BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - przecięty kabel WN

SmasherE30 - 2004-03-27, 00:15
Temat postu: przecięty kabel WN
Kable mam jednoroczne i wszystko było ok, ale zauważyłem, że jeden z nich jest przecięty ... do piątego gara .. normalnie w pół, do żywego druta. Nie mam pojęcia w jaki sposób!! Czy zmiany temperatur czy jak .. jestem w szoku :shock: Moje pytanie; gdzie można zanabyć kable WN NGK na sztuki (mam niebieskie takie, cholera wie z jakiej to serii, może ktos z was takie ma i wie o co chodzi)?? Może ktoś ma na piąty cylinder nówkę do odsprzedania (piąty, czyli drugi od szyby - M20B20)? Dzięki za info...Pozdrawiam

P.S. Póki co zaizolowałem powertaśmexem i śmiga, ale jak chlapnie i izolacja nie zaizoluje to .... ehmm

SmasherE30 - 2004-03-27, 12:50

Ja się właśnie w Tym temacie pytam, czy można na sztuki ... A wogóle to może polecacie sklepik jakiś, gdzie nie za drogo kable NGK dostane?
loko - 2004-03-27, 13:11

już kilkakrotnie Drack pisał gdzie dorabiają kable.. ale teraz to chyba albo do niego zadzwonisz albo poczekasz do poniedziałku aż ci odpisze...
SmasherE30 - 2004-03-27, 17:15

A czy ktoś wie ile za tą przyjemność?
SmasherE30 - 2004-03-27, 17:42

no jeden nio :wink:
kaprys - 2004-03-28, 15:45

chyba najwyższy czas żebym i ja zmienil...
Gość - 2004-03-29, 07:22

kaprys napisał/a:

ty baranie przecierz u ciebie nie ma kabli wysokiego napięcia,masz 6 cewek zapłonowych a karzda znich jest umieszczona nad świecą do nich dochodzą tylko cienkie kable sterowania w których masz 12 volt a nie 30tyś :cry: :cry: :cry: :roll: :roll:
co za dzięń najpierw smaszer a teraz ty
aha dziś poniedziałek :roll: :twisted: :evil:

kaprys - 2004-03-29, 07:26

DRACK napisał/a:
kaprys napisał/a:

ty baranie przecierz u ciebie nie ma kabli wysokiego napięcia,masz 6 cewek zapłonowych a karzda znich jest umieszczona nad świecą do nich dochodzą tylko cienkie kable sterowania w których masz 12 volt a nie 30tyś :cry: :cry: :cry: :roll: :roll:
co za dzięń najpierw smaszer a teraz ty
aha dziś poniedziałek :roll: :twisted: :evil:

mniam mniam...sam wiesz w jakim byłem stanie :roll:

pseplasam za wizje :oops: :oops:

Gość - 2004-03-29, 07:28

jasne,nie spojrzałem się na godż