BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E36] GP-T1000

GP-T1000 - 2006-02-19, 23:05
Temat postu: [E36] GP-T1000
Witam
pochwale sie moim nabytkiem. kupilem pod koniec listopada w Niemczech niedlaeko Norymbergii od goscia ktory byl jedynym wlascicielem. Rocznik 96 z wyposazenia to co widac na zdjeciach plus standardowo ABS

To zdjecia jeszcze w Niemczech na letnich oponach

a to juz nocna sesja (auto brudne bo to byl spontaniczny wyjazd z kolega)

tak bylo:

a tak dzis jak sprezentowalem jej lampki, zasluzyla :wink:

teraz mi zostaja tylko z przodu i nie wiem na co sie zdecydowac, chce dymione i prosze o rade
czy te
1 http://hansauto.pl/sklep/...products_id/446
czy te
2 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=87313907

chyba ze macie inne propozycje to prosze o linki.

Piotrek - 2006-02-19, 23:07

fajna tylko szkoda ze czerwona
Menel - 2006-02-19, 23:11

na czerwone bardziej laski leca :lol:
a tak poza tym to gleba z przodu,ladna fela na lato i bedzie miodzio..tylko zeby byla zawsze tak czysta jak u niemca :wink:

urbi - 2006-02-19, 23:12

hmmm ciezko wybrac ale lepsze beda te jasniejsze :) wedlug mnie

a pozatym fajna ale ... szkoda ze czerwona :wink:

Piotrek - 2006-02-19, 23:14

widze ze zmieniłes lampy z tyłu , bardzo ładnie , idziesz w dobrym kierunku ,teraz tylko gleba -80/-60 i będą z Ciebie ludzie :mrgreen:

Ps.Co to za nick? jestes cyborgiem? :mrgreen:

GP-T1000 - 2006-02-19, 23:26

Piotrek napisał/a:
widze ze zmieniłes lampy z tyłu , bardzo ładnie , idziesz w dobrym kierunku ,teraz tylko gleba -80/-60 i będą z Ciebie ludzie :mrgreen:

Ps.Co to za nick? jestes cyborgiem? :mrgreen:

nick zostal z czasow fascynacji terminatorem i tak juz zostal...
a co do gleby to chyba bym musial uzywac auta tylko na wypady niedzielne. na tym zawieszeniu zima tarelm wszedzie a wczoraj w geancie w katowicach przydarlem na progu zwaliniajacym mimo ze wolno jechalem wiec zostawiam tak bo auto oprocz wygladu musi przede wszystkim jezdzic a jak kupie sobie jako drugie X5 to to obnize na maxa :wink:
a kolor jest jaki jest liczyl sie stan techniczny przede wszystkim

VinCent318iS - 2006-02-19, 23:28

GP-T1000
Cytat:
a to juz nocna sesja (auto brudne bo to byl spontaniczny wyjazd z kolega)

czy koleżanką :wink: :mrgreen:

tak po za tym kolorek zadbany będą z ciebie ludzie teraz tylko fela 17stka i nic więcej będzie piekna seria(to też ma swój urok) na 17stkach (oczywiście produkty BMW, proszę nie moge już patrzeć na te Beemki jeżdżące na felgach z katalogu dla Hond i :cenzura: )

zauważyłem fajna rzecz u ciebie dolna listwa w zderzaku tylnim jest czarna zajefajnie to wygląda nie maluj jej przypadkiem pod kolor tak powinno być fabrycznie osobiście nie podoba mi się to jak ktoś to pomaluje w kolor nadwozia bo to już rzeźbienie w gównie

PS:Przyznaje się ja wyrzeźbiłem lampy ale wybaczcie

http://hansauto.pl/sklep/...products_id/446

bierz te.

te z allegro wyglądają totalnie odpustowo

dankam - 2006-02-19, 23:29

Piotrek napisał/a:
fajna tylko szkoda ze czerwona

fajna czerwone mają moc FERRARI :D

Tomek3er - 2006-02-20, 00:11

Jeszcze przód biełe kierunki i bedzie luxus :wink:
KORDI - 2006-02-20, 01:56

Bardzo ładna....Na tych fotkach z niemcowni wygląda po prostu prześlicznie(czyt.idealnie :mrgreen: )jak z fabryki....no może prócz środka..... :mrgreen: :wink:

A nie lepsze byłyby nie dymione migacze....? :roll:
Średnio mi sie podoba jak jest sam migacz dymiony..... :roll:

Zapodaj jakieś fotki silniczka,popatrzymy jak utrzymana jest stajnia dla kucyków...... :mrgreen: :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D

grucha - 2006-02-20, 12:02

A ja proponuje dobrać kolor przednich kierunków do lamp! Najlepiej dopasować na samochodzie...

Cytat:
A nie lepsze byłyby nie dymione migacze....? :roll:
Średnio mi sie podoba jak jest sam migacz dymiony..... :roll:

Z tego co wiem właśnie lekko dymiony lepiej pasuje a nie "totalnie przezroczysty"... :)

BARABUS - 2006-02-20, 22:31

eh... mam podobną tyle tylko że E30 :mrgreen:

... czerwone są najlepsze, takie ogniste i żywe ... dla mnie miodzio, troche gleby z przodu i będzie git :mrgreen:

Kowal - 2006-02-24, 21:35

Dla mnie bomba:D Chociaż wolałbym taką tyle że z silnkiem 2,5.
kubabmw - 2006-02-26, 22:11

Autko masz super! :D Bardzo ładne zadbane kolorek super! Lampki z białym kierunkiem rewelacja bardzo ładnie wygląda teraz furka! Jedyne co to tylko razi po oczach ten czerowny mieszek i gałka biegów! :twisted: Reszta jest ok :mrgreen:
Gniewek89 - 2006-02-27, 06:29

Kowal i Barabus ujeli wszystko co chcialem powiedziec
PS aa moze z wyjatkiem tego zebys bral te drugie kierunki :wink:

REMUS - 2006-02-27, 14:39

Piękna seria szkoda że nie ma klimy,na lato ładny felunek lekki zawiasik i bedzie ok!
Adi - 2006-02-27, 19:36

witam kolege z Zabrza :D :D :D
bardzo ładna tylko niżej z nią i felgi jakieś konkretne.

Shabu - 2006-03-03, 19:30

no jak dla mnie po prostu bomba:) nie dość, że is coupe to jeszcze czerwona - sliczna:)
wielkie gratulacje!
tak naprawdę jedyny mankament tego samochodu to zaj... twarde zawieszenie i klapiące nieco drzwi - ale akurat temu nie ma się co dziwić, bo sa tak cieżkie, że po kilku latkach muszą trochę klapać:)
pozdrawiam serdecznie i życzę miłej jazdy

GP-T1000 - 2009-05-07, 20:57

Jako że moja galeria do najlepszych nie należy postanowiłem zrobić sesje mojej BeMy i dodać. Zdjęć troche dużo ale nie potrafiłem się zdecydować które wkleić, a i tak już mocno je przebrałem...

Odrazu mówię, mieszek jest orginalny bmw skórzany, w bagażniku mam czarny nie skórzany i ten na początku mnie drażnił ale teraz mi nie przeszkadza więc nie zmieniam. Na żywo nie wygląda tak źle. Koła fakt małe, a gleby nie zrobie bo bym nie wjechał tam gdzie sesja była robiona :)

kawu - 2009-05-07, 21:17

GP-T1000 napisał/a:

Obrazek

obroty Ci trochę falują :D
pozdr
kawu

kris/// - 2009-05-08, 23:57

fajna sesyjka,widze ze o betka dbasz- wyglada jak nowa.pozdro