BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Moze wygram FORDA FOCUSA :))))))))

BATMAN - 2006-04-19, 22:59
Temat postu: Moze wygram FORDA FOCUSA :))))))))
Tak w skrocie na allegro byl konkurs wykupilem 6 balonow i jak sie okazuje dzis sprawdzam rankingi jestem na pierwszym miejscu

http://www.allegro.pl/balloniada/ranking.php

a za pierwsze mi4ejsce jest nagroda Ford Focus !! !!
http://www.allegro.pl/balloniada/nagrody.php

Dosłownie jaja jak Balony !! !!

Pozdrowka dla wszystkich :)

KORDI - 2006-04-20, 00:07

Hehehe....gratuluje....!!!

Oby wynik sie utrzymywał.....!!

A jakbyś wygrał to chętnie przygarne tego Focusa,bo wiadomo Ford-gów.. wort....... :lol: :wink:

Tak że moge sie z nim pomęczyć..... :mrgreen: :wink:

PozdrOOfki..... :D

Kujon - 2006-04-20, 09:31

Newmarcin ne wiedziałem że Brzesko leży w Podlaskim :shock: i Małopolska z Podlaskim graniczy...
MrKrYH_e34 - 2006-04-20, 09:34

Nie bardzo wiem o co chodzi w tym "konkursie" ale jesli Ty jestes na 1 miejscu no to jak by nie patrzyl Tobie przysluguje to auto ... co moge wiecej napisac GRATULACJE PS jak wygrasz forda to beemke mozesz podstawic pod moj dom .. bedzie miala dobrego novego wlasciciela :) pozdro
Łukasz - 2006-04-20, 09:40

sprzedaj go na allegro :lol:
BATMAN - 2006-04-20, 20:57

Mojej niuni nigdy nie sprzedam !! !!
Dopieszczam ją na Toruń :)

Gdybym wygral tego Focusa to od razu idzie pod młotek :)

Kujon- Brzesko lezy w Malopolskim (niedaleko Tarnowa :) ) a w Podlaskim znaleziono mojego balonika :)

W skrocie powiem na czym to poolegalo :

Użytkownik Allegro kupywal balon ten balon zostal nadmuchany helem przyczepiony do niego kod i wypuszczony w powietrze , tak jak mysle balonow bylo jakies 100 000
balony po kilku dniach opadaja i ludzie ktorzy je znajdą odsylaja kod do allegro kod przyporzadkowany jest do osoby (użytkownika na Allegro)
Balon ktory najdalej zalecial od miejsca startu wygrywa :) moj pokonal 108 km wypuszczony zostal na mazurach

Przy zakupie balona decydowales o dniu i miejscu jego wypuszczenia (wypuszczali z 3 miejsc Mazury, Wielkopolska, Sudety

Nawiasem mowiac sprzedaż balonow została zakonczona :)

Rostrzygniecie 15 Maja wszystko sie moze zmienic , ale wydaje mi sie ze balon ktory pokonal ponad 100 km to musial lapsnąc dobre wiatry...

Pozdro dla wszystkich :)

Lord Lukasz - 2006-04-21, 09:03

Gratuluje ale to są kombinatorzy, zablokuja Ci konto na allegro za niepłacenie rechunków albo za to że aukcje zakończyłes bez powodu albo ogulnie bez powodu i powiedzą że nagroda Ci nie przysługuje ale mimo to jak Ci sie uda to napisz bo ciekaw jestem :D
MrKrYH_e34 - 2006-04-21, 09:09

Sluchaj a jaka pewnosc ze ktos nie strzelil walka i nie zabierze tego balonika i nie wywiezie do niemiec ?? ? albo gdziekolwiek ?? czy allegro to wypuszcza czy Ty sam ?? czy droga balonika jest sledzona przez allegro ?? pozdro :)
korzuch - 2006-04-21, 09:16

yo!
Reszta nagród tez niczego sobie całkiem całkiem :wink:
pozdro

Kujon - 2006-04-21, 11:38

MrKrYH_e34 napisa/a:
Sluchaj a jaka pewnosc ze ktos nie strzelil walka i nie zabierze tego balonika i nie wywiezie do niemiec ?? ? albo gdziekolwiek ?? czy allegro to wypuszcza czy Ty sam ?? czy droga balonika jest sledzona przez allegro ?? pozdro :)

moze balony miały wbudowany GPS ;)

MARAS - 2006-04-21, 12:14

Trzeba było Chipsów nakupowac to może byś beemkę wydrapał.... :mrgreen:
Kosa - 2006-04-21, 12:43

Z tego co czytałem to allegro je wypuszczoło, jak bym wiedział że samemu można to bym wysłał do kolegi ze stanów ów balonik żeby kod z niego do allegro odesłał ;)

pozdro

duchPW - 2006-04-21, 13:40

niesamowita jest technologia stosowana przez forda - z pojemności 1,6 i z silnika 16V wyciąga 100 koni - to tyle, co 20 lat temu z M40 :lol:
--==maly==-- - 2006-04-21, 13:55

A M40 nie jest 16v :lol:
duchPW - 2006-04-21, 14:08

no nie jest - jest jeszcze kilka różnic, ale ich wszystkich nie wypisywałem - koń jaki jest każdy widzi :wink:
BATMAN - 2006-04-21, 22:58

To jest tak ze balonik nie byl podpisany loginem z allegro tylko kodem np: xjke34 kiedy ktos znalazl balon przeczytal instrukcje i odeslał balon podajac kod a oni go przy porzadkowywują do uzytkownikow na Allegro...

Sprawa wyglada tak ze poki balonu nie znajdzie ktos kto jest wtajemniczony w konkurs to wszystko gra ale jesli bedzie to ktos kto zna regulamin to zacznął sie kombinacje i moze byc roznie...

Zapewne wiele osob mowi ze to kombinacja ,ale fakt faktem poki co jestem na pierwszym miejscu a wierzcie mi w łape nikomu nie dawałem :)

Reasumując :

"Włisz mi laki " :)

Acha balony wypuszczało Allegro - z trzech miejsc w Polsce...

Lord Lukasz - 2006-04-26, 16:25

Zapchali Cie chyba na miejsce 4 :D :D :D
BATMAN - 2006-04-26, 16:33

heheh
połtora tygodnia cieszylem sie FOCUSEM , dwa dni HONDA CBR
a teraz ciesze sie laptopem ( zobaczymy jak długo :) )

Lord Lukasz - 2006-04-26, 16:41

Wiedz o tym że ta czołówka to są ustawieni ludzi, to są złodzieje, nigdy by Ci nie dali auta, ja przez 2 lata płaciłem im rachunki po 400zł miesięczni i co, dostałem koszulke SuperSprzedawca i na drugi dzień mi konto zablokowali :lol:
BATMAN - 2006-04-26, 16:45

ja im miesiecznie place 1500,00
...moze Mnie lepiej potraktuja :)

Kosa - 2006-04-27, 07:06

Ja uwieżyłem w konkursy jak koleżanka wygrała VW New Battle w kokursie SPIKE (papierosy)

A że nie było takiego modeli u koloru jak chciała, zaproponowali Audi A3,

a że też nei było to w końcu dali jej 120 000 i cupiła sobie Clio II i buduje dom :D

pozdro i trzymam kciuki :)

jaqub - 2006-04-27, 11:01

sa tez nagrody dla tych co znalezli balony (ktore dolecialy najdalej)... jakbym znalazl to w auto i w trase.... :D
BATMAN - 2006-05-18, 00:48

lepszy rydz niz nic :) dzis dostałęm potwierdzenie ze w piatek wysyłają mi laptopa :)
jak bym nie wygrał to bym nie uwierzył ze to nie bedzie wałek :)

Kosa - 2006-05-18, 06:57

w takim razie moje gratulace :)

pozdr

Adi - 2006-05-18, 09:19

NEWMARCIN napisa/a:
lepszy rydz niz nic :) dzis dostałęm potwierdzenie ze w piatek wysyłają mi laptopa :)
jak bym nie wygrał to bym nie uwierzył ze to nie bedzie wałek :)

No taki laptop to piechotka nie chodzi :) Gratuluje :)