|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Nasze Śmigiełka - HMP->> E30
HeMP - 2006-04-06, 17:09 Temat postu: HMP->> E30 na wstepie .. bedzie dokladka is .. i pewnie wywale ta z tylu,w srodku dojdzie troche chromu (klamki) ... i zawias na tyl ( tu usmiech do menela,czas dzialac stary).
fotki sa takie jak furka wyglada na codzien a nie wypicowana i wyczyszczona...
piszcie ... moze jakies pomysly...
pewnie zaraz beda komentarze ze nie ma silnika itp...
acha i lampy (soczewki ) wywalilem,wole widziec gdzie jade
[img=http://img423.images...tery0ps.th.jpg]
[img=http://img423.images...piec8kz.th.jpg]
[img=http://img45.imagesh...zesc6wh.th.jpg]
Sobek - 2006-04-06, 17:13
Bardzo fajna beemka niema do czego sie przyczepic jedynie zawias ale to juz masz w planie chociaz stoi nisko wiec gitara
Pozdrawiam 8)
HeMP - 2006-04-06, 17:37
z przodu zostwie jak jest(miska juz spawana) ale tyl bedzie nizej... nie mam juz kata ani srodkowego i zastanawiam sie nad jakims przelotowym ostatnim... mozecie cos polecic jakas firme,chodzi mi o cos taniego... ciezka sprawa bo chodzi mi by zagluszyc stukot m40 a jednoczesnie by dalo sie tym pojechac w trase bez paczki apapow
Menel - 2006-04-06, 17:37
no glebe bedzie mial ode mnie czyli tylne sprezyny -60 (przod dzieciaku bedziesz musial sam sobie zalatwic). ja zakladam -70/80.
ja bym tylko cala zglebowal i nic nie ruszal jak jestes takim zwolennikiem chromu
HeMP - 2006-04-06, 17:41
menel wiesz moze i by fajne to wygladalo ale to jest m40 ... wiec moze byc cienko z tym przodem ... ale nie mowie ze nie jakas oslona miski i ......ogien
pozdrawiam "dzieciaku "
CyRyL - 2006-04-06, 18:35
bardzo fajnie sie prezentuje 8)
ma jedna rzecz ktora mi sie super podoba a w mojej tego brakuje ringi na zegarach super gadzet
bardzo ladna naprawde
pozdrawiam 8)
r3kin - 2006-04-06, 18:47
Ładna z niej sztuka ,mi sie podoba i silniczek fainie zrobiony. Pozdrawiam
Sosen - 2006-04-06, 20:47
Bardzo ładna beemka, szkoda tylko że ma 2/3 silnika
HeMP - 2006-04-06, 20:50
dzieki.. ale wiem ze jeszcze to nie jest to... wszystko tkwi w szczegolach ... jeszcze dokladka is, pomalowanie tego trojkata od lusterka idt... ale wszystko z czasem
pozdrawiam
Menel - 2006-04-06, 21:44
zapomnialem dodac, chociaz maly ale za to fajnie pomalowany silniczek to rozporka by sie nad nim przydala,tez np.polerowana
Kowal - 2006-04-06, 22:20
Ładna E30! Dbaj o nią tak dalej a będzie wpożo 8)
HeMP - 2006-04-07, 23:19
Wielkie dzieki za opinnie ... jeszcze bedzie kilka zmian... wlasnie tak jak napisal menel pozporka oczywiscie chrom itd... z kazda zmiana beda nowe fotki
pozdrawiam
sybir - 2006-04-08, 11:22
Naprawdę fajna betka. Czarny kolor robi swoje
bardzo mi się czarne podobają.
sie ma
Lord Lukasz - 2006-04-08, 17:38
Co zrobiles z soczewkami ? wcale nie świecą gorzej tylko czasami trzeba je poprostu wyczyścić bo troche pyłku na soczewie i świeci faktycznie niezbyt, załóż je spowrotem albo najpierw zrób z nich black helle Pozatym ładne autko, idealne do zabawy w germana
Piotrek - 2006-04-08, 22:59
ładna betka
HeMP - 2006-04-08, 23:13
jezdzilem jakis czas z jedna soczewka i jedna zwykla i roznica byla ogromna ! wiec zdecydowalem sie na zwykle.... a soczewek juz nie mam oddalem w rozliczeniu ...
pozdrawiam
urbi - 2006-04-09, 11:43
Lord Lukasz napisał/a: | Pozatym ładne autko, idealne do zabawy w germana |
HeMP - 2006-04-13, 11:09
dzis powstal "projekt" aby dac takie chromowanie korbki do szyb... ja byly w cobra'ch np... takie niby stare sportowe-metalowe.... mam sporo juz chromu w srodku a chce by ta betka byla Black & Silver .... wiec .....
dodam dzis fotki jak to wyglada ....
ocencie.
sorki maly poslizg bedzie z tymi fotkami ... problem z kompem.
Menel - 2006-04-13, 16:12
tylko nie przegnij z tymi dodatkami bo bedzie jak choinka lub jak wnetrze tuningowego sklepiku z chromowanymi akcesoriami
HeMP - 2006-04-14, 10:43
sorki za jakosc foto (tel.)
narazie mieszane uczucia co do tych korb .....
ale rygielki zostaja
ocencie zostawiac czy wywalac te korby .... bo sam nie wiem...
Łukasz - 2006-04-14, 11:11
Moim killer lansowym zdaniem korby są jak z amerykańskiej ciężarówki
wyfffalić?
pozdr
Menel - 2006-04-14, 14:36
zalatuje takim retro stylem..felgi ci nie pasuja do retro...
Kaczor - 2006-04-14, 18:48
Siemanko
Beemka bardzo ładna i fajna...
Sedaniki są najładniejsze jak dla mnie.
Szkoda że silniczek nie r6 jakiś no ale spox.
Pare zmian w Twojej beeci i będzie naprawde LAJTOWA FURA :
- niewiem czy dobrze widze ale z tyłu masz jakąś dokładke , nie za ciekawie wygląda , ja bym sie jej pozbył.
- tylnie światła na czerwono polakierować ( bez wstecznego )
- dokładka z iS-a jak najbardziej
- chalogeny
- jakieś ładne 2 x końcówki chromowane końcowego tłumnika ( a la z 320i )
- black hele
- zawias ( przód i tył )
- osłonke na miske oleju
- rolete tylniej szyby
- ja bym jeszcze fele zmienił bo te zabardzo nie siedzą ...
Zaproponowałem niektóre dodatkowe zmiany w Twojej beeci , tak jak ja bym ją widział...
Możesz z niej zrobić niezłą German Style e30
Pozdro...
urbi - 2006-04-14, 21:44
i chromy z szyb na czarny mat
HeMP - 2006-04-15, 00:06
kaczor chyba nie czytasz tekstu i nie ogladasz fotek....
tylne swiatla na czerwono .... juz sa
dokladka tyl out .... pisalem ze tak robie ...
koncowki .... jest jedna okragla 80mm to nie is ani 2.0 wiec poco 2?
black helle ... moze ale za drogie a nie mam zamiaru nic malowac na czarno itp....
rolete tylnej szyby ... ale co z nia ? zalozyc , zdjac ... bo jest ale nie wiem czy widziales!
oslona miski bedzie .... tez napisalem
felgi ... moze i nie bardzo rzecz gustu... mi sie podobaja.
a german ... pewnie uraze pare osob ale oklepany na max
to ma byc BLack & Silver wiec chom zostaje na listwach i nerka tez w oryginale
pozdrawiam
Menel - 2006-04-15, 00:38
no wlasnie to ma byc taki styl jak jest czyli hmp'owy czyli black helli nigdy nie zalozy bo oklepane.gleby tez nie bo oklepana.tylna dokladka jest podarowana ode mnie i chyba ja zdejmie(a tyle sie chlopak przy niej narobil ) swiatla razem na murku tryskalismy wiec sa czerwone od motipa ... z ta roznica ze mi juz 2 razy dowod za nie zabrali a mankowi ani razu/ z tym ze jemu juz ze 3 razy zabierali za predkosc co lans to lans mi ani razu za to...
Kaczor - 2006-04-15, 09:38
HMP ja napisałem jak ja bym ją widział.
Każdy ma sówj gust i nie twierdze że każdemu muszą sie podobać takie zmiany jak ja dopisałem.
Część tych rzeczy będziesz miał w Swojej beemce i będzie spox.
HeMP - 2006-04-15, 23:38
Menel black helle bym zalozyl jak by bylo mnie na nia stac!!!
a zawias (przod) jest ok prowadzi sie git i wyglada dobrze a miska tylko raz ucierpiala ... a da sie jeszcze tym pojezdzic a nie tylko pelzac... a wiesz ze lubimy "czasami" pojezdzic , ty tez swoje bokiem przejezdziles... rekin zadko kiedy jechal prosto ...
. Tylko ten tyl mnie dobija... juz nie moge sie doczekac jak go wywale...
[ Dodano: Wto Sie 29, 2006 11:14 pm ]
Łukasz napisał/a: | Moim killer lansowym zdaniem korby są jak z amerykańskiej ciężarówki
wyfffalić?
pozdr |
korby juz wywalone,
ps. tyl juz zglebowany tak by beta stala rowno ...
za jakis czas dam nowe foty...
ale nie znalazlem zadnej inspiracji w Toruniu ...
|
|