|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
MotorSport - TOR
Łukasz - 2006-02-20, 14:17 Temat postu: TOR http://www.streetracing.p...0767&highlight=
duchPW - 2006-02-20, 14:30
jak się zrobi trochę bardziej sucho, to na 100% się piszę
SmasherE30 - 2006-02-20, 22:11
cena
Łukasz - 2006-02-20, 22:47
1500 na cały dzień, na 15-20aut to nie jest wiele generalnie, choć wiem, że to rzecz względna
BADYL - 2006-02-20, 22:50
Łukasz napisał/a: | 1500 na cały dzień, na 15-20aut to nie jest wiele generalnie, choć wiem, że to rzecz względna |
Niestety a szkoda bo moglibysmy sie zebrac i na cały dzien pojechac na tyle aut było by na co popatrzec a przy okazji powedzic cos na grillu i moze panowie policaje by nam cos pokozali fajnego
BM 6 - 2006-02-21, 09:14
W Radomiu można korzystać z toru 7 dni w tygodniu. Można indywidualnie i grupowo. Można negocjować ceny przy grupach zorganizowanych. Jeżeli interesują Was ceny to proszę, oto adres:
http://www.automobilklub.radom.pl/
Daleko nie jest, możecie wpaść na cały dzień, a przy okazji zapraszam na herbatkę.
Pozdrowienia i całuski - M.
Łukasz - 2006-02-21, 10:27
BM 6 napisał/a: | W Radomiu można korzystać z toru 7 dni w tygodniu. Można indywidualnie i grupowo. Można negocjować ceny przy grupach zorganizowanych. Jeżeli interesują Was ceny to proszę, oto adres:
http://www.automobilklub.radom.pl/
Daleko nie jest, możecie wpaść na cały dzień, a przy okazji zapraszam na herbatkę.
Pozdrowienia i całuski - M. |
hmmm, ale to dla Warszawiaków blisko nie jest - ogólnie 200km tam i spowrotem, więc koszty idą w górę. Legionowo jest na miejscu.
duchPW - 2006-02-21, 10:35
heheh - dokładnie, a 75 zł (cena za tor na jednego osobnika przy 20 autach) wyjdzie na samo poliwo, natomiast z drugiej strony na torze w Legionowie nikt nie zrobi nam herbatki, a jeśli Mariolka robi taka dobrą herbatke jak nalewkę, to grzechem byłoby nie skorzystać
nokerman - 2006-02-21, 10:44
Łukasz napisał/a: |
hmmm, ale to dla Warszawiaków blisko nie jest - ogólnie 200km tam i spowrotem, więc koszty idą w górę. Legionowo jest na miejscu. |
łukasz JAJA sobie robisz na miejscu powiadasz
PS. Mariolko czy to TA cherbatka 8)
BM 6 - 2006-02-21, 15:35
Grupa 5 - 6 osób płaci w Radomiu 10 zł od samochodu, jeżeli będzie więcej osób, można się targować, plus paliwo na drogę i wyjdzie tyle samo, co wynajecie toru w Legionowie. Tak więc Panowie, >>dla towarzystwa Cygan dał się powiesić<< i nie miał zaproszenia na moją herbatkę, TĘ herbatkę. Dorzucę jeszcze ciasteczka do herbatki. (???)
Pozdrowienia i całuski dla koneserów - M.
duchPW - 2006-02-21, 15:40
żeby nie było, to przeciez można się wybrac i tu i Tu
LUKAS - 2006-02-21, 15:48
Tor w Radomiu mialem juz chec wynajac w zeszlym roku.
przy wykupieniu 2 godzin 3ciądosstajemy gratis.
Ale jest jedna rzecz ktora nieco ogranicza nasze zabawy.
W jednej chwili na torze moze znajdowac sie tylko jeden samochod. Tak wiec jak przyjedzie 6 aut, to jeden kierowca w gruncie rzeczy w ciagu godziny pojeździ sobie tylko przez 10 minut
Jest to moim zdaniem spora przeszkoda, zwlaszcza jesli bedzie wiecej chetnych.
W najblizszym czasie bede chcial sie blizej przyjzec tej sprawie (od strony praktycznej) i mam nadzieje ze w tym roku cosik się pozmianiało na lepsze
W chwili obecnej na torze topnieje śnieg, ostatnio byly lodowe koleiny i dwarde zaspy ze zbitego sniegu. Tak wiec i tak trzeba poczekac az to stopnieje.
PZDR!
Łukasz
duchPW - 2006-02-21, 16:22
Cytat: | W jednej chwili na torze moze znajdowac sie tylko jeden samochod |
no to kicha, bo sobie nie pojeździmy
może lepiej wybrać sie pod ryki - tam tez mozna wynając "tor", który jednak z tego co pamiętam dobrze zjada opony, ale za to przyczepność jaka
natomiast tor w Legionowie dalej wydaje mi się atrakcyjny
Mariusz - 2006-02-21, 16:47
W CSP Legionowo szkolą policjantów do Sekcji Ruchu Drogowego
Miałem tam swoje szkolenie podstawowe.
Tor mają dość duży, dużo urozmaiceń Sami zobaczycie
A to, że udało się nawiązać taką współprace to zapewne w dużym stopniu zasługa Komendanta tejże szkoły -insp. Piotra Calińskiego. Chyba jeden normalny chłop w CSP.
BM 6 - 2006-02-21, 17:54
Pioter_W napisał/a: | Cytat: | W jednej chwili na torze moze znajdowac sie tylko jeden samochod |
no to kicha, bo sobie nie pojeździmy
może lepiej wybrać sie pod ryki - tam tez mozna wynając "tor", który jednak z tego co pamiętam dobrze zjada opony, ale za to przyczepność jaka
natomiast tor w Legionowie dalej wydaje mi się atrakcyjny |
Parę postów wyżej podałam adres strony AUTOMOBILKLUBU w Radomiu. Czy ktoś pofatygował się aby tam zajrzeć? Jest tam cennik i przepisy użytkowania toru, więc po co zmyślać?
>>Tor mogą wynajmować kluby, stowarzyszenia, osoby zrzeszone w klubach miłośników samochodowych.
>>Na torze mogą odbywać jazdy po dwa pojazdy: samochód, kart lub motocykl.
>>Warunki użytkowania toru można negocjować.
Czy wszystko trzeba załatwić za Was i podać, jak to się mówi "na talerzu"?
Pozdrowienia i całuski - M.
bachus - 2006-02-22, 22:44
uważam że tor w Radomiu jest ciekawy, a i warunki cenowe nienajgorsze.
GLOWA - 2006-02-24, 01:51
HMM CIEKAWA BARDZO PROPOZYCJA I LEGIONOWA I RADOMIA
ALE POCZEKAJMY DO CIEPLEJ WIOSNY LUB LATA BO TERAZ TO SLIZGAWKE MAMY NA DORGACH I WOGOLE ZIMNOOOO JEST....
WTEDY POMYSLIMY I WYBIERZEMY KTORYS Z TYCH TOROW
TAKZE WSTRZYMAJMY SIE NARAZIE TAKIE JEST MOJE ZDANIE...
CHYBA ZE TERMINOW W LATO NIE BEDZIE...
TAKZE LUKAS JAK SIE INTERESOWALES TO MOZE BEDZIESZ WIDZIAL CO I JAK I KIEDY
A CO DO LEGIONOWA TO MOZE KTOS JEDNAK POJEDZIE Z TAMTEGO FORUM I ZDA RELACJE WTEDY BEIDZEMY WIEDZIEC NA CZYM STOIMY:)
PZD
Piotr_1 - 2006-03-19, 19:24
Ćwiczcie ćwiczcie! Pościgamy się w Kielcach! Na dobrych zimówkach fajnie się śmiga, jednak trzeba liczyć że na torze kończą się bardzo szybko (naprawdę szybko)
|
|