| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Swiatlo postojowe w rellektorze swiatla drogowego
MICHALOY - 2005-12-07, 16:15 Temat postu: Swiatlo postojowe w rellektorze swiatla drogowego Czy ktos zna moze rozwiazanie takiego bajerku w E30?
Widzialem takie E36.
pudzian - 2005-12-07, 17:44
ale o co ci chodziii
Frycek - 2005-12-07, 17:52
Postojówki w e36 standartowo sa razem z dlugimi. Mnie osobiscie bardziej podoba sie uklad z e30 bo juz daleka widac ze to beema i zadne inne auto nie ma tak samo. no a jesli mialbym cos zmieniac to zalozylbym ringi
Mam nadzieje ze o to Ci chodziło
Pozdrawiam
MICHALOY - 2005-12-07, 18:20
w temacie jest dosc jasno opisane. ale ok wyjasnie. chodzi mi o zamontowanie zaruweczki swiadla postojowego do lampy swiatla drogowego.
Szef_22 - 2005-12-07, 18:36 Temat postu: . Mialem cos takiego w poprzedniej e30.Ladnie to sie prezentowalo.Jak to wykonac,moge napisac,bo teraz jem obiad[/list]
MICHALOY - 2005-12-07, 20:21
nie no zjedz spokojnie i potem smaruj
Szef_22 - 2005-12-09, 10:33 Temat postu: . Sory za opuźnienie ale juz pisze.Zrobiłem to w lampach zwyklych co maja tył metalowy a nie jak soczewki plastik.W górnej czesci lampy wywierciłem (nie pamietam srednicy) otwór na żarówke z mocowaniem.Trzeba to robic bardzo delikatnie,1 lampe przewierciłem i uszkodziłem szkło,całe szczescie mialem zapasowa.Po wsadzeniu zarowki calosc uszczelnilem silikonem,zeby woda sie nie wdarła.Efekt był naprawde niczego sobie,tuż przed zdeżakiem widniały takie jakby połksiężyce,światło ładnie sie rozchodziło.Sądze,ze w lampie z soczewką bedzie latwiej to zrobic.Zarówke nie koniecznie trzeba wsadzic z gory,psiarnia nie czepiala sie nigdy.Teraz mam lampy black hella,ze względu na ich konstrukcje raczej ciezko bedzie to wykonać.Jakby bylo wiecej pytan to na priw.Pozdro
|
|