| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
MARTINEZ - 2006-02-02, 16:19 Temat postu: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!! Panowie, uważajcie!
Od niedawna po dużych parkingach, najczęściej przy hipermarketach, grasują niepozorne grupy przestępcze. Dwie młode, atrakcyjne kobiety nachodzą mężczyzn zbliżających się w pojedynkę do swoich samochodów.
Używając swojego wdzięku namawiają Cię, żebyś podwiózł je do domu.
Uważaj, bo jeśli tylko się zgodzisz i ruszysz - tej siedzącej z przodu, niby przez przypadek, spod skąpej bluzki wyślizgnie się duża, ładna pierś, a ta siedząca z tyłu zacznie rozpinać Ci spodnie. Niby fajnie, ale właśnie w tym momencie kradną Ci portfel! Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i sobotę! W niedzielę nie mogłem ich znaleźć...
Piotrek - 2006-02-02, 16:24
powaznie czy wypucha?
jaqub - 2006-02-02, 16:40
masa... a maja ksiazeczki zdrowia?
duchPW - 2006-02-02, 17:00 Temat postu: Re: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
| MARTINEZ napisa/a: | Panowie, uważajcie!
Od niedawna po dużych parkingach, najczęściej przy hipermarketach, grasują niepozorne grupy przestępcze. Dwie młode, atrakcyjne kobiety nachodzą mężczyzn zbliżających się w pojedynkę do swoich samochodów.
Uważaj, bo jeśli tylko się zgodzisz i ruszysz - tej siedzącej z przodu, niby przez przypadek, spod skąpej bluzki wyślizgnie się duża, ładna pierś, a ta siedząca z tyłu zacznie rozpinać Ci spodnie. Niby fajnie, ale właśnie w tym momencie kradną Ci portfel! Ja zostałem w ten sposób okradziony w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek i sobotę! W niedzielę nie mogłem ich znaleźć...
|
ja też myślałem, że mnie okradły.... ale okazało się, że portfel i dokumenty zostały w domu... chyba, że jednak to były uczciwe złodziejki i podrzuciły mi skradzione rzeczy do domu (pewnie wzięły też klucze)
Mariusz - 2006-02-02, 22:30
A skorzystałeś przynajmniej ?
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
PS.
A mama nie mówiła by uważać na nieznajomych ?;-)
kicha - 2006-02-02, 22:33
Na nieznajomych to i pewnie mowila. Ale o nieznajomych kobietach to nie wspominala - ide o zaklad . Sorka za OT
duchPW - 2006-02-03, 08:12
| kicha napisa/a: | | Sorka za OT |
... ale to właśnie jest OT
mareks - 2006-02-03, 11:09
nic tylko kupawac portwele ladowac do nich 10 zlotych niech laski tez cos z tego maja i codziennie na parking!!
Daniel - 2006-02-03, 11:43 Temat postu: Re: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
| MARTINEZ napisa/a: | Panowie, uważajcie!
|
Hmm nawet nie wiem co powiedzieć. Albo masz takiego pecha albo masz takie szczęście
MARAS - 2006-02-03, 20:31 Temat postu: Re: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
| Daniel napisa/a: | Hmm nawet nie wiem co powiedzieć. Albo masz takiego pecha albo masz takie szczęście |
podaj namiary parkingu niech inni klubowicze też skorzystają a panienki będa miały ruch w interesie
Piotrek - 2006-02-03, 20:36 Temat postu: Re: PRZESTROGA!! UWAGA NA ZŁODZIEJI!!!
| MARAS napisa/a: | | Daniel napisa/a: | Hmm nawet nie wiem co powiedzieć. Albo masz takiego pecha albo masz takie szczęście |
podaj namiary parkingu niech inni klubowicze też skorzystają a panienki będa miały ruch w interesie |
Maras swietna mysl Tylko co na to Twoja Ela?
Bruner - 2006-02-03, 21:30
Maras ma nadzieje ze nie zajrzy do tego tematu
MARAS - 2006-02-03, 21:43
pomarzyćjuż nie wolno
jaqub - 2006-02-03, 23:08
nie wiem czy dobra mysl robic taka reklame jak chce sie samemu skorzystac... wszystko sie zuzywa... panienki tez...
Mariusz - 2006-02-03, 23:38
Wszystko zostanie między nami, w rodzinie
|
|