BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - akt desperacji..

ziolo56 - 2006-03-07, 19:12
Temat postu: akt desperacji..
niektorzy z AWas wiedza co przechodzilem z moja e34 i ile zdrowie Mnie ona kosztowala nie mowiac juz o pieniadzach..
postanowilem sie jej pozbyc nie wazne w jaki sposob byle by tylko nie stala pod moim oknem i nie Mnie nie draznila..

wiec zdecydowalem sie na sprzedaz albo na zamiane, wypadlo na to drugie znalazl sie koles ktory chce sie zamienic ze Mna moje e34 za jego e30(rocznik 1987 waska lampa silnik M20B25)

przesle wam fotki i napiszcie co o tym sadzicie..pozdrawiam i czekam na opinie..

P.S. piotrek wulgaryzmy prosze na gg:P:P:P

Zdjęcie 1
Zdjecie 2
Zdjecie 3
Zdjecie 4
Zdjecie 5
Zdjecie 6
Zdjecie 7
Zdjecie 8

Menel - 2006-03-07, 19:41

ziolo, ale prima aprilis jest nie w tym miesiacu a dzial "jak zeszpecic bmw" tez w innym miejscu.

chlopie, ta beemka jest cala do malowania :shock:
poza tylnymi lampami nic dobrego nie ma.

mam nadzieje ze wybijemy ci ja z glowy.
pzdr

speed - 2006-03-07, 20:02

Szczeze mowiac nic mi sie w tym aucie nie podoba bez obrazy ale jak dla mnie strasznie z zesputa beemka jesli wogole slowo zepsuta nie jest za lekkie do tego co tu widac. Ja bym nie brala takiego auta.
ChriS - 2006-03-07, 20:29

Odpuść sobie,to złom.
Silnik to 2.0 a nie 2.5 , a pod zderzakiem jest blacha taka jak wychodziła do '85 a nie z '87.

ziolo56 - 2006-03-07, 20:42

chris skad wiesz to jest 2.0??kolo mowi ze to 2.5
duchX - 2006-03-07, 20:46

walsnie skad wiesz ze 2,0 a poza tym o jakiej blasze mowisz z 85roku chyba chodzi ci o pas przedni i tylni ale zmiana byla wlasnie w 87 roku wiec bez filozofi !! !!!!!!!!
co do stanu auta patzrac na zdjecia :roll: :( jak sie do niej dolozy 3000 pln moze cos wyjdzie !! !!!!!!

ChriS - 2006-03-07, 21:02

Nie filozofuję tylko zwracam uwagę na nieścisłości w wyglądzie beemki,chcę pomóc koledze.
2.0 bo poznajÄ™ po kolektorze dolotowym i LE Jetronicu.
Pas przedni(blacha pod zderzakiem-tam gdzie halogeny) do 85 był pod skosem.Od 1985 do 1987 blacha pod zderzakiem jest prosta(pionowa) a dodatkowo spoiler gumowy na dole też się różni po 85 też był inny.

kamil.k - 2006-03-07, 21:06

odpusc sobie ten samochod :mrgreen:

zegary ferrari :lol: no i ten wydech

jesli to 325i to czemu aku jest z przodu :roll:
tez uwazam ze to 320i albo 323i ; 325i ma inny kolektor

Marcin - 2006-03-07, 21:08

Straszny knot ta E30, bleeeeeeeeee. Ziolo musisz byc mega zdesperowany.
Gniewek89 - 2006-03-07, 21:29

Kurde ty chyba jaja sobie z nas robisz :lol: :!: :!: Twoja e34 musialaby byc warta 2tys zl zeby zamiana byla równa. Ile ta twoja e34 jest warta :?: :?: Zapodaj jakieś foty- bo z tego auta na które chcesz zamienic wnioskuje ze e34 jest cala porysowana zardzewiala jak opel , i jest z nimiec po tureckim taxiarzu który jezdzil nią 15 lat. Nieno serio nie zamieniaj :!: !! :!: ta e30 jak dlamnie jest u kresu swych sił, za 4,5 tys (wraz z oplatami) mozesz sprowadzic sobie e30 2,5 z niemiec i na gaz ci jeszcze starczy a stan jej bedzie idealny!!
dankam - 2006-03-07, 21:33

ooo ja truskawka.... :D :D:D ludzie toż to wiejski tuning :/ ojej bladź co tu się dzieje w tej polsce :D to tylko nadaje się pod młotek i słonia " reklama Peugota " :) LOL !! weź nawet tego nie bierz :| są lepsze becie !
Cooba - 2006-03-07, 21:34

Nie wiem co przeszles ze swoja e34 ale musisz byc w naprawde glebokim dole ze chcesz ta e30... Zapodaj foty Twojej e34 tak dla porownania. Ale nie zamieniaj, ta e30 sie konczy.
ziolo56 - 2006-03-07, 21:37

tu jest link do ogloszenia jakie dalem na otomoto LINK

JUZ POPRAWIONE..
pozdrawiam

dankam - 2006-03-07, 21:38

Aby edytować ogłoszenie, musisz podać adres e-mail oraz hasło. Hasło do ogłoszenia znajdziesz w e-mailu, który został do Ciebie wysłany po wypełnieniu formularza sprzedaży.

Jeżeli jesteś zarejestrowanym Dealerem - zaloguj się do Panelu Administracyjnego Dealera

LOL ?

korzuch - 2006-03-07, 22:08

yo!
Zioło jak kupisz tego trupa to masz wpieprz w tarnowie :D
pozdro

Menel - 2006-03-07, 22:11

ziolo, sam widzisz ze ten kibel e30 dostal 100 % negatywow. zapomnij o nim.
sadze ze powinienes znalezc kupca na swoja ze wzgledu 24v + gaz. rocznik tez masz dobry. poczekaj troche, rynek jest zawalony.
jak bym od razu zaczepil oko na twojej e34 jak bym szukal piatki.a jak bys mial czarna to nawet teraz bym sie z toba zamienil..wiec przemaluj ja i robimy tranzakcje :lol:

jaqub - 2006-03-07, 22:31

bierz ja nie sluchaj innych... masz kasy jak lodu to w ta e30 wsadzisz z 5tys i bedzie miodzio... albo jesli chcesz sie wyrozniac na drodze i byc pokazywany przez malotow lub panienki... z tym ze malolaty beda mowic miedzy soba "w zyciu tak nie zeszpece auta" a panienki "w zyciu nie dam komus kto ma takiego szrota"...
czy oprocz tych rzeczy co napisales w ogloszeniu zostalo Ci cos jeszcze do zrobienia w tej e34? zreszta moze ONA juz bedzie grzeczna...

KORDI - 2006-03-07, 22:55

korzuch napisa³/a:
yo!
Zioło jak kupisz tego trupa to masz wpieprz w tarnowie :D
pozdro

Podpinam sie..... :mrgreen: :lol:

Naprawde odpuść sobie tą E30....to ruina..... :?
Będziesz sie z nią użerał jak ze swoją E34 do tej pory.... :?

A może faktycznie już zacznie Ci śmigać piąteczka........ :idea:

PozdrOOfki... :D

Filos51 - 2006-03-07, 23:18

Witam.

Kiedys to chyba było E30 ale teraz to jest poprostu niedowiary.

ODPUŚĆ SOBIE!!!!

Pozdrawiam.

Piotrek - 2006-03-07, 23:26

zioło Ty to potrafisz rozbawić człowieka :D większej padaki nie widziałem ,hahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahaha
hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahah
ahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahaahaha
hahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahahahaaha
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahaha
hahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahha
hahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahhahahahhahahahaaha
hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahahha
hahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahaahahaha
hahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah
ahaahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahaah
ahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahah
ahhahahahahahaahahahahhahahahahaha

Menel - 2006-03-07, 23:33

sorry ziolo ale raz jeszcze przejzalem te fotki e30 i stwierdzam ze wiekszego parcha nie widzialem na tym forum...
wiesz , zawsze czyms zablysniesz miedzy nami :lol: RATSTYLE :lol:

center - 2006-03-08, 00:07

nie tej beemki zdjecia zrobiles chyba, ta czarna miales cykac...
jezu zlituj sie co to za padlo jest, prosze Cie..
a pod maska to co sie stalo, srebrny spraj przez maske przecieka czy o co chodzi..
i nie wyglada mi to na 2.5 z zadnej strony, a jest bardzo podobny do mojego... :)

Mateusz - 2006-03-08, 00:13

nie popelniaj takiego bledu bo bedziesz potem dluuuugo zalowal !! ! jak cos to kup pazadna i ta wytargaj za grosze i na czesci...
Marek E30 - 2006-03-08, 00:16

Cześć,

A możesz powiedzieć czemu chcesz zamienić na E30? Co to za przejścia z tym E34?

Pozdrawiam

GLOWA - 2006-03-08, 02:49

NIE NIE ODPUŚĆ SOBEI TĄ E30 JEST PO PROSTU STRASZNA....
CALY LAKIER DO ROBOTY TAK JAK NAPISAL MENELO:)
WIADOMO ZE TO SA ZDJECIA I NAJLEPIEJ ZROBISZ JAK OBLUKASZ JA NA ZYWO WTEDY POSTANOWISZ...
ALE TWOJE E34 LADNIE SIE PREZENTUJE...NAPISZ CO JEST NIE TAK Z NIA TO MOZE JA SIE ZAMIENIE Z TOBA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
HIHI
PZD

Qba - 2006-03-08, 11:01

wszystko zostało juz powiedziane, ja dodam tylko ze sam przechodziłem jaja ze swoją e 34 bo tez kupiłem w średnim stanie, ale włożyłem troche kasy czasu i nerwów i teraz mam fajny wóz który spełnia moje oczekiwania. Tak więc cierpliwosci !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
metaldaw - 2006-03-08, 17:03

zeszpecona i zaniedbana okrótnie - sponiweieral ją jakiś drech-rzeźnik, możesz ję kupić ale na części bo teraz jej wartość jest miejsza niż to co w nią trzeba wpakować...

szkodał słów jak okaleczona...

MrKrYH_e34 - 2006-03-08, 18:28

Ziolo coTy chcesz zrobic ?? ?? Pomyslales nad tym w ogole ?? ? jesli mam byc szczery to to jest taka taczka ze masakra ... Wiem ze najlatwiej jest krytykowac ale nie moge Cie oklamac i powiedziec NIC dobrego o tym aucie hehehe!! po 1 dlaczego zamiana z e34 na e 30 ?? po 2 gie dlaczego na takiego rupcia ?? ? nie wierze ze nie ma ludzi na zamiane poprostu zle szukasz !! i p o3 dlaczego nie chcesz tej piateczki .. wsadziles w nia kase i serducho boli pewnie dlatego chcesz sie jej pozbyc tak ?? pozdro przemysl to 5 razy !!
VinCent318iS - 2006-03-08, 22:47
Temat postu: Re: akt desperacji..
ziolo56 napisa³/a:
niektorzy z AWas wiedza co przechodzilem z moja e34 i ile zdrowie Mnie ona kosztowala nie mowiac juz o pieniadzach..
postanowilem sie jej pozbyc nie wazne w jaki sposob byle by tylko nie stala pod moim oknem i nie Mnie nie draznila..

wiec zdecydowalem sie na sprzedaz albo na zamiane, wypadlo na to drugie znalazl sie koles ktory chce sie zamienic ze Mna moje e34 za jego e30(rocznik 1987 waska lampa silnik M20B25)

przesle wam fotki i napiszcie co o tym sadzicie..pozdrawiam i czekam na opinie..

P.S. piotrek wulgaryzmy prosze na gg:P:P:P

Zdjęcie 1
Zdjecie 2
Zdjecie 3
Zdjecie 4
Zdjecie 5
Zdjecie 6
Zdjecie 7
Zdjecie 8

Co to Qrwa jest????????????? przepraszam za wulgaryzmy

Pawel-e30 - 2006-03-08, 22:49

lepsze na części się rozbiera...
filipfil - 2006-03-09, 15:47

Nie czujecie, że ktoś was podpuszcza :) ), ile on się musiał naszukać zanim znalazł taką padakę , która wzbudzi tyle negatywnych emocji....
ziolo56 - 2006-03-09, 17:49

Cytat:
Nie czujecie, że ktoś was podpuszcza Smile), ile on się musiał naszukać zanim znalazł taką padakę , która wzbudzi tyle negatywnych emocji....

jakbys wiedzial ile przeszedlem z TYm e34 to bys wiedzial ze nikogo nie podpuszczam..
pozdrawiam..

Marcin - 2006-03-09, 22:13

Gniewek89 napisa³/a:
za 4,5 tys (wraz z oplatami) mozesz sprowadzic sobie e30 2,5 z niemiec i na gaz ci jeszcze starczy a stan jej bedzie idealny!!

Sorki ale piepszysz glupoty az uszy puchna. Przejedz sie do Reichu, znajdz auto, policz oplaty, rejestracje itd. i jak ci sie uda znalezc dobre 325i w tej kasie to ja poprosze dwa od razu.

jaqub - 2006-03-09, 22:16

ziolo56 napisa³/a:
Cytat:
Nie czujecie, że ktoś was podpuszcza Smile), ile on się musiał naszukać zanim znalazł taką padakę , która wzbudzi tyle negatywnych emocji....

jakbys wiedzial ile przeszedlem z TYm e34 to bys wiedzial ze nikogo nie podpuszczam..
pozdrawiam..

i co medal chcesz za To? stary ja tez zle kupilem e36 i wsadzilem kupe hajsu... nerwow i wogle... (remont silnika kosztowal 5tys a to M50B20 o innych sprawach nie wspomne) zrobilem co trzeba i autko cieszy mnie, jestem z niego zadowolony a jak ktos mi mowi ze moglbym za to co w nia wsadzilem kupic prawie nowe e46 to zagryzam zeby... ale nigdy nie mialem pomyslu zeby szukac jakiegos parcha i robic zamiane...

korzuch - 2006-03-09, 22:26

jaqub napisa³/a:
ziolo56 napisa³/a:
Cytat:

pozdrawiam..

i co medal chcesz za To? stary ja tez zle kupilem e36 i wsadzilem kupe hajsu... nerwow i wogle... (remont silnika kosztowal 5tys a to M50B20 o innych sprawach nie wspomne) zrobilem co trzeba i autko cieszy mnie, jestem z niego zadowolony a jak ktos mi mowi ze moglbym za to co w nia wsadzilem kupic prawie nowe e46 to zagryzam zeby... ale nigdy nie mialem pomyslu zeby szukac jakiegos parcha i robic zamiane...

YO!
Popieram Jaqba :D

pozdro

duchX - 2006-03-09, 22:32

ale pier***** !! !!!!!!!!!! chlopak ma dosc syfa i tyle mialem E 34 i to dla mnie nie jest auto chyba ze M5 !! !! ma dosc i tyle jaqub medal sobiue mozesz sam dac za swoje swietliste mysli i przemowienia chce E30 i widac ze juz do takiego stopnia ze za syfa sie chce wymienic nie wiecie ile wpieprzyl kasy w to co ma i dalej jest syf wiec temat postu byl chyba inny !! !!!!!!!!!!!!
Korzuch do Ciebie nic nie mam !! !!

xeon hamuj sie, bez cisnien,po raz kolejny..center

korzuch - 2006-03-09, 22:35

yo!
XEON :D popieram :D
pozdro

Menel - 2006-03-09, 22:59

x_e_o_n napisa³/a:
ale pier**** !! !!!!!!!!!! chlopak ma dosc syfa i tyle mialem E 34 i to dla mnie nie jest auto chyba ze M5 !! !! ma dosc i tyle jaqub medal sobiue mozesz sam dac za swoje swietliste mysli i przemowienia chce E30 i widac ze juz do takiego stopnia ze za syfa sie chce wymienic nie wiecie ile wpieprzyl kasy w to co ma i dalej jest syf wiec temat postu byl chyba inny !! !!!!!!!!!!!!
Korzuch do Ciebie nic nie mam !! !!

hehe cos w tym jest ..tez mialem pare e30tek , potem e34 530 i...to nie to, wrocilem na stare smiecie czyli e30 :lol: cos w nim jednak jest :wink: ale...nie takiego rupiecia jak pokazal :?

Melis - 2006-03-10, 07:16

Wiadomo, że jak się wkłada w coś kupe kasy, nerwów, czasu, pracy itd. a rezultatu wciąż nie ma... a nawet go nie widać to przychodzi kres wytrzymałości (psycha siada...), ale zioło sfolguj trochę! Sam przecież widzisz co pozostało z tej beemki; a wchodzić w to samo chyba Ci się nie usmiecha!... różnica bedzi teka że ewentualnie wszystko będzie odbywało się troche tańszym kosztem. Po co znowu włazic do tego samego bagna!
Z tego co piszesz i można odczuć dostałeś już ciężką lekcje... i raczej powinieneś już wiedziec ze nie warto.
Poprostu nic już w nią nie wkładaj, nawet się nie dotykaj, ogłaszaj sprzedaż/zamiana, nie koniecznie na inną bume... zamien na coś mniejszego co łatwo sprzedaż, pokulasz się najwyżej trochę jakąś kosiarką albo mzk, troche dorobisz i kupisz wreszcie to co być powinno.
Z zamianÄ… niech Ci siÄ™ nie pali bo z tego co wiem nikt nie proponuje zamiany (nie majac sensownego powodu) od tak sobie...
Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale takie moje rady.

Pozdro!

duchX - 2006-03-10, 08:00

moim zdaniem fajnie by bylo jak w 5 bylby 5,0 w tedy by to jezdzilo :)
Napisalem ze majac 3000 mozna by cos zrobic z tamtej BMW ale chyba malo napiaslem bo jak widze silniki nie na motorniku to mam zle skojarzenia odrazu !! !!

wiec apelujemy
NIE ZAMIENIAJ E34 NA TEGO ZLOMA !! !!!!!!!!!!!!!!

ziolo56 - 2006-03-10, 09:55

jaqub napisal/a:
Cytat:

jesli dolozyles 5tys to gratuluje ,ale ja nie mam takiego zamiaru.. a jesli chcesz medal to zglos propozycje na forum moze sie chlopaki zgodza..

p.s. i ty korzuchu przeciwko MNIE??:P nie ladnie:D:D

P.S. dzieki waszym komentarzom, za ktore baardzo dziekuje:) ,podziekowalem panu za zamiane..
przejrzalem troche na oczy i troche mi glupio ze chcialem cos takeigo zrobic, naprawde nie wiem co Mi strzelilo do glowy..strasznie mi glupio teraz ale mysle ze mi wybaczycie ta mega desperacje..czasami po wodce przychodza takie pomysly..
pozdrawiam wszystkich komentujacych i jeszcze raz dzieki ze Mna wstrzasneliscie:):):)
(piotrek nie bierz tego do slownie)

ten samochod to faktycznie maksi szrot.

jaqub - 2006-03-10, 21:35

ziolo56 napisa³/a:
jaqub napisal/a:
Cytat:

jesli dolozyles 5tys to gratuluje ,ale ja nie mam takiego zamiaru.. a jesli chcesz medal to zglos propozycje na forum moze sie chlopaki zgodza..

P.S. dzieki waszym komentarzom, za ktore baardzo dziekuje:) ,podziekowalem panu za zamiane..
przejrzalem troche na oczy i troche mi glupio ze chcialem cos takeigo zrobic, naprawde nie wiem co Mi strzelilo do glowy..strasznie mi glupio teraz ale mysle ze mi wybaczycie ta mega desperacje..czasami po wodce przychodza takie pomysly..
pozdrawiam wszystkich komentujacych i jeszcze raz dzieki ze Mna wstrzasneliscie:):):)

ja nic do Ciebie nie mam bo to czym jezdzisz to mnie wogle nie interesuje... chcialem Ci dac tylko do zrozumienia ze nie ma skutku bez przyczyny... kupiles kiepskie auto (w sensie stanu) i sie meczyles i wydawalas kase... to co chciales zrobic (zamienic sie na ta e30) bylo by powtorzeniem wczesniejszego bledu... a co do zamian to prawda jest rzeczywiscie taka ze ktos kto nie moze normalnie pogonic auta stara sie je zamienic na cokolwiek innego...

Gniewek89 - 2006-03-11, 11:27

ziolo56 napisa³/a:
jaqub napisal/a:
Cytat:

Jak piles z tym gosciem z ktorym sie chciales zamienic to mozna powiedziec ze chcial cie wykorzystać :lol: :lol: :lol:
Pozdro i gratuluje zmiany zdania