BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Szczescie w nieszczesciu

kicha - 2006-01-08, 16:06
Temat postu: Szczescie w nieszczesciu
Witam dzisiaj mialem malego ZONKA a mianowicie zahamowalem na tylku malucha moja Bawarka ,ktora jest moim oczkiem w glowie. Ale jak to mowia glupi ma zawsze szczescie nic sie nie stalo tylko uszkodzilem ramke od tablicy rejestracyjnej. :) . Kolesiowi tez sie nic nie stalo wiec wszystko si, ale teraz znowu bede jezdzic z duzym odstepem za innymi. Bo nigdy nie wiadomo co komu strzeli do glowy. A to wszystko bylo spowodowane (bez obrazy) przez kobiete w Siecento, ktora zahamowala gdy obok niej ruszyl autobus z przystanku. Maluch mniejsza masa wiec wyhamowal ja niestety tez ale dojechalem do jego zderzaka. Pozdro i uwazajcie na drodze a takze zachowujcie wiekszy odstep od poprzedzajacego samochodu :D
metaldaw - 2006-01-08, 16:18

oby gorszej przygody nikt z nas już nie miał przez najbliższe 80 lat...
MrKrYH_e34 - 2006-01-08, 19:00

kicha nawiazujac do tematu fajna byla ta paniusia z seicento ?? ? ;) ) glowa do gory pierwszy i miejmy nadzieje ostatni raz taki zonk ... pozdro
kicha - 2006-01-08, 19:28

Niestety stara baba ale miala szczescie bo jakbym uszkodzil moja Berciunie to chyba bym zaczal ja gonic a to by sie zle skonczylo dla kogos. No i oczywiscie zawsze musi byc ten pierwszy raz :)
cinek_sw - 2006-01-08, 19:35

Kicha teraz już wiem dlaczego miałeś taki opis na gg :wink: :wink: ale pamiętaj nigdy nie mów nigdy, nie wiemy co nas czeka.........
Mariusz - 2006-01-09, 22:17

Dużo kobiet panikuje na drodze i zaczyna gwałtownie hamować co powoduje zmniejszenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Oto mieliście przykład. Tak więc Panowie (bez dyskryminacji): większy odstęp w każdej sytuacji ... czy to BMW czy maluch, czy Tir ... od czegoś wprowadzili tą "bezpieczną odległość" :) Służy ona czemuś, nie ?;-)
Meecowhy - 2006-01-09, 22:26

wina tego ktory uderzyl ... zawsze trzymaj odleglosc .... "blisko muszą byc Ci ktorzy maja krótkiego "
cinek_sw - 2006-01-10, 19:25

Meecowhy napisa³/a:
wina tego ktory uderzyl ...
nie zawsze ale to już inna bajka :D

ps. nie mylić tej Bajki z bajką :lol: :lol: