BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - znów wypadek

Łukasz - 2006-04-07, 11:07
Temat postu: znów wypadek
BMW zderzyło się z gimbusem
PAP - dodane 1 godzinę i 34 minuty temu

W Dobrowodzie na drodze wojewódzkiej między Nowym Korczynem a Buskiem-Zdrój zderzyło się BMW z gimbusem. Zginął pasażer BMW, droga jest zablokowana - poinformowała policja.

W gimbusie nie było dzieci; oprócz kierowcy jechała jedynie nauczycielka. Nikt z nich nie ucierpiał. Wstępne ustalenia wskazują, że BMW, prowadzony przez 23-letniego kierowcę, zderzył się z gimbusem w wyniku poślizgu - poinformował komi. Krzysztof Skorek z Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach.

W regionie świętokrzyskim wystąpił w nocy przymrozek. (jask)

KAMILOS - 2006-04-07, 11:18

Kolejny wypadek !! ! co się dzieje coraz częsciej są wypadki z udziałem BMW
(*)(*)(*)

blądi - 2006-04-07, 12:39

zostawiam to bez komentarza
[*][*][*][*][*]

Lord Lukasz - 2006-04-07, 12:42

U mnie w Sanoku wydażył sie niedawno wyjątkowy wypadek, w sumie nie wypadek bo nikomu nic sie nie stało ale koleś jechał bmw e30 i nie wychamował przed rondem a rondo jest dosyć duże i przeleciał przez góre i wylądował za rondem w czyimś ogródku, z tego co wiem miske olejową rozwalił bo plama oleju już 2 tydzień na krawężniku. Podobno przed psami uciekał....
Domel - 2006-04-07, 12:48

niestety ale BMW trzeba prowadzić z głową...
[*]

Łukasz - 2006-04-07, 13:52

...
Arczi e30 - 2006-04-07, 15:28

GŁOWA ma głowe i dupe zawsze jak prowadzi BMW .... :lol:
jaqub - 2006-04-07, 19:59

KAMIL E-30 napisa/a:
Kolejny wypadek !! ! co się dzieje coraz częsciej są wypadki z udziałem BMW
(*)(*)(*)

po prostu coraz wiecej BMW jezdzi... nasciaganych jest w opor aut z tego w tym sporo starych strucli...
[']

KORDI - 2006-04-08, 23:07
Temat postu: Re: znów wypadek
Łukasz napisa/a:
BMW zderzyło się z gimbusem
PAP - dodane 1 godzinę i 34 minuty temu

W Dobrowodzie na drodze wojewódzkiej między Nowym Korczynem a Buskiem-Zdrój zderzyło się BMW z gimbusem. Zginął pasażer BMW, droga jest zablokowana - poinformowała policja.

W gimbusie nie było dzieci; oprócz kierowcy jechała jedynie nauczycielka. Nikt z nich nie ucierpiał. Wstępne ustalenia wskazują, że BMW, prowadzony przez 23-letniego kierowcę, zderzył się z gimbusem w wyniku poślizgu - poinformował komi. Krzysztof Skorek z Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach.

W regionie świętokrzyskim wystąpił w nocy przymrozek. (jask)

Wczoraj widziałem tą bete...... :?

Nie zaciekawie wyglądała........

Dach cały ścięty......po bokach pęłno krwi......fotele połamane w krwii........ :?

Kolesia tez znam......jeździ....no powiedzmy niebezpiecznie.....

Pare lat temu ścioł E30stką w Busku na cepeenie dystrybutor,bo chciał wyjść na ręcznym......

PozdrOOfki........

P.S.To było E36