BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kto ma nagrywarke MINI DISC !!!!!!

duchX - 2006-01-24, 12:53
Temat postu: Kto ma nagrywarke MINI DISC !!!!!!
Witam wszystkiech czy ktos z was ma nagrywarke odtwarzac z MD najlepiej w kraku ale nie koniecznie mam radio na MD i potzrebuje sobie ze 2 plytki nagrac a nie mam gdzie na zmieniarke narazie nie mam kasy wiec prosze osoby ktore maja lub moga mi pomodz o pisanie dzieki !! !!!!
yattaman - 2006-01-25, 20:18

ja posiadam takie uzadzenie
tylko daleko mieszkam-baaaaaaaardzo daleko
ale wszystko da sie zrobic
poczta lamie wszelkie granice
oferuje swoja pomoc

--==maly==-- - 2006-01-25, 21:01

Xeon a nie myślałeś o jakiś firmach? Np w kafejkach internetowych mają nagrywarki cd i dvd może gdzieś mają nagrywarki MD i oferują taką usługę.
Kosa - 2006-01-25, 21:13

Kiedys mialem przenosne MD player z funkcja nagrywania, moze poszukaj cos takiego

MD Player SONY

pozdro

KORDI - 2006-01-25, 23:42

Bez obrazy,ale po co kupowałeś radio na takie płytki jak nie masz czym takowych nagrać.....?? :mrgreen:
duchPW - 2006-01-26, 01:21

KORDI napisa³/a:
Bez obrazy,ale po co kupowałeś radio na takie płytki jak nie masz czym takowych nagrać.....?? :mrgreen:

zadaj pytanie na PW, bo chyba nie o tym jest temat, więc parafrazując - bez obrazy, ale po kiego zadajesz takie pytanie i rozwalasz temat jak nie masz nic ciekawego do napisania? - nie masz lub nie chcesz użyczyć, to nie pisz - proste :mrgreen:

MrKrYH_e34 - 2006-01-26, 09:39

A moze popytaj jakies firmy lub zespoly muzyczne u Ciebie w miescie .. czesto to wykorzystuja zespoly grajace na weselach czy tam innych baletach bo wiele kibordow jest na minidyski i oni musza miec takowy sprzet .. pozdro
duchX - 2006-01-27, 10:07

ok juz sobie zalatwilem nagrywarke nagralem pare MD powiem szczerze , ze jest to extra urzadzenie tylko szkoda ze trzeba sie bawic z nagrywaniem ale nie ma mozliwosci zeby przeskoczylo itp. no i najwazniejsze mozna do radia podpiac zmieniarke ktora juz nabylem wiec jest wszystko ok juz dzieki panowie na pomoc i checi w pomocy !! !!
SmasherE30 - 2006-01-27, 14:09

aha no to luzik ... :D
jakby były jakieś wąty to wal :wink: