BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - uwaga!!! link z trojanem na GG!!

SmasherE30 - 2005-12-13, 00:16
Temat postu: uwaga!!! link z trojanem na GG!!
UWAGA
na GG kolo z numerkiem 9563920 przedstawia sie jako karolina z tekstem że znalazła Twoją fotke na jakimś portalu, że jesteś zaje*** i że tu masz link do jej fotki ...

NIE OTWIERAJCIE LINKU :!: to TROJAN :!:

może to także wystąpić z imieniem innym niż karolina i spod innego adresu :idea:

Menel - 2005-12-13, 06:34

wszystkie tego typu zaczepki to ala virusy/trojanay.dodam jeszcze cos w stylu"chciales zebym cie poinformowala jak bede przed kamerka wiec jestem.zapraszam"
eeh,ale glupich nie sieja i malolaci sie nabieraja :mrgreen:

nokerman - 2005-12-13, 08:16

menel napisa³/a:
wszystkie tego typu zaczepki to ala virusy/trojanay.dodam jeszcze cos w stylu"chciales zebym cie poinformowala jak bede przed kamerka wiec jestem.zapraszam"

założe sie że kliknołeś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

malvbmw - 2005-12-13, 09:41

Wczoraj mialem (nie)przyjemnosc, proby rozmowy, ale moja podejrzliwosc kolejny raz mnie "uratowala" :)
Menel - 2005-12-13, 19:28

nokerman napisa³/a:
menel napisa³/a:

założe sie że kliknołeś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czy to jakas sugestia do mnie?

Menel - 2005-12-14, 07:18

nie widze odpowiedzi od nokera to dodam ze jak by to byla stronka z kamerka jakiegos kolesia to baardzo chetnie :mrgreen: .bardzo lubie takie perwersje.noker, nie masz u siebie kamerki? bo bardzo chetnie sobie popatrze :mrgreen: