BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - E30 I MONTAZ KUBELKOW..

buni - 2006-02-01, 11:46
Temat postu: E30 I MONTAZ KUBELKOW..
witam...
napewno wielu z was montowalo kubelki do waszych e30tek...

gdzie dorabailiscie mocowania ?
i czy da sie zrobic mocowanie do orginalnych szyn ? zeby fotel mozna bylo przesuwac przod , tyl ?? ?

jesli ktos ma jakies zdjecia to bylbym bardzo wdzieczny..

pozdrawiam

Arczi e30 - 2006-02-01, 14:08

zawsze da sie przełożyć ( przespawać ) mocowania z seryjnych foteli do kubełków, czy to w Trabancie czy BMW... od tego kto ci wyspawa takie mocowania ( dospawa ) zależy czy bedzie to schludne...ogólnie mocowania pod kubełki mozna kupić w sklepie tuningowym..np. Sparco czy innych producentów...ceny okolo 150zł na fotel....
SmasherE30 - 2006-02-01, 16:01

no jak ja bym usiadł w tak załozonym kubełku to chyba bym miał oczy na wysokości dachu ... a i środek ciężkości nie za nisko :mrgreen: :wink:
Łukasz - 2006-02-01, 17:46

Bo Ty Smash to sie nadajesz do dostawczaka, albo do Tira, a nie do e30tki :lol: :wink:

Czasem na allegro sa mocowania do e30, ale niektórzy prod kubełków sprzedają ori.

Yatzek - 2006-02-01, 18:09

jesli chodzi o e30 to zaleznie jak masz sroby w fotelu ja mialem kubel z regulowanym oparciem Ventage i powiem ze problem rozwiazałem dobrym zwymiarowaniem wiertarką i 1m aluminiowego kontownika + kilka godzin przymiarek ustawiania mierzenia fotel był jeli chodzi o konty pochylenia siedeziska i i sama odlegloś bez regulacji ale jakos mi to nieprzeszkadzało wkońcu robione pod jedna osobe :)

pozdro.