| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - przywitac sie chciałem
Arcadio - 2006-01-19, 14:38 Temat postu: przywitac sie chciałem No JWT, od niedawna posiadacz E30 90r m40 1600.. nie narzekam jak na razie.. troszke do zorbienia, ale bedize na clssica, bo blache ma w pieknym stanie...
280 kkm przejechane, zagazowana... miałem sporo pytań, ale lektura archiwum dokształca
korzuch - 2006-01-19, 15:10
yo!
Zadaj jakies zdjecia swojego resoraka
pozdro
Arcadio - 2006-01-19, 15:19
| korzuch napisa/a: | yo!
pozdro |
po weekendzie.... w zasadzie to nawet z Wami jestem jusz długo - bo LOKO i Darco to moi sasiedzi, ale do niedawna byłem w PIKURZE klubie ranult.. w zaszdie przez 5 lat byłem wierny rombowi, a teraz smigła...
Jeszcze o e30 - ma halogeny, 3ramienna kiere, ale jakis idota zerwał z niej skóre, elektryczne lusterka, szyber, eee i to wsjo.... no a dzis bedize iała zwierany 7 z 19 pinem bo mnie do szłau ta inspekcja doprowadza
Piotrek - 2006-01-19, 15:33 Temat postu: Re: przywitac sie chciałem
| Arcadio napisa/a: | No JWT, od niedawna posiadacz E30 90r m40 1600.. nie narzekam jak na razie.. troszke do zorbienia, ale bedize na clssica, bo blache ma w pieknym stanie...
280 kkm przejechane, zagazowana... miałem sporo pytań, ale lektura archiwum dokształca |
Witaj w Naszym gronie
Ps.PANOWIE MODERATORZY GDZIE JEST DZIAŁ =POWITANIA NOWYCH...=???
Łukasz - 2006-01-19, 15:47
nie ma to jak classic z LPG
Bruner - 2006-01-19, 18:58 Temat postu: Re: przywitac sie chciałem
| Piotrek napisa/a: |
Ps.PANOWIE MODERATORZY GDZIE JEST DZIAŁ =POWITANIA NOWYCH...=??? |
Chyba byla mala awaria i zniknal Trzeba bedzie stworzyc nowy.
Menel - 2006-01-19, 23:39
| Łukasz napisa/a: | nie ma to jak classic z LPG |
nie ma to jak bmw i gaz bo nikt mi nie powie ze jakis inny silnik lepiej znosi gaz jak wlasnie nie bmw !
arcadio,na poczatku musisz sie nastawic na glupie docinki o gazie.olej to z gory i jezdzij taniej niz inni..nawet zeby to bylo tylko 100zl miesiecznie mniej ale zawsze to cos.beemka to nie matka - jedna na zawsze i do konca 8)
pozdro dla ciebie 8)
Lord Lukasz - 2006-01-20, 08:04
| Cytat: | | nie ma to jak bmw i gaz |
Żle zrozumiałem czy Ty też należysz do GAZ SQADU
Arcadio - 2006-01-20, 08:43
| Lord Lukasz napisa/a: | | Cytat: | | nie ma to jak bmw i gaz |
Żle zrozumiałem czy Ty też należysz do GAZ SQADU |
Przepraszam a czy widzisz w LPG coś złego ? Tylko prosze bez tekstó ze jak sie ma BMW to i na benzyne powinno sie miec... Idą tym tropem mozna ganic własiscieli diesli - ze jezdza taniej od zwykłej benzyny...
Ja osobiscie jestem fanem gazu i nie wiedze nizc uwłaczajacego w tym ze ktos ma dajmy na to bete 740 i wstawiony LPG - wręcz przeciwnie uwazam ze to rozsadny człowiek, bo po co wydawac kase na wache, nawet jezlei ktos ja ma (kase oczywiscie). znam przyjemniejsze sposoby wydawania $$$ niz paliwo...
duchPW - 2006-01-20, 09:22
a ja muszę przyznać, że jak sobie zatankuję do pełna ... to nie ma nic przyjemniejszego niż to poczucie spełnienia
Lord Lukasz - 2006-01-20, 13:03
| Cytat: | | Przepraszam a czy widzisz w LPG coś złego |
Ogólnie ja osobiście nie kupie ani nie założene nigdy gazu do swojego auta niezależnie czy będzie to BMW czy nie. MIałem auto z 6 letnią instalacją gazową i nie będe tu pisałem jak wyglądało wnętrze silnika po zdjęciu głowicy. Fakt teraz jest inaczej, bo inne instalacje były 8 lat temu a inne są teraz. Ale skoro gaz byłby tak dobry to auta wychodziły by z fabryki z butlą zamiast baku. Tylko w polsce gaz jest tak popularny bo ceny paliwa są jakie są.
Co do Dieslów to przecież instalacji oleju napędowego nie montujesz więc nie rozumie tego porównania i pozatym cena ON jest prawie taka sama jek benzyny.
I wogule uważasz też że jak ktoś kupi sobie BMW M3 i założy gaz do niej to jest rozsądnym człowiekiem ? Oólnie mówiąc każdy robi co chce, ja gazu nie założe nigdy a jak ktoś ma to ok jego sprawa.
Piotrek - 2006-01-20, 13:18
panowie a czt ten temat jest o gazie?
Łukasz - 2006-01-20, 14:28
nie , o "przywitać się chciałem"
Qba - 2006-01-20, 14:57
Witamy, jak widzisz jest kilka gorących tematów na forum, tak czy inaczej mozesz sie tutaj dowiedziec wielu rzeczy
P.S. ja tam bede jezdził na gazie chociaz mam m50 ktory go nie znosi ( nad morze 50 PLN ) i wszystko na ten temat
BADYL - 2006-01-20, 15:04
| Arcadio napisa/a: | | korzuch napisa/a: | yo!
pozdro |
po weekendzie.... w zasadzie to nawet z Wami jestem jusz długo - bo LOKO i Darco to moi sasiedzi, ale do niedawna byłem w PIKURZE klubie ranult.. w zaszdie przez 5 lat byłem wierny rombowi, a teraz smigła...
Jeszcze o e30 - ma halogeny, 3ramienna kiere, ale jakis idota zerwał z niej skóre, elektryczne lusterka, szyber, eee i to wsjo.... no a dzis bedize iała zwierany 7 z 19 pinem bo mnie do szłau ta inspekcja doprowadza |
Twoi sasiedzi??????to fajnie od kiedy to darco mieszka na mokotowie??a loko na bielanach??w takim razie??
Łukasz - 2006-01-20, 15:44
kirek czepiasz się szczegółów
Arcadio - 2006-01-23, 09:12
| kirek napisa/a: | | Arcadio napisa/a: | | korzuch napisa/a: | yo!
pozdro |
Jeszcze o e30 - ma halogeny, 3ramienna kiere, ale jakis idota zerwał z niej skóre, elektryczne lusterka, szyber, eee i to wsjo.... no a dzis bedize iała zwierany 7 z 19 pinem bo mnie do szłau ta inspekcja doprowadza |
Twoi sasiedzi??????to fajnie od kiedy to darco mieszka na mokotowie??a loko na bielanach??w takim razie?? |
echhh Loko mieszka Na Mokotowie.. a skd te Bielany ?? ja okna loko widze ze swoich, słowo sasiad nalezy traktowac hmm w przyblizeniu, biwiem Dsarco czeto Loko odwiedzał... latem of korz
Filos51 - 2006-01-23, 09:28
| Lord Lukasz napisa/a: | | Cytat: | | Przepraszam a czy widzisz w LPG coś złego |
Ogólnie ja osobiście nie kupie ani nie założene nigdy gazu do swojego auta niezależnie czy będzie to BMW czy nie. |
Pamiętaj tylko że słowo NIGDY oznacza naprawde niezly kawał czasu czy więc jesteś jasnowidzem ?
A wracając do tematu.
Witaj Arcadio i niech Becia ci dobrze służy.
|
|