BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - Robin ->> E36 325i

Robin - 2006-02-27, 19:59
Temat postu: Robin ->> E36 325i
Jest to pierwszy mój post tutaj więc Witam Wszystkich :)
Jest to moja pierwsza Beemka więc przygotujcie sie na niekiedy "durne pytania" ;)

Oto i Ona:

Tu prosze kliknąć ;)

Sorki ,że taka uświchtana. Jak tylko poprawi się u nas pogoda to zadbam o to. Zdjęcia robione dość na szybko bo dość mocno padało.

luk325 - 2006-02-27, 20:15

Bawarka ładnie sie prezentuje na fotach. Silniczek jak najbardziej sluszny .Piszesz ze to twoja pierwsza barwarka wiec uwazaj na poczatku z tym silniczkiem :wink: . co do uwag to lampy tylne do zmiany i komin jakis taki nie wyjsciowy :evil:
Marcin - 2006-02-27, 20:15

Napisze tylko tyle. Do zdjec jest BRUDNA!!!!! a w miescu radia stercza jakies kable!!!!!

Zrob to i wtedy chetnie napisze cos wiecej. Poza tym chetnie obejrze wiecej fotek wnetrza.

Robin - 2006-02-27, 20:50

No wiem wiem. Do zdjęć się nie przygotowywałem. Na to będzie jeszcze czas. To zdjęcia z trasy ;) Z takim "kominem" kupiłem niestety. Jak będzie gotówka to zmienie. A w miejscu kabelków już jest ładne radyjko. Jak się ociepli to gdzieś w ładnym terenie zrobię update fotek :)
Meecowhy - 2006-02-27, 20:50

gdzie jest wskazówka od chwilowego spalania ?? ?
moze ni widze bo jestem na lekach (chory) .....
pozatym fajny silniczek ... :D szkoda ze 4d

Robin - 2006-02-27, 20:58

Był na "wolnych" obrotach. Wskazówka schowana.
Miki - 2006-02-27, 20:59
Temat postu: Re: Robin ->> E36 325i
Robin napisał/a:
przygotujcie sie na niekiedy "durne pytania" ;)

nie ma durnych pytań sa tylko durne odpowiedzi
a moze odwrotnie? :mrgreen:
a autko fajne ale faktycznie zrob cos z tlumikiem

--==maly==-- - 2006-02-27, 21:27

Nie podoba mi się to "terenowe" zawieszenie. Dziwne bo 325 zazwyczaj już w seri były niskie. Pozatym masz jeden kierunek dymiony a drugi biały zrób coś z tym koniecznie.
korzuch - 2006-02-27, 22:17

yo!
Jak na auto z "hanysowa" to może byc witomy :D poza tym piekarnik masz jak najbardziej godny uwagi :D i sedanik :D napisz co chcesz zmienic w autku i czy bedziesz sie germanizowac :D
pozdro

Kowal - 2006-02-27, 22:27

Fajna Beti Fajna!!! Silnik jak najbardziej tak! :) Jeśli to Twoje pierwsze BMW to gratuluje wyboru i zakupu. Jeździj z głową a napewno będziesz miał wiele radochy z jazdy :D .
Pozdro!

KORDI - 2006-02-28, 00:57

Bardzo fajna....Gratuluje zakupu i wyboru BMW..... :mrgreen:

Jak dla mnie to zostaw ją taką jaka jest.....No poza tylnimi lampami(zmień na z białym kirunkiem... :D )noi kuminem.... :P

Ewentualnie troche niżej ją i jakąś felunie zarzuć..... :D

Dobrze że 4d...... :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D

GP-T1000 - 2006-03-01, 00:21

Meecowhy napisał/a:
gdzie jest wskazówka od chwilowego spalania ?? ?
moze ni widze bo jestem na lekach (chory) .....
pozatym fajny silniczek ... :D szkoda ze 4d

wsakzowka spalania wczasie postoju sie chowa bo ile ma pokazywac na 100 jak stoi? :wink:
mnie bardziej zastanawia wsakzowka temp silnika, no chyba ze przed zdjeciami jechales ostro lub sie slizgales na tym prakingu bo troche wychylona ponad 90 stopni.

lepiej to sprawdz bo bmw nie lubi przegrzania. a tak autko bardzo ladne, i silnik super zazdroszcze. jedyne co to migacze 2 inne no i te z tylu pomalowane na czarno i to niezbyt starannie. a co do pytan wpadnij na to spotkanie z piekar nie masz dalego. zapraszam :)
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?p=100311

Gniewek89 - 2006-03-01, 18:24

ogolnie fajna felun mam nadzieje ze zimowy , swiatla tylnie bym przywrocil do klasycznego M3 o wiele lepiej wyglada!! a brak obnizenia w pelni rozumiem -----Takie drogi chlip
HAMANN E30 - 2006-03-02, 15:16

Bardzo ładna seria :wink:
viktor - 2006-03-02, 20:05

Z takim "kominem" kupiłem :?: niestety :?:

hmhmhmh toś powiedzioł :?

Robin - 2006-03-03, 22:30

Wskazówka temperatury silnika w tym miejscu sie zatrzymuje. Może akurat w tym aucie. Obojetnie czy jade szybko czy pomału stoi jak zaklęta minimalnie za środkową kreską.
Auto jakoś takie wysokie mi na tych zdjęciach wyszło. Ogólnie jak dla mnie jest niskie. Ale robiłem fotki od dołu więc może takie złudzenie. Oponki zimowe jak najbardziej.
Victor , a nie kupiłem z tym wydechem ? ;)

duchPW - 2006-03-06, 23:17

a jak dla mnie taka końcówka wydechu jest całkiem spoko - sam bym sobie taką założył bez oporów - jak czytałem komantarze, to myślałem, że jakis monster sie pokaże na zdjęciach, a to zwykły owal

natomiast mam wrażenie, że ktoś nieumiejętnie zakładał białe kierunki - na odwal się i teraz są nierówno
poza tym beta jak beta - one wszystkie są ładne, choć seryjne E36 w sedanie jakos mi nie leży, ale to już zależy od tego co kto lubi - z drugiej strony BMW, to BMW i ono (jak dla mnie) przede wszystkim ma jeździć a potem wyglądać

[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 23:22 ]
o wskazówce temp było w jakimś temacie na technicznym niedawno pisane - każdy wskaźnik ma prawo do marginesu błędu, a każdy silnik może mieć własną - delikatnie odmienną charakterystykę, zależną od wielu czynników - np. od tego na jakim oleju sie jeździ itp

silnik przy przegrzaniu wchodzi na czerwone pole, a na zdjęciu jest 100% OK - jeśli wskazówka się przemieszcza pomiędzy "\", a "/" to jest OK i nie ma się co przejmować

BATMAN - 2006-03-25, 00:41

Jak jeszcze swojej niuni nie mialem to bedąc w niemczech przymierzalem sie do podobnej ale ten kolor jakos mi nie leży...
Reszta jak najbardziej ok- zresztą jesli to nowy nabytek to się go dopracuje kierunki lampy itp. (życzę powodzenia)
Pozdro...