|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
FELUNEK - Wypowiedzcie sie o tych alu: rial rs 8x15. Co z nimi zrobic?
David - 2006-04-05, 20:29 Temat postu: Wypowiedzcie sie o tych alu: rial rs 8x15. Co z nimi zrobic? Mam juz wypolerowane ranty i to zalamanie na ktorym sa te male srubki i nie wiem co dalej: czy malowac srodek na czarno , czy na srebrno, czy malowac to zalamanie na ktorym sa srubki pod kolor srodka felgi?
Propozycja 1
Propozycja2
Nie mam tych dekielkow-mam zwykle male(chromowane) dekielki zakrywajace srodek miedzy srubami.
Menel - 2006-04-05, 20:55
i tak i tak jest fajnie.ale srubki koniecznie oddaj do galwanizacji , w chrom srebrny albo w zloty.
myslales o zlotym srodku i np. zlotych srubkach po galwanizacji? i czy nie da sie dopasowac kapsli od bbsow ,rmow lub jakis innych no od audi itd ?
--==maly==-- - 2006-04-05, 20:59
Jak pisał menel spróbuj przypasować jakiś dekielek nawet plastikowy z audi lub bmw śróbki super wyglądały by pozłocone a środek w czarny 8)
p.s. bardzo fajne koła
David - 2006-04-05, 21:02
Sprobuje z tym dekielkiem, powiem szczerze ze oryginalne dekle sa brzydkie, jak podejdzie od bbs ow to bedzie super, a jak nie to nie wiem co srubki oddaje do galwanizacji i tez mam dylemat czy zlote czy w chrom (za duzo tych dylematow )
P.s myslalem o zlotym srodku(zloty srodek-dobrze powiedziane-takim srodkiem bylyby bbs rs ), tylko nie wiem jak to bedzie wygladac na czerwonym kombi...
wiechue30 - 2006-04-05, 21:12
środek złoty lub srebrny, a śrubki koniecznie na złoto ibędzie gites
Cooba - 2006-04-05, 21:35
David Srodek na zloto, srubki na zloto i bedzie git. Na czerwonym zloty kolor sie ladnie prezentuje.
Pozdro.
|
|