BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Tłumik końcowy 318iS E30 ? okolice POZNAŃ

BARABUS - 2006-02-15, 10:36
Temat postu: Tłumik końcowy 318iS E30 ? okolice POZNAŃ
Witam, mam pytanie.
Obecnie mam wydech ULTERA dwururke 2x80mm. Wszystko fajnie tylko czsami mi troche za głośno. Myślałem o założeniu standarowego - oryginalnego jak w serii. Niestety telefon do BMW Sporawiński Poznań mało co nie doprowadził do zawału serca. Taki oryginał kosztuje bagatela 1063 zł !! ! chodzi tylko o tłumik końcowy !! !

Pytanie: Czy znacie jakąś porządna firme, zakład który robi takie wydechy za rozsądną kase, no i żeby te wydechy były pierwsza klasa :D
Myślałem tu o http://www.kalinski.pl/ w okolicach Poznania, co wy o tym myslicie ?? ?

Jacek E30 - 2006-02-15, 11:03

BARABUS właśnie sprawdz tam nie raz tam już byłem powinni cos miec to jedna z największych firm tego typu w WLKP!!!
P.S. Maja dystrybucjÄ™ SUPERSPRINTA :lol:

kicha - 2006-02-15, 13:12

Barabus to ja cie pociesze to co ci Smorawa powiedzial to jest maly PIKUS ja jak sie orientowalem ile bedzie kosztowal ostatni tlumik u Olszowca to ten mi powiedzial 1400 zl :D . Z tego co sie dowiedzialem to oryginalnie byl wrzucany ostatni tlumik BOSALA i ja tez poszukuje wlasnie takiego tlumika w przystepnej cenie :) Wiec jak cos sie dowiesz na temat BOSALA daj znaka :) Pozdro. Wiem ze w INTERCARSie mozna dostac takiego BOSALA za tansze pieniadze. Zobacz po ile jest i czy jest dostepny jakby co ja mam tam znizke 20% na artykuly wiec wrazie czego daj znac
Bruner - 2006-02-15, 20:35

kicha napisa³/a:
oryginalnie byl wrzucany ostatni tlumik BOSALA

Ja wiem ze oryginaly robil walker :roll:
A tak przy okazji cen wydechow - jak macie mocne nerwy to dowiedzcie sie ile kosztuje przedni tlumik do 320 (ten podwojny, razem z katalizatorem) :wink: Mi po znizce zaspiewali ponad 3000 :shock: A wiec panowie, szanujcie swoje wydechy :wink:

kicha - 2006-02-16, 00:35

Hmm kurde teraz mi namieszales Bruner :D (normalnie jak W stawce wiekszej niz zycie Klossowi :lol: ) chyba przedzwonie do ASO to moze mi zdradza jakiej firmy wrzucali na pierwszy montaz do E30 318 iS
Jacek E30 - 2006-02-16, 11:47

Seba tam przeważnie pracują takie ćwoki, że g.......o będą wiedzieli!!!
Jakiś czas temu słyszałem-przychodzi kobieta mojego kumpla do serwisu i mówi poproszę olej do szpery-pracownik odpowiada a co to jest szpera :x ?? ? MENEL wiesz o co chodzi!!!
Brak słów i żenada...