BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - czujnik paliwa w e30

Anonymous - 2004-08-02, 18:11
Temat postu: czujnik paliwa w e30
witam.jak zawsze mam pytanie :oops: kupilem sobie e30 90r( zdjecie obok nie aktualne) no i mnie krew zalala.jest to sama co w porzedniej a wiec znowu nie wiem ile mam paliwa :x sprawa wyglada tak. ze raz mi pokazuje ze mam wiecej paliwa (niz zatankowalem) a raz mi pokazuje ze mam mniej paliwa i wtedy mi wychodzi ze pali mi koja 25l na 100km :) w poprzednej juz grzbalem z tym badziweim co jest pod tylna kanapa.poczyscilem itp i nic nie dalo. ogolnei wydaje mi sie ze w tej co mam teraz e30 to cos innego jest od pokazywania paliwa.jak wlaczylem stacyjke w poprzedjniej 85r to wskazowka automatycznie wkakiwala na dany (wedlug niej) poziom paliwa. w tej 90r wskazowka powoli sie slimaczy aby sie zatrzymac na na okreslonym miejscu.hmm a co wy sadzicie. znowu mam atakowac tylnia kanape ??
aha jeszcze jedno.nie swieca mi juz zegary pewnie poszedl bezpicznik co?? bo jeszcze wczoraj byl ook

LUKAS - 2004-08-02, 20:15

Jeśłi chodzi o podświetlenie, to sprawdź żarówki, oraz koszyki w których one sięznajdują, mająone takie styki, czasem jak sięjakiś odegnie to nie kontaktuje.
sarna1 - 2004-08-02, 23:13

i jak juz bedziesz mial rozebrana deske to od razu przyjrzyj sie wskaznikowi poziomu paliwa ... moze cos z nim jest nie tak jak trzeba