| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Materiał na fotele?
ChriS - 2006-02-21, 19:56 Temat postu: Materiał na fotele? Potrzebuję trochę oryginalnego materiału(ciemno-szary) na boczki fotela kubełkowego.
Pytałem w serwisie w Bydgoszczy to powiedzieli że już takiego nie mogą zamówić
Może w innym serwisie/mieście można zamówić materiał z metra?
J E L I T O - 2006-02-21, 20:33
Kupuje się używaną tylną kanapę w tym samym kolorze.
Arczi e30 - 2006-02-21, 20:33
u mnie jest taki sklep gdzie sa materiały i takze kiedys chcialem kupic kawałek materiału "kratki szarej" na siedzenie.. niestety nie było takiego układu kolorow, usłyszałem ze jak bym brał dużo to by mogli pomyslec... wiec zostaje ci pewnie kupic 2 fotel... o takich odcieniach
duchPW - 2006-02-21, 20:36
albo oba obszyć np. na czarno - Łukasz tak zrobił i wygląda b. fajnie
ChriS - 2006-02-21, 20:38
Używany fotel w tym kolorze ciężko dostać-szukam już długo,a z kanapy taki materiał ledwie starcza na boczek od kubełka-już to przerabiałem.Nowy byłby najlepszy.
Na czarno?No jest to jakieś wyjście,ale chyba lepiej zostanę przy oryginale.
nokerman - 2006-02-21, 21:22
nie pękaj
jakoś do tej pory nikt mi nie napisał że jeden fotel w kombiawce ma zdenia inną tapicerkę a zrobiłem boczki (którego niepowiem)
także tobie też radzę, jak siedziska są spoko, niepoprzecierane i poprzepalane to zrób sobie boczki obydwóch foteli i ew. kanapy z tyłu ibędzie GIT
PZDR
Grzesio - 2006-02-21, 21:28
ja miałem kanapę z e34 i pozszywałem boczek recaro i siedzisko. Materiał identyczny
slawo - 2006-02-21, 21:30
w serwisie tak Ci powiedzieli?
wiem ze mozna bez problemu zamowic material!!!
zadzwon do smorawa
Łukasz - 2006-02-21, 21:54
| Pioter_W napisa/a: | | albo oba obszyć np. na czarno - Łukasz tak zrobił i wygląda b. fajnie |
oba fotele tapicer w Wawie obił mi materiałem z BMW czarnym, przeszył czerwoną nicią i jest zajebiście, każdemu kto widział się podoba Szkoda tylko, że nie mam tylnej kanapy tak obszytej, ale juz kasy nie starczyło...
Za oba fotele zapłaciłem 400 pln z materiałem i jest profi
Pozdrawiam i polecam czerń
Marcin - 2006-02-21, 22:19
| slawo napisa/a: | w serwisie tak Ci powiedzieli?
wiem ze mozna bez problemu zamowic material!!!
zadzwon do smorawa |
DOKLADNIE TAK!!!!!!!!!!!!!!!
Material z metra lezy w magazynie kolo Monachium tylko niektorzy dealerzy sa tak tepi, ze nie potrafia odnalezc numeru ETK i zadzwonic do Monachium. Zadzwon do Smorarwa lub Olszowca w Poznaniu. To chyba najbardziej kompetentni dealerzy BMW w Polsce.
Grzesio - 2006-02-21, 22:25
ale po co odrazu do Monachium Naprawdę wprawny krawiec z tylnego oparcia zrobi Ci cały fotel, naprawdę
ChriS - 2006-02-21, 22:31
Dzięki Marcin za radę,tak zrobię.U Olszowca już kiedyś coś kupowałem i pozytywnie mnie zaskoczyli.
|
|