BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!

MARTINEZ - 2006-02-02, 16:19
Temat postu: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
Panowie, uważajcie!
Od niedawna po dużych parkingach, najczęściej przy hipermarketach, grasują niepozorne grupy przestępcze. Dwie młode, atrakcyjne kobiety nachodzą mężczyzn zbliżających się w pojedynkę do swoich samochodów.
Używając swojego wdzięku namawiają Cię, żebyś podwiózł je do domu.
Uważaj, bo jeśli tylko się zgodzisz i ruszysz - tej siedzącej z przodu, niby przez przypadek, spod skąpej bluzki wyślizgnie się duża, ładna pierś, a ta siedząca z tyłu zacznie rozpinać Ci spodnie. Niby fajnie, ale właśnie w tym momencie kradną Ci portfel! Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i sobotę! W niedzielę nie mogłem ich znaleźć...
:lol:

Piotrek - 2006-02-02, 16:24

powaznie czy wypucha? :D :D
jaqub - 2006-02-02, 16:40

masa... a maja ksiazeczki zdrowia?
duchPW - 2006-02-02, 17:00
Temat postu: Re: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
MARTINEZ napisa/a:
Panowie, uważajcie!
Od niedawna po dużych parkingach, najczęściej przy hipermarketach, grasują niepozorne grupy przestępcze. Dwie młode, atrakcyjne kobiety nachodzą mężczyzn zbliżających się w pojedynkę do swoich samochodów.
Uważaj, bo jeśli tylko się zgodzisz i ruszysz - tej siedzącej z przodu, niby przez przypadek, spod skąpej bluzki wyślizgnie się duża, ładna pierś, a ta siedząca z tyłu zacznie rozpinać Ci spodnie. Niby fajnie, ale właśnie w tym momencie kradną Ci portfel! Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i sobotę! W niedzielę nie mogłem ich znaleźć...

ja też myślałem, że mnie okradły.... ale okazało się, że portfel i dokumenty zostały w domu... chyba, że jednak to były uczciwe złodziejki i podrzuciły mi skradzione rzeczy do domu (pewnie wzięły też klucze) :lol:

Mariusz - 2006-02-02, 22:30

A skorzystałeś przynajmniej ? :D

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :D

PS.
A mama nie mówiła by uważać na nieznajomych ?;-)

kicha - 2006-02-02, 22:33

Na nieznajomych to i pewnie mowila. Ale o nieznajomych kobietach to nie wspominala :D - ide o zaklad :) . Sorka za OT
duchPW - 2006-02-03, 08:12

kicha napisa/a:
Sorka za OT

... ale to właśnie jest OT :wink:

mareks - 2006-02-03, 11:09

nic tylko kupawac portwele ladowac do nich 10 zlotych niech laski tez cos z tego maja i codziennie na parking!! :D
Daniel - 2006-02-03, 11:43
MARTINEZ napisa/a:
Panowie, uważajcie!

Hmm nawet nie wiem co powiedzieć. Albo masz takiego pecha albo masz takie szczęście :lol:

MARAS - 2006-02-03, 20:31
Daniel napisa/a:
Hmm nawet nie wiem co powiedzieć. Albo masz takiego pecha albo masz takie szczęście :lol:

podaj namiary parkingu niech inni klubowicze też skorzystają a panienki będa miały ruch w interesie :D

Piotrek - 2006-02-03, 20:36
MARAS napisa/a:
Daniel napisa/a:

podaj namiary parkingu niech inni klubowicze też skorzystają a panienki będa miały ruch w interesie :D

Maras swietna mysl :D Tylko co na to Twoja Ela? :D

Bruner - 2006-02-03, 21:30

Maras ma nadzieje ze nie zajrzy do tego tematu :wink:
MARAS - 2006-02-03, 21:43

pomarzyćjuż nie wolno :?
jaqub - 2006-02-03, 23:08

nie wiem czy dobra mysl robic taka reklame jak chce sie samemu skorzystac... wszystko sie zuzywa... panienki tez... :lol:
Mariusz - 2006-02-03, 23:38

Wszystko zostanie między nami, w rodzinie ;)