BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Listwy progowe

slawo - 2004-08-04, 15:15
Temat postu: Listwy progowe
Jak zdjac listwy zeby ich nie polamac? trzyba chyba je jakos przesunac? musze kable pochowac.Pozdrowionka
PepiS - 2004-08-04, 15:27

ja tam stara goralska metoda "na chama" wyrywalem i nic mi nie peklo :P
sarna1 - 2004-08-04, 18:08

mozna i tak
ale lepiej zsunac - one specjalnie sa tak powycinane na koncach zeby zeszly :) pozniej zeby ich nie nasowac latwiej wydlubac zaczepy z progu i wsunac do listwy a pozniej od gory metoda goralska ''docisnac'' :)

Anonymous - 2004-08-05, 09:53

ja ostatnio po prostu wyrwałem te listwy i nic sie nie stało. Musisz tylko uważać jak to bedziesz robić i obchodz się z tymi listwami delikatnie. Jak coś nie bedzie chciało iść to zajdz to od innej strony
Miki - 2004-08-05, 20:45

Ja też je niedawno zdejmowałem i musze powiedzieć żebyś darował sobie metode na chama bo szkoda tych plastików. Spróbuj je poprostu z nich wysunać. ja mam 2drzwiowa i nie bylo to proste ze wzgledu na ich długośc.
Miki - 2004-08-05, 20:47

sarna1 napisa³/a:
pozniej zeby ich nie nasowac latwiej wydlubac zaczepy z progu i wsunac do listwy a pozniej od gory metoda goralska ''docisnac'' :)

Z tym też różnie bywa u mnie przy delikatnej próbie z lewej sie udało a z prawej jednego połamałem. Te zatrzaski sa strasznie kruche....

slawo - 2004-08-05, 21:22

No dzis prawie polamalem ta listweco oslania pasy,musialem kable od cenytrala pochowac,alez jazda