| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e34] jeden kierunek szybciej miga. Jaki powód?
sybir - 2006-02-04, 14:38 Temat postu: [e34] jeden kierunek szybciej miga. Jaki powód? Jak w temacie. Ostatnio prawy kierunek przy włączeniu szybciej miga.
Zdarzyło się to kilka razy. Raz jest dobrze a raz za szybko. Lewy jest ok.
Miał ktoś coś takiego. Gdzie szukać przyczyny? Walnięty przekaźnik?
sie ma
henry - 2006-02-04, 15:03 Temat postu: miganie .......Sprawdź , która żarówka sie nie świeci od kierunkowskazów......to jedyna przyczyna i powód, napisz co było......PZDR -henry
sybir - 2006-02-04, 15:15
dzięki zaraz sprawdzę.
sie ma
akurat teraz jest ok
może żarówka nie łączy na stykach. sprawdzę jak
znowu zacznie szybciej migać.
Bruner - 2006-02-04, 15:45
Jaka moze byc inna przyczyna niz zarowka? Pala sie wszystkie kierunki ale migaja jak szalone, z taka czestotliwoscia jak po przepaleniu ktorejs zarowki.
henry - 2006-02-04, 17:31 Temat postu: Kierunkowskaz Hey Grzesiu !! Sprawdź w momencie jak Ci szybciej miga prawy kierunkowskaz , czy Ci nie miga jednoczesnie pozycyjne światło lub "stop" !!! Gdzieś Ci sie "urywa" masa w tylnej lampie - pozdrawiam - henry
Michał !! Tobie to chyba "walnął" przekaźnik od kierunkowskazów..........PZDR - henry
Bruner - 2006-02-04, 20:11
Na szczescie to nie u mnie Ale spotkalem sie z takim przypadkiemi chcialem wiedziec co bylo nie tak.
duchPW - 2006-02-04, 23:51
w golfie kiedyś miałem coś takiego jak przerywacz, który odpowiadał za "miganie" kierunkowskazów - kiedy przepaliła się jedna z żarówek - ów przerywacz dostawał świra i druga strona migała jak oszalała
sybir - 2006-02-05, 11:08
Żarówki są dobre. Nie zauważyłem żeby coś ze światłami było nie tak ale
się jeszcze dokładniej przyjrzę. Dzięki chłopaki
sie ma
Adi - 2006-02-05, 12:47
Witam!
U mnie dzieje się coś podobnego raz na jkiś czas. Żarówki wszystkie ok. Wiem, że przweód w zderzaku coś nie łączy bo jak nim poruszam to jest ok. Więc może jak Ci się to znów przytrafi to poruszaj przewodami.
Pozdrawiam!
|
|