BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Gdzie jest hamownia w Poznaniu ??

BARABUS - 2006-02-19, 22:31
Temat postu: Gdzie jest hamownia w Poznaniu ??
Witam , pytanie jak w temacie. Ile takie coś kosztuje

pozdro

Jacek E30 - 2006-02-19, 23:55

Wyslij PW do KICHY on wie co i jak!!!!
kicha - 2006-02-20, 01:28

Witka Barabus jest pewien kolo w Poznaniu o imieniu Wojtek. On posiada hamownie przenosna tzn trzeba do niego zadzwonic i sie z nim umowic na spotkanie, podjezdza z laptopem i ta hamownia ktora montuje do kola i jedziemy w trase :) . Jak ja sie hamowalem u niego 2 lata temu to koszt byl bodajze 70 zl za zmierzenie mocy i momentu. Cena chyba sie nie zmienila musialbym do niego zadzwonic. A kiedy bys chcial shamowac iS'a bo ja myslalem o jeszcze jednym hamowaniu mojego jak on teraz wyglada ?
BARABUS - 2006-02-20, 07:59

No chciałem tak wkrótce... no nie wiem tak za 2 tyg myśle góra trzy. Po prostu ciekawi mnie jak to wyglada po 170 tys przebiegu. Odczycie mam prawidłowe... ale to zawsze odczucia, zresztą nigdy nie jechałem innym is-em więc nie am porównania. Myślałem po prostu o jakiejś modyfikacji, no wiesz układ wydechowy. Ale zanim cokolwiek zaczne musze sprawdzić jak jest teraz... :D
slawo - 2006-02-20, 10:15

chetnie sie dolacze do hamowania przed zalozeniem baranow,znajdz namiary na goscia i moze pohamujemy dwa auta
MIŁOSZ - 2006-02-20, 15:12

A ma ktos jakis kontakt w zachodniopomorskim?? Pytalem juz w innym temacie ale cisza, hamownia obojetnej konstrukcji byle pomiar byl miarodajny.
slawo - 2006-02-20, 15:13

milosz a jakie masz miasto na mysli?
w szczecinie chyba nie ma hamowni

MIŁOSZ - 2006-02-20, 15:17

Chce schamowac E24, ma moim zdaniem lepsze niz katalogowo osiagi ale troche kopci. Auto zimuje w garazu w Kamieniu Pomorskim i na wiosne moglbym gdzies podjechac, nie musi byc na miejscu, ale oczywiscie im blizej tym lepiej. Prawdopodobnie po sezonie wezme sie za silnik, i chce zobaczyc pozniej czy naprawiajac nie zepsulem :)