| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Forum BB
BADYL - 2004-08-12, 20:04 Temat postu: Forum BB Forum BB zostało skasowane poniewaz nie ma moderatora a po drugie wszystkie informacje tam zawarte równiez mozna pisac tutaj bo tamto forum i tak nie spełniało swoich założen.
Pawel-e30 - 2004-08-12, 20:07
Kirek dzięki za odpowiedz
SmasherE30 - 2004-08-13, 00:37
a co z wiedzą jaka została na tym forum? wszystko poszło się je**c?? Trzeba chociarz było przenieść wszystkie wiadomości do technicznego
BADYL - 2004-08-13, 06:39
To sie przeniesie!!
nokerman - 2004-08-13, 08:36
a po co
kto chciał sie czegoś dowiedzieć to sie dowiedział
a jak bedzie potrzeba informacji to sie założy nowy wątek i już
BB to nie jakaś wyrocznia, pełno jest takich info w necie, oni też skąś musieli sie conieco dowiedzieć no nie
a pozatym napewno mieli prawa autorskie do tego co tam było napisame mądrale jedne
Go¶æ - 2004-08-13, 08:52
ładnie sie tak o kims wyrarzac jak sie tej osoby nie zna jak chcesz mozemy o tym pogadac inaczej
nokerman - 2004-08-13, 09:44
ja tu czuje inny smrodek a gadanie kirka że nie ma moderatora jest kiepskim usprawiedliwieniem bo są nawet teraz fora bez moderatorów i jakoś ich nie kasujecie, prawa autorskie jakieś musiały być bo jak nie to możnabyło wybrać innego moderatora nieprawdaż
a ty DRACK'u skoro to tak osobiście odbierasz to musiałeś w tym paluszki umoczyć
Go¶æ - 2004-08-13, 11:44
jestem jednym z BB wiec od moich paluszków sie trzymaj zdala ,a co do forum skoro komus przeszkadzało to niech i tak juz bedzie,bo nie ma to jak czytac,że temu gaz strzelił a tamten chce sobie sam brewki z kartonu robic,forum BB mialo byc o tym co my robimy z naszymi samochodami:wyscigi,modyfikacje samochodu,to co uwarzamy za dobrą zabawe,a moja propozycja jest taka: niech wykarze się demokracja i te osoby kture uwarzaja czy forum BB powinno wrucic niech sie podpiszą
a tak na marginesie forum znikneło bez porozumienia z załorzycieli BB mnie kaprysa i loko
BADYL - 2004-08-13, 12:00
Ja nie chce zeby było forum BB.
A po pierwsze to była nasza wola zeby stworzyc forum BB na które ty sie nie zgadzales z LOKO wiec...........................
Go¶æ - 2004-08-13, 12:08
omonmy te wypowiedz temu panu cos dzis dolega
nokerman - 2004-08-13, 13:00
| DRACK napisa³/a: | | bo nie ma to jak czytac,że temu gaz strzeliÅ‚ a tamten chce sobie sam brewki z kartonu robic,forum BB mialo byc o tym co my robimy z naszymi samochodami:wyscigi,modyfikacje samochodu,to co uwarzamy za dobrÄ… zabawe |
a co przez to myślisz że jesteś lepszy wszyscy są równi a ci co gazu mie maja są równiejsi
a to co "uwarzacie za dobrą zabawę" niekoniecznie jest dobrą zabawą dla innych (tych równych),
Polska wolny kraj, jeden bedzie se robił brewki z kartonu, drugi bedzie dłubał w silniku, a kto inny lubi jeżdzić po szrotach za przepływkami bo mu gaz strzela i jak nie możesz tego zrozumieć to twój problem
PS przetłumacz jeszcze tą wypowiedź:
| DRACK napisa³/a: | | omonmy te wypowiedz temu panu cos dzis dolega |
mi sie wydaje że chodziło o "omińmy" ale nie jestem pewien
pozdro dla "równych"
sarna1 - 2004-08-13, 13:25
Niepotrzebne klotnie...
Niech admin przniesie z tamtego forum te tematy ktore uznaje za wazne i wnoszace duzo informacji i po sprawie ... bo po co zakladac drugi raz te same teamty na forum technicznym i znowu pisac o tym samym.
Go¶æ - 2004-08-13, 13:39
jeszcze raz umocniłem sie w twierdzeniu ze z głabami nie ma co wchodzic w rozmowe na szczęscie pare normalnych osub wypisalo sie z tego klubu i widze dlaczego
kaprys - 2004-08-13, 16:01
chciałbym abyście nie kłócili się o to forum i o tym nie dyskutowali...
znamy się wszyscy i po co mamy robić sobie niesnaski...
Drack się oburzył i troche go rozumiem ponieważ od początku nie chcieliśmy tego forum tak do końca ponieważ są nam osoby nieżyczliwe na ty swiecie ...
uważam tez że jeśli coś się kasuje co miałoby być jakby odzielną choć integralną częscią to można było o tym powiadomić zainteresowanych...
nikt z nas nie dostał takiej informacji
tak więc wyluzujcie wszyscy i nie zachowujcie się jak wasza "góra" która wyprawia takie kasacje i akcje ...
jestem dobrej myśli
trzymcie siÄ™
Go¶æ - 2004-08-13, 18:43
| kirek_e30 napisa³/a: | | Ja nie chce zeby byÅ‚o forum BB. |
O!!!!!
ależ demokracją zawiało
BADYL - 2004-08-13, 19:50
Jak to sie mowi : NIE MA ĆWANIAKA NAD WARSZAWIAKA 8) 8) 8)
|
|