| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - sprezyny
Go¶æ - 2004-07-11, 21:18 Temat postu: sprezyny witam moze macie jakis patencik na tylnie zawieszenie ? tzn chodzi mi o usztywnienie go. jak zapakowalem na tyl 3 osoby i bagaz to tyl nisko obsiadl i opony obcieraly mam z tylu 205/55r15 na bbs i zaklepane ranty. zastanawiam sie nad wsadzeniem jakies gumy w sprezyne ale sam nie wiem. poradzcie cos.
pozdrawiam
Pawel-e30 - 2004-07-11, 21:22
Borys poszukaj zanim napiszesz ten temat był już poruszany
Jakie masz sprężyny?
Amory w jakim stanie?
a może trzeba oddać amory do utwardzenia albo poprostu kupić utwardzone a gumy w sprężyny czy inne takie cuda to zapomnij o tym chyba że lubisz żezbić w guwnie
Go¶æ - 2004-07-11, 21:29
| Pawel-E30 napisa³/a: | Borys poszukaj zanim napiszesz ten temat byÅ‚ już poruszany |
ups
| Pawel-E30 napisa³/a: | Jakie masz sprężyny?
seryjne
Amory w jakim stanie?
niedawno wymienione na sascha gazowe
a może trzeba oddać amory do utwardzenia albo poprostu kupić utwardzone a gumy w sprężyny czy inne takie cuda to zapomnij o tym chyba że lubisz żezbić w guwnie |
a moze wsadzic od kombi albo od jakiejs wiekszej moze 5 ??podpasuje cos
Pawel-e30 - 2004-07-11, 21:32
to może trzeba utwardzić sprężyny albo wsadzić poprostu nowe:)
a czy pasują od czego innego to niewiem ale wydaje mi się że mogą pasować od kombi ale 100% nie jestem pewny
sarna1 - 2004-07-11, 22:16
tez mialem klopoty z tylem - najpierw zalozylem opony 205/50/15 - juz tak nie obcieralo ale sie zdarzalo - pozniej zalozylem amortyzatory Bilstein B6 od wersji kombi (mam butle 60l wiec troche wazy jak jest pelna) a dopelnieniem zmian byly takie gumy - teraz juz nic nie przyciera.
do nabycia np w sklepie http://www.fmw-onlineshop.de/frame.htm
|
|