BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Tak to jest zostawić samochód na parkingu

VinCent318iS - 2005-12-12, 16:29
Temat postu: Tak to jest zostawić samochód na parkingu
Zostwiłem sobie samochód w niedziele na parkingu jak wiadomo pełno buraków bo nie mają co robić w niedziele to do TESCO, wszedłem dosłownie po karme dla psa nienawidze wizyt w Tesco itp. Wracam sobie zadowolony że udało mi się szybko i beznerwacji na idiotów którzy bez celu chodzą po sklepach załatwić wszystko, patrze no i co oczywisćie ktos zapierpapier w mój samochód przerysowany i peknięty zderzak z lewej strony wydechu no żeby to CH*J strzelił i 200 PLN teraz za głupote jakiegoś buraka będe musiał zapłacić :evil: :evil: :evil: shock schock jeszcze raz schock i kup teraz sobie M5 za 80 000 Ojro i zarysuje ci je oszołomiony zakupami dziadek w Śkodzie albo spieszący sie Przedstawiciel jestem od wczoraj rozdrażniony tym incydentem

Obłoze chyba steropianem sobie samochód

Adi - 2005-12-12, 16:34

No współczuje Ci. Znam ten ból bo mi też ktoś na parkingu wjechał i wgniótł błotnik zaraz przy nadkolu a żeby tego było mało to z drugiej strony jakiś pajac zostawił odcisk buta też na błotniku i tym sposobem mam dwa do zrobienia :evil:
Jacek E30 - 2005-12-12, 16:35

Po prostu życie :cry: wyrazy współczucia! Pozdro.
Melis - 2005-12-12, 16:46

Oni nie mają tam kamer?... jesli tak to jedz i przebadaj sprawe, może znajdzie się winowajca... a wtedy koszty albo wrażenia z jazdy za tylnym siedzeniem na łono natury :twisted: :lol:
VinCent318iS - 2005-12-12, 16:56

tak tylko jak już zobacze jaki to samochód to bede musiał go szukać itp. troshke za dużo roboty a zajeć mam na cały dzień sporo
cinek_sw - 2005-12-12, 18:41

jak jest AC to jeszcze pół biedy.... do wesela się zagoi :D :D
Przemass - 2005-12-12, 19:19

mi właśnie dziś jakaś ci.... przerysowała zderzak z tyłu, wyszedłem z auta a ona nic sie nie satło bo miałam zaparowane szyby i weź tu sie nie wku......... :twisted:
Marek E30 - 2005-12-12, 22:11

Przemass napisa/a:
mi właśnie dziś jakaś ci.... przerysowała zderzak z tyłu, wyszedłem z auta a ona nic sie nie satło bo miałam zaparowane szyby i weź tu sie nie wku......... :twisted:

Ładna chociaż była? ;)

VinCent318iS - 2005-12-12, 22:56

Cytat:
Marek E30 napisał: Ładna chociaż była?

jak by ładna była to by się nie wkurzył 8) :lol: :lol: :lol:

troszkę ogłady Vincent..... cinek_sw

HAMANN E30 - 2005-12-13, 16:57

VinCent318iS napisa/a:
tak tylko jak już zobacze jaki to samochód to bede musiał go szukać itp. troshke za dużo roboty a zajeć mam na cały dzień sporo

jak mają kamery to może dojdziesz po numerach rej.

yoshi - 2005-12-13, 19:41

Melis napisa/a:
Oni nie mają tam kamer?... jesli tak to jedz i przebadaj sprawe, może znajdzie się winowajca... a wtedy koszty albo wrażenia z jazdy za tylnym siedzeniem na łono natury :twisted: :lol:

nagranie z kamer pokaza dopiero jak maja nakaz od prokuratora :(

wiem bo juz przerabialem to :(