BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - NIKI ->> 750 i L HIGHLINER

NIKI - 2006-02-09, 19:19
Temat postu: NIKI ->> 750 i L HIGHLINER

czarek - 2006-02-09, 19:22

jako pierwszy sie wypowiem...

furka wypasik

Polak - 2006-02-09, 19:23

Witam Niki :D
Sosen - 2006-02-09, 19:25

Oglądam, oglądam i jak zobaczyłem zdjęcia tylnej części wnętrza to myślałem że zemdleję!! Piękna, piękna, piękna :!: Po prostu przedział pasażerski mnie zabił na maksa! Felgi nie są czasem z e38? albo e39?
Pawel-e30 - 2006-02-09, 19:25

Jak będzie mnie stać na dwa auta to sobie e30 zostawie do zabawa a takie e32 na codzień Piękna jest po prostu....Brak mi słów :lol:
Adi - 2006-02-09, 19:27

no naprawdę wyjątkowa, świetnie utrzymana piękna i tyle :!:
NIKI - 2006-02-09, 19:29

Dziękuje Panowie za przychylne opinie :)
Felgi są z E39 :)

Piotrek - 2006-02-09, 19:32

Piękna , super wypas a z tyłu w srodku to ładniej niz u mnie w domu :mrgreen:

Witamy nowego Kolegę na Naszym Forum :D

BADYL - 2006-02-09, 19:35

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to własnie dlatego BMW - styl,klasa,elegancja - auto jest piekne kiedys ktos znalazł w necie nóweczke e32!!tak nóweczke dziewicza ze wszystkimi oryginalnymi foliami własnie w takiej wersji i dlatego wszystkim peugociazom,vw i innym mówie to :

ONLY BMW - reszta to kupa.

Kujon - 2006-02-09, 19:39

NIKI mimo że już chwaliłem u konkurencji to jeszcze raz pochwale , siódema 1 liga :!: , widze że nie tracisz czasu i uciekłeś z tamtego bigosu ;)
Sobek - 2006-02-09, 19:44

Oo kurna wypasik na maxa :wink:
slawo - 2006-02-09, 20:09

Wyposazenie rewelacja, wogole piekna sztuka!!!!
Opisz moze jakie ma dokladnie wyposazenie bo pewnie na zdjeciach nie wszystko widac.
Gratulacje pieknego pozeracza kilometrow

NIKI - 2006-02-09, 20:15

A więc tak samochód posiada min. Lodówkę, piękne rozkładane stoliki z drewna orzechowego lakierowanego na wysoki połysk, wszystkie fotele ustawiane i ogrzewane elektrycznie, skórę, dwie poduszki, radio CD sterowane też z tylniego podłokietnika, elektryczna roletę tylnej szyby, ABS,ASC,EDC + pneumatyczne zawieszenie NIVO, reflektory ksenonowe, Automatyczna klimatyzacja z oddzielną regulacją na tylniej kanapie, spryskiwacze reflektorów, centralny zamek sterowany pilotem, automatyczna skrzynia biegów , elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, aut. przyciemniane lusterko wsteczne, tempomat, komputer oraz wiele innych rzeczy których nie sposób tu wymienić.
Piotrek - 2006-02-09, 20:21

NIKI napisał/a:
A więc tak samochód posiada min. Lodówkę, piękne rozkładane stoliki z drewna orzechowego lakierowanego na wysoki połysk, wszystkie fotele ustawiane i ogrzewane elektrycznie, skórę, dwie poduszki, radio CD sterowane też z tylniego podłokietnika, elektryczna roletę tylnej szyby, ABS,ASC,EDC + pneumatyczne zawieszenie NIVO, reflektory ksenonowe, Automatyczna klimatyzacja z oddzielną regulacją na tylniej kanapie, spryskiwacze reflektorów, centralny zamek sterowany pilotem, automatyczna skrzynia biegów , elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, aut. przyciemniane lusterko wsteczne, tempomat, komputer oraz wiele innych rzeczy których nie sposób tu wymienić.

no to teraz to mnie rozwaliłes 8)

Gratuluje cudownej furki , jedyne co mi się troszke mniej podoba to kolor ale w koncu cała reszta rekompensuje to z nawiązką :D

center - 2006-02-09, 20:58

no nie moge oczu nacieszyc, wlasciciele 7 maja u mnie przeogromnego plusa, uwielbiam te furki..
wyglada przepieknie, a w srodku, mialem pytac co masz tam w tylnym podlokietniku, ale juz wszystko jasne :)
pozdrowionka

KORDI - 2006-02-09, 21:53

O w morde................ :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

PIĘKNA.................!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mogły by być tylko troche szersze kapciuszki...... :wink: :mrgreen:

Mam pytanie..... :jeździsz z tyłu czy z przodu......?? :mrgreen: :mrgreen:

Jacek E30 - 2006-02-09, 22:24

Po prostu OKRĘT :wink:
Locha z pod gwiazdy się chowa powiem tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dankam - 2006-02-09, 22:26

hehehe limuzynka na kółkach ;) bmw 7 są śliczne ;) co nie NIKI ? hehehe

Tu inna BMW 7 :)

pozdro

Labrador - 2006-02-10, 08:32

Piekna ta twoja 7-ka NIKI ,bez dwóch zdań,wspaniały wygląd dopełniony bogatym wyposażeniem i zgodze się z tym co napisał kirek .BMW to klasa sama w sobie.A tak przy okazji witaj NIKI na forum beemka-klub :)
RoboCop - 2006-02-10, 08:37

kirek napisał/a:
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to własnie dlatego BMW - styl,klasa,elegancja - auto jest piekne kiedys ktos znalazł w necie nóweczke e32!!tak nóweczke dziewicza ze wszystkimi oryginalnymi foliami własnie w takiej wersji i dlatego wszystkim peugociazom,vw i innym mówie to :

ONLY BMW - reszta to kupa.

Panie Adminie gdzie Pana cytuję: "styl,klasa,elegancja" :mrgreen:

NIKI wszystko super, szkoda tylko, że to nie shadow line...
a nie myślałeś żeby przyciemnić te org xenony?

Labrador - 2006-02-10, 08:49

RoboCop napisał/a:

NIKI wszystko super, szkoda tylko, że to nie shadow line...

A można wiedzieć czym się rózni "shadow line" od "Highliner" :?:

J E L I T O - 2006-02-10, 09:14

shadow i highliner to dwie zupełnie różne rzeczy.
Shadow to poprostu brak chromów a highliner to max wypasik... to tak w skrócie.

RoboCop - 2006-02-10, 10:40

J E L I T O napisał/a:

wiem, co to Highliner, wole e32 w ciemnych barwach z shadow line...
auto rzadkie, ale bywa tu na forum gość, który też ma taką wersję (zapomniałem Jego
nick'a - a pożyczał mi grilla w Toronto :oops: )...

NIKI - 2006-02-10, 10:44

RoboCop napisał/a:
J E L I T O napisał/a:

wiem, co to Highliner, wole e32 w ciemnych barwach z shadow line...
auto rzadkie, ale bywa tu na forum gość, który też ma taką wersję (zapomniałem Jego
nick'a - a pożyczał mi grilla w Toronto :oops: )...

Nic nie mam do wersji bez chromów ale uważam że L-ka jednak powinna być w chromach bo ta wersja ma być luksusowa a nie sportowa ;)

RoboCop - 2006-02-10, 11:07

Frank kiedyś napisał, że na zachodnich forach e32 uchodzi za najbardziej sportową
wśród siódemek... pojemność & moc czynią z tego auta ukrytego (czy aby) ściganta :twisted:

MrKrYH_e34 - 2006-02-10, 11:44

ojjjj piekna :D jak ja bym mial taka laleczke to stala by u mnie w pokoju.. bym w niej spal siedzial, zrobil male biuro i sale do konferencjii hehe piekna !! !!!! a nie wspomne juz jaka to musi byc przyjemnosc z jazdy ehhhhhhhh ....
Cooba - 2006-02-10, 12:26

Witam.
Widze Niki ze mamy podobne gusta :wink: No niestety tylko takiego wypasu mi brakuje.
Ale nie narzekam. Gratuluje pieknej bawarki.

Pozdrawiam

korzuch - 2006-02-10, 12:31

yo!
Sprawdzałes tylna kanape juz z jakąś małolatą :?: :mrgreen: :D :D
pozdro

Kowal - 2006-02-10, 16:24

Elo! Super E32 Gratuluje takiej ślicznotki :wink:
Pawel-e30 - 2006-02-10, 17:02

Darco napisał/a:

ps przynajmniej jest się do kogo odezwac jezeli chodzi o autko do ślubu hehe ...

Czy chciał byś się podzielić jakąś nowiną w tym temacie???? :)

Widze że jakieś plany już masz :lol:

Meecowhy - 2006-02-10, 17:22

co tu duzo mowic.... elegancka, zgrabna, silna, piekna = BMW 7
sybir - 2006-02-10, 21:20

Jaki tam rozmiar opon, bo wydaje się że trochę balonowate :D
Ale furka bardzo ładna i ten wypas!!! Zazdroszczę...
sie ma

Tomek3er - 2006-02-10, 21:53

Nic dodać nic ująć CUDO!!!, fajny materiał na german-a... :wink: , ale szkoda tak utrzymanego autka w stanei powieidzła bym fabrycznym :) , felga mi nawet pasuje SUPER!!!!! :D
puz - 2006-02-10, 22:12

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cudo!!! no i witamy a propos sporo was tu sie ostatnio przenioslo mozna wiedziec dlaczemu?
NIKI - 2006-02-10, 23:03

Dziękuje bardzo za pochlebne opinie co do opon to 225/55R16 wiem że mogły by być troszkę większe ale wole praktyczność od wyglądu ;)
Łukasz - 2006-02-10, 23:30

bardzo fajnie, ładnie, ale powiedz - wśród tego wypasu ile rzeczy już Ci wysiadło kiedyś? Pytam bo auto ma lat kilka, a im wiecej w nim wyposażenia tym bardziej cos lubi odmówić posłuszeństwa.
Pozdrawiam

Pawel735 - 2006-02-10, 23:42

Bardzo ładne auto :)
PS.Byłem we wtorek w Częstochowie.

NIKI - 2006-02-10, 23:54

Łukasz napisał/a:
bardzo fajnie, ładnie, ale powiedz - wśród tego wypasu ile rzeczy już Ci wysiadło kiedyś? Pytam bo auto ma lat kilka, a im wiecej w nim wyposażenia tym bardziej cos lubi odmówić posłuszeństwa.
Pozdrawiam

Odpowie całkiem szczerze. Jedyne co wymieniłem to gruszki od zawieszenia NIVO poza tym nic z tych bajerów nie odmówiło współpracy...:)

Pawel735 - 2006-02-11, 00:24

Wiesz moze ile Highliner`ów zostało wyprodukowanych i ile z nich może jeździć po Polsce ?
NIKI - 2006-02-11, 10:23

Pawel735 napisał/a:
Wiesz moze ile Highliner`ów zostało wyprodukowanych i ile z nich może jeździć po Polsce ?

Nie mam zielonego pojęcia w Polsce kiedyś przypadkowo idąc ulicą widziałem w Warszawie srebrną. Oraz widziałem do sprzedania jedna z Wrocławia czarna a druga granatowa ale nie pamiętam z jakiego miasta. Może by Frank wiedział :)

Marcin - 2006-02-11, 10:40

W Tarnowie swego czasu byla czarna Highliner.
NIKI - 2006-12-23, 15:28

Cooba napisał/a:
Witam.
Widze Niki ze mamy podobne gusta :wink: No niestety tylko takiego wypasu mi brakuje.
Ale nie narzekam. Gratuluje pieknej bawarki.

Pozdrawiam

Co prawda to prawda ;)
Tak wyglądało moje pierwsze BMW

Ładny kolor! Prawda ?? ;)