyć to jeśli rzeczwyiście jest z Ciebie skóra i kości to myślę że przy regularnych ćwiczeniach na siłowni rósłbyś jak na drożdżach...

Pozdrawiam

Mariusz - 2005-12-07, 21:47

Są takie białka, które powodują przyrost masy, ale nie wiem jak działają, nie stosowałem ;)
cinek_sw - 2005-12-08, 16:09

Przemo tu sobie coś powinieneś wyszukać :D
www.suple.us

kiedyś coś brałem (oczywiście dozwolonego) :D ale zapomniałem nazwy, w każdym razie prztyłem z 12Kg w 3tyg

BM 6 - 2005-12-08, 19:33

Wiecie co zauważyłam???
Ta gimnastyka działa kojąco na moje nerwy!!! Ponieważ ćwiczenia wykonuję rano po przebudzeniu, to od rana mam dobry humor.

center - 2005-12-08, 23:41

bialko + kreatyna i w miesnie bedziesz rosl w ladnym tempie, jeszcze jak jestes szczuply to juz w ogole..
no ale silownia tu bylaby bardziej niz konieczna, bo same suple i siedzenie w domku nic nie pomoga...
to jesli chodzi o przytycie w miesnie, bo jak przytyc w tluszcz to chyba tlumaczyc nie trzeba :)

MrKrYH_e34 - 2005-12-09, 09:34

Mariolka to Ty sie zloscisz ?? ? Ja zawsze widzialem promieniujaca energia na maxa rozesmiana kobiete ehhhh .. czego to sie czlowiek moze dowiedziec :) Tez myslalem o odrzywkach ale ponoc jak odrzywka to nie vooda .. wiec nie widzialem senu zaczynac w tym roku bo wiem ze bankowo co kilka dni u mnie jest balet ;) ale po novym roku kupie i zobaczymy co sie bedzie ze mna dzialo pozdro
BM 6 - 2005-12-09, 23:39

MrKrYH_e34 napisa³/a:
Mariolka to Ty sie zloscisz ?? ? Ja zawsze widzialem promieniujaca energia na maxa rozesmiana kobiete ehhhh .. czego to sie czlowiek moze dowiedziec :)

Gimnastyka koi moje nerwy z rana i dlatego cały dzień jestem uśmiechnięta i pełna energii.
Pozdrowienia i całuski -M.

Marek E30 - 2005-12-19, 20:47

Ćwiczycie? :twisted:
BM 6 - 2005-12-19, 21:49

Oczywiście!!! Narazie ćwiczę!!! Nie wiem, jak będzie w święta ..... ?? ???prawdopodobnie po świętach zacznę od nowa.... Ale jeszcze nie wiadomo, czy napewno???
Pozdrowienia i całuski dla ćwiczących - M.

Marek E30 - 2005-12-20, 00:36

Cześć

A jak u Ciebie z efektami? U mnie szczerze mówiąc kiepsko...

Pozdrawiam

BM 6 - 2005-12-20, 14:49

Marek E30 napisa³/a:
Cześć

A jak u Ciebie z efektami? U mnie szczerze mówiąc kiepsko...

Pozdrawiam

Nie przejmuj się, że efekty kiepskie. Po cichu powiem, że u mnie też mizerne. Jednak stwierdziłam, że "kondysia" wzrosła!!! Coraz mniej się męczę i z coraz większą przyjemnością ćwiczę, czego i Tobie życzę.