BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Maybach kontra BMW

pudzian - 2006-03-04, 08:25
Temat postu: Maybach kontra BMW
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=724338

widzieliscie juz to :roll: skad oni maja kasee :x pozdro

slawo - 2006-03-04, 09:19

taa....rutkowskiego lubie, ale ten drugi to jełop
Grucha Jr - 2006-03-04, 11:22

A ja kiedyś Rutkowskiego spotkałem na stacji Statoil przy Puławskiej o 2 w nocy. Był najnowszą czarną 6-stką cabrio z jakąś blondyną... Niezłe sztuki :lol:
PS Mam nawet autograf :wink: :lol:

center - 2006-03-04, 12:38

ja rutkowskiego widzialem kolo prokuratury, ale wtedy z cala 'patrolowa' obstawa byl :)
kasy maja ladnie, ale ten posel jak go w tv widzialem kiedys to taki prostak ze ho ho...
przynajmniej na takiego wyglada i tak sie zachowuje, nie chce nikogo oceniac po tym co widzialem, ale on...

Gniewek89 - 2006-03-04, 12:41

Ten Rutkowski to mieszane wemnie uczucia budzi bo zjednej strony to dobry detektyw i biznesmen ale ta jego wiejskos to mnie przeraza widzieliscie zdjecia jak po parlamencie EU chodzil ubrany w jakies kowboskie fata
    aszki (mial nawet kapelusik kowbojski) wtedy stracilem o nim dobre zdanie i szybko go niezmienie

KotSylwester - 2006-03-04, 12:44

Kiedys o Rutkowkim był bardzo obszerny wywiad chyba w gazecie WPROST. Zjechali go równo że pozer, dorobił się kiedyś, teraz posłuje bo ma problemy z prawem i krucho u niego ze zleceniami więc wziął sie za TV i "szpanuje sprawami dla nowicjuszy" jak wypowiadał się inny detektyw z branży...
Bajka - 2006-03-04, 13:58

kto zwycięży w wyścigu? może jakieś zakłady zrobimy? :lol:
BADYL - 2006-03-04, 15:09
Temat postu: Re: Maybach kontra BMW
pudzian napisa³/a:
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=724338

widzieliscie juz to :roll: skad oni maja kasee :x pozdro

To to nic!!!!!!!!!!!!!!czytałem jak misztal powiedziałe ze ma zamiar zakupic bugatti veyron tylko musi poczekajc 3 miesiace jak bedzie miał kase.

Piotrek - 2006-03-04, 15:42

facet jest niedowartosciowany , większy szacunek mają u mnie ludzie których stać na wszystko a nie obnoszą się tak ze swoim bogactwem.Obydwoje to cepy na układach i układzikach i wcale im nie zazdroszczę bogactwa
Gniewek89 - 2006-03-04, 20:45

Tu akurat sie niezgodze juz to widze jak mowisz na zlocie z reka na sercu ze niechcialbys miec kolekcji samochodów z najwyzszej polki :mrgreen: Ja tam gosci nie lubie ale takie taka kase na wlasne stadko to chcialbym miec.
Swoja drogÄ… ciekawe gdzie on tym Veyronem bedzie jezdzic :?
:| :?: :?: No a najgorsze jest ze np za to co spali Veyron my placimy :!:

ChriS - 2006-03-04, 21:03

Jak kogoś stać na Bugatti to myślę że na prywatny tor wyścigowy też uzbiera np.stare lotnisko+remont.
Tomek3er - 2006-03-05, 13:20

ChriS napisa³/a:
Jak kogoś stać na Bugatti to myślę że na prywatny tor wyścigowy też uzbiera np.stare lotnisko+remont.

Dokładnie...

webretti - 2006-03-06, 15:22

http://moto.wp.pl/wiadomo...28&ticaid=11330

czyżby zazdrość przez Was przenawiała Panowie :?:

Każdy z Was jak by miał fortunę to by lał na biednych, a póki się jest samemu osobą o małym portfelu to zawsze się wytyka takich bogatych i obsmarowuje. A ja mam to , hmmm nie powiem gzie, zachowam się kulturalnie i nie będę używał słów nieparlamentarnych :mrgreen:

Stawiam na BMW :!: 8)