| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Szrot z PROFI częściami do BMW w Warszawie lub koło Wawy!
Arczi e30 - 2006-03-13, 12:31 Temat postu: Szrot z PROFI częściami do BMW w Warszawie lub koło Wawy! Taką anegdotę Wam powiem...
Styknełem sie w pewnych okolicznosciach z Warszawiakiem, sprzedawałem mu jedną część... ale nie oto chodzi....
Był fascynatem BMW e30, widać że nie jakiś głąb, przyjechał z dziewczyną Toyotą Yaris nowym modelem .... gość widać konretny kupował odemnie zbiornik Alpiny dodatkowy ....
Mówił coś o szrocie koło Warszawy lub w samej Warszawie gdzie maja lux graty do BMW, twierdził że była tam nawet M3 e30 na czesci, że nie maja tanio ale naprawde żadkie rzeczy .... bójda to czy prawda ... pytanie głownie do forumowiczy z Warszawy i okolic .... jesli prawda to prosze o jakies namiary....
el-viz - 2006-03-13, 12:35
.................................................
Baur - 2006-03-13, 13:18
Chodzi zapewne o Arka z sun-car który przed swą posesją ma troche rozebranych beemek, rzeczywiście stoi tam e30 m3 któr wyglada jak dawca, ale według zapewnień Arka na części nie jest ! I generalnie to raczej nie jest szrot tylko warsztat.
yoshi - 2006-03-13, 19:29
| Baur napisa³/a: | | Chodzi zapewne o Arka z sun-car który przed swÄ… posesjÄ… ma troche rozebranych beemek, rzeczywiÅ›cie stoi tam e30 m3 któr wyglada jak dawca, ale wedÅ‚ug zapewnieÅ„ Arka na części nie jest ! I generalnie to raczej nie jest szrot tylko warsztat. |
Pasymska
a co do szrotów to fajny jest na ul. Powązkowskiej (wjazdz od Instytutu mechaniki precyzyjnej)
dobre ceny i fajne garty
BADYL - 2006-03-13, 23:56 Temat postu: Re: Szrot z PROFI częściami do BMW w Warszawie lub koło Wawy
| Arczi e30 napisa³/a: | TakÄ… anegdotÄ™ Wam powiem...
Styknełem sie w pewnych okolicznosciach z Warszawiakiem, sprzedawałem mu jedną część... ale nie oto chodzi....
Był fascynatem BMW e30, widać że nie jakiś głąb, przyjechał z dziewczyną Toyotą Yaris nowym modelem .... gość widać konretny kupował odemnie zbiornik Alpiny dodatkowy ....
Mówił coś o szrocie koło Warszawy lub w samej Warszawie gdzie maja lux graty do BMW, twierdził że była tam nawet M3 e30 na czesci, że nie maja tanio ale naprawde żadkie rzeczy .... bójda to czy prawda ... pytanie głownie do forumowiczy z Warszawy i okolic .... jesli prawda to prosze o jakies namiary.... |
80 km do wawy trasa warszawa katowice
|
|