BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - pomysł na drewno do srodka

ArtiBig - 2006-01-26, 18:30
Temat postu: pomysł na drewno do srodka
hej jak myslicie jak by wyja te plastiki co wnp: Alpinach były pokryte drewnem i okleił je okleina meblową do sklejek albo folia imitującą drewno jak by to wygladało ?? ?

niebyła by to wiocha ?? ???

Menel - 2006-01-26, 20:04

:shock: chyba nie piszesz powaznie? :lol:
jak ma ktos alpine to ma pewnie kase na oryginalne dodatki ala drewniane.
a jak ktos np. chce zrobic cos podobnego do clasica lub repliki alpinki tez proponowalbym dodac te pare zlociszy i kupic gotowe nakladki ala drewniane i nie odstawiac fuszerki :wink:
pozdr

duchX - 2006-01-26, 20:12

:shock: :roll: :D :D nic nie powiem
Łukasz - 2006-01-26, 23:12

DLH Warszawa - importer drewna egzotycznego, polecam mahoń, albo wiśnie japońską, ewentualniebukowine lub dębinę. :)
Pawel-e30 - 2006-01-27, 17:35

Taniej wyjdą naklejki drewno podobne a i cerata na fotelach też fajnie wygląda :lol:

Ostatnio zrobiłem tak u sibie :lol: Komfort psychiczny jest nie samowity :lol:

KORDI - 2006-01-27, 17:57

eeee....chłopaki dopiero nie dawno był tydzień prawdy..i było mówione na temat takiego zachowania........ :?

Wg.mnie to jak już to kup te gotowe okleiny,a nie kompinuj żeby oszczędzić dosłownie pare groszy.....bo jak zchanisz to jeszcze więcej wydasz i sie narobisz żeby pozbyc sie kleju itd......
Ale to moja skromna sugestia.... :)

Pawel-e30 - 2006-01-27, 18:10

co ci nie pasuje??

Pisze jak u siebie zrobiłem :P

KORDI - 2006-01-27, 18:13

A chyba że tak.........to sorry...... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Łukasz - 2006-01-27, 18:15

Co ma tydzień prawdy do tego? Dobrze koledze radzimy -P-e30 na przykładzie, a ja wskazuje miejsce gdzie może zakupić drewno, więc wszycho ok chyba? Hę?
ArtiBig - 2006-01-27, 22:36

he nie no dobra chłopaki to był chyba kolejny zły patent na upiekszanie samochodu hehe
chuba zrezygnuje z tego projektu

pomysł zrodził sie z tad ze ostatnio jezdziłem e34 i okularem i te wstawki drewniane sa cakiem spoko przynajmniej przypadkowe osoby zwracaja odrazu uwage nie na klime nie na elektryke nie na sportową kierownice ale własnie na drewno wiec cos w tym jest

wieksze wrazenie robi tylko skóra ale koszta nowej skóry to prawie wartosc troche starszej e30

RoboCop - 2006-01-28, 11:19

pomysł jest niezły-o ile ktoś lubi drewno w aucie- tylko nie rób sam tylko kup te dodatki
dedykowane do e30 w jakiejś f-ie tuningowej, to nie są takie drogie rzeczy, koleś ma i całkiem ładnie to wygląda... nie wiem z jakiej firmy...