|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Nasze Śmigiełka - Dankam -> e32
dankam - 2006-02-05, 01:30 Temat postu: Dankam -> e32 Odrazu mówie samochód nie jest mój tylko mego ojczulka . Sorki za to że jest tam drobny bałagan (rękawiczki) ale robiłem fotki na szybkiego i nawet nie sprzątałem trzeba moim zdaniem doprowadzić skóre do porządku tylko nei wiem czym , jakim preparatem może znacie jakieś ?:> Za jakiś czas postaram sie zrobic inne fotki pozdro ! Nie sugerujcie sie znaczkiem M-power ponieważ to nie M-ka poprzedni właściciel to zrobił lub tak kupił ona stała większość swego czasu .Posiadamy już autko z jakiś 3 tydzień .Autem jeździła kobita .Prosze o komentarze i rady i sie nie śmiać :
1.
2.
3.
4.
5.
ps : emke sciagne na lato ,i wydobede z pod lakieru na nerce chorom
ps2: lusterko od strony kierowcy juz dawno zrobione
przeróbki : mam zamiar pomalować kierunki na czerwono , kupić dokładke pod zderzak , wstawic jakis lepszy tłumiczek bo pracuje cicho
Bmw E32 735i
- Silnik 3,5 Litra
- Filtr Stożkowy
- Felgi Oryginalne
- Planowana Głowica
- Rok Prod. 1992
- Skrzynia automat
- Silnik ZI-VR6
- Poj. Silnika (cm3) 3430
-Moc KM 211
MlOdY155 - 2006-02-05, 01:50
Fajna fajna ..... ale moglbys troche posprzatac :P:P felgi zalozyc a na skre dobry preparat to spe*** domysl sie lol
dankam - 2006-02-05, 01:52
MlOdY155 napisał/a: | Fajna fajna ..... ale moglbys troche posprzatac :P:P felgi zalozyc a na skre dobry preparat to spe*** domysl sie lol |
heheheh dasz kase na felgi to założe na wakacje sie pomyśli a ten preparat by nie pomógł tak myśle pozdro thx za komenta ziomek
LUKAS - 2006-02-05, 02:11
Fajna Bejka, Posprzątaj ją ściągnij eMkę i będzie ok
dankam - 2006-02-05, 02:17
LUKAS napisał/a: | Fajna Bejka, Posprzątaj ją ściągnij eMkę i będzie ok |
wiem mam zamiar , a eMkę to jak zrobić tak aby ją zdjąć bez naruszenia lakieru bo myśle że jak sie bedzie chcialo normlanie rękoma to lakier razme odejdzie ?
Sosen - 2006-02-05, 08:06
i koniecznie zrób coś z tą nerką bo teraz wygląda wręcz ochydnie Rozumiem że piekarnik to 3.5? Uszambiona?
Bruner - 2006-02-05, 10:37
1) Zrob cos z nerka - albo czarna albo chrom, a nie taki pasztet. Ja bym wstawil chromowana, ale zaraz mnie zakrzycza fanatycy shadow line
2) "emka" z klapy out, odobno ladnie mozna to odciac zylka
3) przeskaluj zdiecia, bo sie tego nie da ogladac, o czytaniu komentarzy nawet nie wspominam
LUKAS - 2006-02-05, 10:41
Bruner napisał/a: | 1) Zrob cos z nerka - albo czarna albo chrom, a nie taki pasztet. Ja bym wstawil chromowana, ale zaraz mnie zakrzycza fanatycy shadow line |
Siudema jest w chromie wiuec chrom a nie shadow line
sybir - 2006-02-05, 11:02
Napisz jaki motor, skrzynia. Poza paroma drobiazgami
jest ok.
sie ma
IPLO - 2006-02-05, 11:34 Temat postu: rrrr wszystko by bylo wporzadku jak by to twoje auto bylo
dankam - 2006-02-05, 12:09 Temat postu: Re: rrrr
IPLO napisał/a: | wszystko by bylo wporzadku jak by to twoje auto bylo |
no wiem wiem ale to jest krówka wolał bym e30 chociaż tym też sie fajnei siedzi za fajurą
Miki - 2006-02-05, 14:11
mogles ja umyc do zdjec
a takl serio to wyrzuc znaczek eMki i nerka chromowana i bedzie ladna seria
pozdrawiam
KORDI - 2006-02-05, 16:01
Też jestem za chromowaną nerą....... (jak nigdy..... )ale tu akurat takowa pasi....
Znaczek out i fajna seryjka......
Enzo - 2006-02-05, 16:28
wywal znazcek ///m (ja usiebie podwazylem nozykiem i odszedl bez problemu, a lakier zostal na aucie, nawet nie ma sladu)
REMUS - 2006-02-05, 17:24
ZRÓB TAK JAK RESZTA PISAŁA I BEDZIE OK! NA ALLEGRO GOŚĆ SPRZEDAJE SPECJALNY PREPARAT DO SKÓRY.OTO LINK http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81440821
dankam - 2006-02-05, 20:10
Enzo napisał/a: | wywal znazcek ///m (ja usiebie podwazylem nozykiem i odszedl bez problemu, a lakier zostal na aucie, nawet nie ma sladu) |
wiem ale jak lakier odpadnie to co wtedy ?:P ty to odmalujesz ?:P
fajnie fajnie tylko nie wierze allegro poszukam u siebie w miescie pod tą nazwą thx pozdro !
Kowal - 2006-02-05, 20:38
Fajna Bawara ale ja osobiście wolę czarną skóre po za tym szkoda że skrzynka w automacie..
Miki - 2006-02-05, 22:35
tak szczerze to akurat w siodemce automat pasuje jak najbardziej. Co do skory to przy tym kolorze jasna jest jak najbardziej ok to moje zdanie ale mysle ze wlasciciel sie ze mna zgodzi.
PS Dankan a na spot w bialym wpadasz nia?
dankam - 2006-02-05, 22:39
Miki napisał/a: | tak szczerze to akurat w siodemce automat pasuje jak najbardziej. Co do skory to przy tym kolorze jasna jest jak najbardziej ok to moje zdanie ale mysle ze wlasciciel sie ze mna zgodzi.
PS Dankan a na spot w bialym wpadasz nia? |
hehe prawda jest fajna ta skórka :D:D hehehe , a co do spotu to dziś na lotnisku widzialem tylko bylem na uboczu z ojcem i bratem jak robili drifty z klubu bmw a co do spotu jak będe mieć prawko a tak to
Driver - 2006-02-05, 23:34
trzeba ja troche popieścic i bedzie ok.włóż w nia troche pracy!!M-ka nie pasuje, nera tez straszna ale wszystko da sie naprawić
dankam - 2006-02-06, 14:37
Driver napisał/a: | trzeba ja troche popieścic i bedzie ok.włóż w nia troche pracy!!M-ka nie pasuje, nera tez straszna ale wszystko da sie naprawić |
dobrze postaram się
[ Dodano: Sro Lut 08, 2006 11:03 pm ]
uuuuuuuuu co tak malo komentujecie ?:P
maly10 - 2006-02-09, 22:27 Temat postu: Re: rrrr
IPLO napisał/a: | wszystko by bylo wporzadku jak by to twoje auto bylo |
I co z tego że nie Jego (ale mi się rymnęło) ważne że może nim jeździć i ma je "w rodzinie" a tak na marginesie jeżeli to auto taty to niech pozostanie bez jakichkolwiek udziwnień jest ok a faktycznie znaczek mki do wywalenia .
dankam - 2006-02-09, 22:34 Temat postu: Re: rrrr
maly10 napisał/a: | IPLO napisał/a: | wszystko by bylo wporzadku jak by to twoje auto bylo |
I co z tego że nie Jego (ale mi się rymnęło) ważne że może nim jeździć i ma je "w rodzinie" a tak na marginesie jeżeli to auto taty to niech pozostanie bez jakichkolwiek udziwnień jest ok a faktycznie znaczek mki do wywalenia . |
bedzie cieplej sie pomysli pozatym i tak moge jeździć dobrze mówisz pozdro ! a tata lubi dać buta :D czasem :D
Meecowhy - 2006-02-14, 22:58
ważne ze auto w rodzinie...
heh jak ja bym chcial mieszkac z mamusia .. i jezdzic jej samochodami ....
ale coz ledwo 21 lat a juz samemu trzeba OC placic...
NIE MA TO JAK WLASNE BMW ..........E30
p.s ladna siodemka..:D
tylko jakies fajne fele 18" ? i wypas ... dla mnie ....
David - 2006-02-15, 11:55
Autko wyglada na dosc "zmeczone" i wymagajace duzo pracy. Wielki plus za fajny i oryginalny kolor
dankam - 2006-02-15, 20:03
David napisał/a: | Autko wyglada na dosc "zmeczone" i wymagajace duzo pracy. Wielki plus za fajny i oryginalny kolor |
David chyba nie widziałeś zmęczonego autka pozdro
David - 2006-02-15, 23:08
Oj widzialem duzo roznych beemek...ale nie mowie, ze jestem nieomylny
Darek W-wa 735 - 2006-02-19, 13:38
Do odklejeni M-ki proponuje zastosować "coś "podgrzewającego-np opalarkę,oczywiście w miarę rozsądku.Nawet jak zostanie coś kleju,to łatwiej usunąć widząc co i jak.A ogólnie to fajna.Przydało by sie założyć jakieś gustowne końcóweczki na wydech.Ja kupiłem Ultera i ładnie wygląda. Denerwują mnie tylko tacy,którzy widząc rękawiczki w samochodzie,każą go wysprzątać.Panowie popatrzcie po swoich furach i dopiero oceniajcie innych.
dankam - 2006-02-19, 21:35
Darek W-wa 735 napisał/a: | Do odklejeni M-ki proponuje zastosować "coś "podgrzewającego-np opalarkę,oczywiście w miarę rozsądku.Nawet jak zostanie coś kleju,to łatwiej usunąć widząc co i jak.A ogólnie to fajna.Przydało by sie założyć jakieś gustowne końcóweczki na wydech.Ja kupiłem Ultera i ładnie wygląda. Denerwują mnie tylko tacy,którzy widząc rękawiczki w samochodzie,każą go wysprzątać.Panowie popatrzcie po swoich furach i dopiero oceniajcie innych. |
dzięki darek a możesz zaprezentować jaki wydeszek ?:P
[ Dodano: Pią Mar 24, 2006 8:46 am ]
no oto nowe foty
6.
7.
8.
9.
10.
11.
KotSylwester - 2006-03-28, 05:51
co do emki to nie panikuj, jest przyklejona na taśmę dwustronną a nie na żrącą mazią która od raz z lakierem odchodzi, chyba że klapa była malowana sprejem. Bierz sie do roboty, żyłka w łapkę, odetnij a potem placem resztę kleju usuń , poprze pocieranie. potem ew. jakiś spiryt i już.
Co do wydechu , to tto jest siódemka a nie popierdółka, więc jak założysz głośny to będzie wioska.
korzuch - 2006-03-28, 18:20
yo!
pyt jak ojczulo sprzeda berte to koniec twojej przygody z bmw
pozdro
dankam - 2006-03-28, 22:01
korzuch napisał/a: | yo!
pyt jak ojczulo sprzeda berte to koniec twojej przygody z bmw
pozdro |
nie a czemu ?! marze o własnej e30 lub e36
|
|