| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - BMW E30 lusterko M technic
Marcin - 2006-03-23, 22:18 Temat postu: BMW E30 lusterko M technic Chce kupic takie lusterko. prosze o wyjasnienie jak to latwo podpiac. czy mozna skorzystac z wiazku idacej do Check Control. Moze macie jakies pomysly jak je podpiac do elektryki aby nie musiec demolowac polowy auta.
PZDR
webretti - 2006-03-24, 02:34 Temat postu: Re: BMW E30 lusterko M technic
| Marcin napisa³/a: | Chce kupic takie lusterko. prosze o wyjasnienie jak to latwo podpiac. czy mozna skorzystac z wiazku idacej do Check Control. Moze macie jakies pomysly jak je podpiac do elektryki aby nie musiec demolowac polowy auta.
PZDR |
Jesli masz na mysli lusterko z 2 lampkami po bokach w obudowie, to kabelek podłączysz pod lampke oświetlenia, ktora jest przy Checku - daj wtedy mocniejszy bezpiecznik, ale mysle ze i na tym co jest bedzie dzialac.
pozdrawiam
Marcin - 2006-03-24, 07:34
A ktory kabelek jest od oswietlenia przy Checku?
nokerman - 2006-03-24, 08:00
A ja proponuje podpiąć się pod zasilanie Check'a
Bo jak podepniesz się pod oświetlenie Check'a to oświetlenie w lusterkach będzie działało dopiero jak naciśniesz guziczek Testowy [CHECK]
Podepnij się pod kabelek na zacisku Nr 1 Fioletowo-Zielony. jest to zasilanie całego modułu z bezpiecznika nr 4
PZDR
webretti - 2006-03-24, 15:24
Ale ja miałem na myśli oświetlenie wnętrza kabiny, które jest obok checka, a nie podświetlenie samego Checka, a to duża różnica. hmmm no chyba że tylko cabrio ma oświetlenie kabiny obok panelu checka, bo wiadomo, hehe cabrio nie ma słupków, na których są w zasadzie w większości aut oświetlenia/lampki wnętrza.
pozdrawiam
Bruner - 2006-03-24, 19:08
| webretti napisa³/a: | | no chyba że tylko cabrio ma oÅ›wietlenie kabiny obok panelu checka |
Zgadles W sedanie/coupe oswietlenie jest tylko na slupkach (czyli w zasadzie tak jak by go nie bylo). Metaldaw podlaczal niedawno cos takiego u siebie, moze napisze co i jak
Menel - 2006-03-24, 19:57
| sarna1 napisa³/a: | | przeciez to lusterko jest tak brzydkie ze lepiej nie mowic ..... |
a co w nim jest tak brzydkiego?
takie samo + 2 lampki i nic poza tym
metaldaw - 2006-03-24, 20:57
Niedawno zamontowałęm u siebie takie lusterko - jest piękne ale jeszcze dodatkowo zajebiście funkcjonalne - naprawdę pożyteczna sprawa.
Jeśli chodzi o podłączenie miałem podobny kłopot nie wiedziałęm gdzie podpiąć a tak się skłądało że akurat miałem montowany Alarm wiec koleś przy okazji podłączył mi lusterko.
|
|