|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Projekty i realizacja - [E34] Cooba ->> 525 <<ALPINA MOD>>
Cooba - 2006-04-20, 16:14 Temat postu: [E34] Cooba ->> 525 <<ALPINA MOD>> Witam. Poniewaz 750 juz sprzedana (niestety) zaprezentuje swoja druga beemke. Rocznik 89' 525 12V. Auto bardzo ladnie utrzymane, mam go juz ponad 2 lata. Uprzedze chyba kilka pytan. Otorz gleba bedzie , szukam sprezyn, Brakuje listwy na tylnich drzwiach,ale dzisiaj do mnie przyjechala z Monachium wiec niedlugo bedzie.
Samochod posiada standardowy wypas BMW (wspomaganie, ABS, central, itd. itp) oraz podgrzewane i pompowane fotele (przednie), kierownica MtechnicI Jak juz bedzie wszystko zrobione to zapodam nowe fotki.
Pozdro
ADC - 2006-04-20, 18:13
Z zewnatrz bardzo ladnie i spojnie wyglada.Nie ma nic co by razilo i trzymaj tak dalej
KORDI - 2006-04-20, 19:34
Ehhh....E34 strasznie mi sie podobają......
Bardzo ładna.....może byś ją przerobił na szeroką nere.......? 8)
PozdrOOfki.....
dankam - 2006-04-20, 20:09
jakoś nie przepadam za 5 chociaż hmmm ale szkoda że szara
Cooba - 2006-04-20, 20:13
dankam spoko spoko do 7 jeszcze wroce ... Ale szara?? Moze na zdjeciach nie widac, ale kolorek jest "zlotawy". Niestety nie wiem jaka jest oryginalna nazwa poniewaz etykietki nie ma
Pozdro.
Kujon - 2006-04-20, 21:01
Fajne autko , czasem używane w Tarnowie do odśnieżania placów
Cooba - 2006-04-21, 10:00
Kujon napisał/a: | Fajne autko , czasem używane w Tarnowie do odśnieżania placów |
A fragment z tej akcji w moim awatarku
Kujon poczekaj, przod pojdzie nizej to jeszcze lepiej bedzie odsniezala
Gniewek89 - 2006-04-23, 17:53
Ile pali bo wiem ze 520 12v to ponoc smok w gazie
oxstyle - 2006-04-23, 17:59
Gniewek89 napisał/a: | Ile pali bo wiem ze 520 12v to ponoc smok w gazie |
A gdzie masz 520 ?
Furak ladny , podoba mi sie lecz pierwsze co przerobil bym na szeroka nerke :d
Cooba - 2006-04-23, 22:32
oxstyle napisał/a: | Gniewek89 napisał/a: | Ile pali bo wiem ze 520 12v to ponoc smok w gazie |
A gdzie masz 520 ?
Furak ladny , podoba mi sie lecz pierwsze co przerobil bym na szeroka nerke :d |
Myslalem nad szeroka nerka, ale jednak zostanie waska, jakis klimacik ma. W planie jest zglebowanie auta, jednak na allegro cos slabo w temacie sprezyn. Sie chyba do znajomego warsztatu przejade.
Gniewek89 looknij na podpis pod avatarem. 525...
Pozdro
DAREX - 2006-04-24, 18:53
Ładna jest taka jaka jest po co zrobic szeroka nerke, waska nerka ma urok waskosci??
Cooba - 2006-04-24, 19:04
Moim zdaniem szeroka nerka pasuje wysmienicie do e32, ale e34 mi sie podoba na waskiej Takie zboczenie
DAREX - 2006-04-24, 20:44
Co do E32 tez pasuje waska
Cooba - 2006-04-25, 17:35
Akcja o ktorej wspominal Kujon
Lord Lukasz - 2006-04-25, 18:27
No widze że to zlotowy placyk
Cooba - 2006-04-25, 18:29
Lord Lukasz napisał/a: | No widze że to zlotowy placyk |
Dokladnie tak
///M-Pawell - 2006-04-25, 21:58
Bardzo ładna piąteczka, brakuje mi tylko fotek wnętrza...
Kolorek to chyba "bronzin-beige metallic", właśnie taki jest położony na 524td mojego ojca... może kiedyś zrobię fotki i dam autko do oceny, bo wg mnie jest to piękna seria, która może już we wrześniu przejdzie w moje ręce 8)
pozdro.
Cooba - 2006-04-25, 22:17
Zapodaje fotke wnetrza.
Serducho
"bad look"
Pozdro.
bmwprg - 2006-06-20, 13:21
ladna beatka:) druga po mojej:) ale za to wlasciciel tez mlody i nie narzeka ze automat:) Teraz tylko ladne 17tki:) a azevki aut:) Pozdro!
Cooba - 2006-06-20, 13:50
Siemka. Fele sie zmieni. Ale gleba delikatna juz jest.
Mala dokumentacja z remontu:
Po remoncie:
Pozdro.
Tomek3er - 2006-06-20, 21:36
no ładnei sie ptrezentuje ten czarny mat na silniku.
Cooba - 2007-03-07, 23:08
Siemka wszystkim.
Mała metemorfoza. Tak na początek:
Fele (Alpiny oczywiscie) juz leza i czekaja.
Pozdrawiam
Yakuzatti - 2007-03-07, 23:10
ach! bedzie grubo
koła w jakim rozmiarze?
Cooba - 2007-03-07, 23:15
Jak na razie zalozone 16" AZEV.
A ALPINY sa 17" 8,5" przod i jezeli dobrze pamietam to 10.5" tyl ...
Kujon - 2007-03-08, 00:09
Kuba a z tyłu masz też znaczek Alpina czy BMW
Cooba - 2007-03-08, 16:09
Kujon napisał/a: | Kuba a z tyłu masz też znaczek Alpina czy BMW |
Jest zanczek ALPINA i napis na klapie.
Yakuzatti - 2007-03-08, 16:33
kiedy planujesz dalsze mody auta? tzn progi i tylni zderzak
Kujon - 2007-03-08, 21:46
Cooba napisał/a: | Kujon napisał/a: | Kuba a z tyłu masz też znaczek Alpina czy BMW |
Jest zanczek ALPINA i napis na klapie. |
no to miodzio
Cooba - 2007-03-08, 22:22
Yakuzatti napisał/a: | kiedy planujesz dalsze mody auta? tzn progi i tylni zderzak |
Z tego co sie orientuje to ALPINA nie ruszala progów ani tylniego zderzaka. Tylko frontspoiler. A w planach sa oczywiscie felgi, pasy na auto, a na koncu silnik Oczywiscie m30b35
David - 2007-03-08, 22:58
Ruszala progi , ruszala : tu masz oryginal Alpina B10
Cooba - 2007-03-08, 23:11
Takie same to na alledrogo widzialem.
Ale nie we wszystkich ruszala
Pozdro.
David - 2007-03-09, 00:14
To powiem Ci ze jak alpina lakierowala progi i tyl to wygladalo to lepiej
Cooba - 2007-03-09, 21:33
Spoko. Nie wszystko naraz, powoli. Nad progami juz kiedys myslalem. Beda na pewno. Na razie czekam na felunek
pozdro.
casus maximus - 2007-03-21, 11:21
podoba mi sie twoja stylizacja. jesli ze znaczkami to raczej nie jest zaden problem dostac to skad wziales napis ALPINA? super autko Cooba.
Cooba - 2007-03-21, 23:10
casus maximus napisał/a: | podoba mi sie twoja stylizacja. jesli ze znaczkami to raczej nie jest zaden problem dostac to skad wziales napis ALPINA? super autko Cooba. |
Witam.
Napis ALPINA wziolem z... Allego.
Pokazuje sie tam czasami cos ciekawego. Sprawdzam codziennie i naprawde mozna wyhaczyc niezle okazje. Juz sie nie moge doczekac jak fele wpadna w moje rece
Taki sobie napis
Taka sobie fotka
Tak mam w pracy
Pozdro.
casus maximus - 2007-03-22, 23:09
wszystko super i ekstra ale zobacz na tych zdjeciach poprzednich Alpin jak i na klapie tej co ja wklejam jaki jest napis " Alpina".
i czy bedziesz naklejal pasy?
speed - 2007-03-23, 14:55
Fajnie wyglada ale jakos sama przednia dokładka mi sie nie podoba - brak mi jakos reszty czyli progow i tylu
casus maximus - 2007-03-23, 18:00
czy ja wiem. wg mnie nawet sie to prezentuje fajnie. progi walnac w kolor nadwozia i jest lepiej.
speed - 2007-03-23, 21:11
casus maximus napisał/a: | czy ja wiem. wg mnie nawet sie to prezentuje fajnie. progi walnac w kolor nadwozia i jest lepiej. |
No mozliwe - gdyby progi byly w kolorze nadwozia to by bylo takie dopelnienie wlasnie
Cooba - 2007-03-24, 07:50
speed napisał/a: | casus maximus napisał/a: | czy ja wiem. wg mnie nawet sie to prezentuje fajnie. progi walnac w kolor nadwozia i jest lepiej. |
No mozliwe - gdyby progi byly w kolorze nadwozia to by bylo takie dopelnienie wlasnie |
Progi beda od M5 polakierowane pod kolor nadwozia. W kolorze bedze tez dół tylnego zderzaka. Cos takiego jak wstawił David wczesniej.
Bertizzz - 2007-04-12, 18:54
... wczoraj odwiedzil mnie Cooba Swoja e-34 i robi wrazenie,piszecie o progach -ja mysle ze niejest to tak wazne w tej chwili -szczegolnie ze juz nisko siedzi,moim zdaniem jak wrzuci do niej felunek alpiny to nastepne modyfikacje stana sie chyba szczegolami....
brain69 - usunięty - 2007-04-12, 19:09
Cooba wpadnij na zlot 15.04 w krakowie
Cooba - 2007-04-13, 20:30
Witam.
Dokładnie tak jak pisze Bertizzz, felunek bedzie w Maju. Reszta jest szczegółem, ale progi beda Bertizzz wystaw swoja bawarke. Naprawde ladna i zadbana sztuka.
brain69 co do zlotu to chetnie przyjade ale w innym terminie. W ta Niedziele nie dam rady. Spoty chyba macie cykliczne?? Nastepnym razem na 99% bede
Pozdrawiam
Bertizzz - 2007-04-13, 21:31
...Cooba nie chce Ci zasmiecac tematu ale moje smigielko jest w tym dziale tylko za slabo szukasz;) czekam z niecierpliwoscia do maja!!!!
Cooba - 2007-04-15, 10:46
Bertizzz napisał/a: | ...Cooba nie chce Ci zasmiecac tematu ale moje smigielko jest w tym dziale tylko za slabo szukasz;) czekam z niecierpliwoscia do maja!!!! |
Faktycznie. Moj blad. Juz sie poprawiam
Pozdro.
marekfl - 2007-04-15, 11:52
Siemka
Rewelacyjnie wyglada 5er z ta dokladka Alpiny =D takiej jej to dodaje agresywności i wogóle =D czekam na fotki na Felunku Alpiny polecam coś wiekszego niz 16' troche mało bedzie jak na 5er
Pozdro
Cooba - 2007-05-14, 21:14
Witam.
Felunek dzisiaj zostal zamowiony.
A w miedzy czasie sie na zakupy wybralem:
napis juz na klapie:
Na zywo wyglada lepiej
Pozdro.
Bertizzz - 2007-05-14, 22:38
...wszystko Cubus...upgready sa bardzo wane ...najbardziej podoba mi sie galeczka...wypasik...ale znowu minus...zdjecia z montazu juz powinny byc...chyba ze chcesz zamontowac wszystko + laki i zeby wszyscy przed kompami robili whooow!!!!!! powodzenia z montazem!
Yakuzatti - 2007-05-15, 14:34
Diabel tkwi szczegolach, tak trzymaj!
lesiek - 2007-05-15, 14:48
No to kiedy robimy spot w Mielcu Wreszcie napis Alpina to nie naklejka
kafarek - 2007-05-15, 14:58
Gratki pomysłu kolejna Alpina na forum
David - 2007-05-15, 15:36
nonono, fajny zestawik gadzetow
Łukasz - 2007-05-15, 15:49
cóż, mi się to kojarzy ze sticker tuningiem - coś a la M3 na klapie w E36 316
czyktórykolwiek z gadżetów jest oryginalny, czy wszystko to radosna twórczość handlowa jakże zmyślnych allegrowiczów?
bo jeżeli to podróby to bleeeeeeee..........
replika alpiny tylko na ori gratach alpiny
no offence cuuuba
Sonny - 2007-05-15, 19:32
tez mi sie to nie widzi, wolalbym cos z silnikiem kombinowac niz udawac alpine.
kafarek - 2007-05-15, 19:42
Ale czy Wam się wydaje, że zrobić Alpinę na oryginalnych częściach jest łatwo i tanio?
Nie opłaca się robić body kitu na oryginalnych częściach, bo przerosło by to koszt zakupu oryginalnej Alpiny. Dla przykładu powiem, że koszt oryginalnej Alpiny B11 z '89 to 19 tys zł (dla mnie). Patrząc jaki jest koszt używanych, ale oryginalnych części oceniam cały styling na 7 tys. zł Wolałbym więc sprzedać swoją siudemę za 10 klocków, dołożyć te 9 za styling i utrzeć wszystkim szydercom nosa powożąc się ORYGINALNĄ Alpiną B11!
Sonny napisał/a: | tez mi sie to nie widzi, wolalbym cos z silnikiem kombinowac niz udawac alpine. |
I wydaje Ci się, ze gdybyś wsadził silnik Alpiny do takiej e34 to od razu będzie to Alpina?
To byłby dopiero żart. To tak samo jak mówić o aucie, że jest Hartge, mając tam tylko sam silnik
no offence Łukasz
Cooba - 2007-05-15, 20:06
Chlopaki luzik.
Gadzety na zdjeciu sa wszystkie oryginalne.
Zadna radosna tworczosc.
Jedynie dokladka przedniego zderzaka to rzemioslo.
Ale sprobuj kupic ori... chociaz mialem okazje...
Silnik bedzie niespodzianka, ale na to jeszcze jest czas.
Na razie zamontowalem tylko napis na klapie, Reszta bedzie pozniej, jak juz fele dotra.
Zeby bylo jak to Bertizzz napisał : whhoooow
PS. Nie stac mnie na ori ALPINE, to robie sobie replike.
Tak samo mozna by sie spytac po co repliki Ferrari??
Mi sie podoba i to jest nawazniejsze
Pozdro ALL
misza - 2007-05-15, 20:16
dokładnie, jak juz skonczysz przemiane to z zewnatrz nikt nie rozrozni, a jesli pod maska bedzie jakis akcent w ta strone to jeszcze lepiej, a srodek jak? fotele kiera ?
Cooba - 2007-05-15, 20:20
Jak skoncze z zewnatrz to sie zajme srodkiem.
Ale to bedzie troche trwalo.
Plany wielkie, leczy funduszy mało...
Nie czuje jak rymuje
Pozdro.
Sonny - 2007-05-15, 21:17
poprostu wolalbym miec pod maska konkretny motor, a nie wyskakiwac z naklejkami a pozniej spuszczac glowe na swiatlach bo ktos mnie w tdi-ku objechal. Takie jest moje zdanie. Tak jak Lukasz napisal podchodzi mi to pod znaczek m3 na 316. Jakos zawsze jedziecie po znaczkach emki a alpina sie wszysy zachwycaja. kafarek silnik alpiny pod maska napewno nie bylby zartem, czego nie mozna powiedziec o naklejkach alpiny.
Pietrek - 2007-05-15, 21:26
Sonny napisał/a: | pozniej spuszczac glowe na swiatlach bo ktos mnie w tdi-ku objechal. |
Jak sie nie ścigasz to nikt Cie nie dogoni ...
kafarek - 2007-05-15, 21:48
Sonny napisał/a: | kafarek silnik alpiny pod maska napewno nie bylby zartem, czego nie mozna powiedziec o naklejkach alpiny |
No ale silnik Alpiny w budzie od 316 to jak najbardziej żart Nie problem coś rozpędzić, tylko problem zatrzymać, a co najważniejsze na drodze utrzymać. W myśl powiedzenia "Power is nothing without control".
Wybacz, ale pakować motor w budę do tego kompletnie nie przygotowaną, to głupota i jak najprawdziwszy żart Nie chcę tutaj Łukaszowi ubliżać, bo zazdroszczę mu doświadczenia z Hartge, ale mieć Hartge na bębnach... to tak a propo Twojej wypowiedzi
Sonny napisał/a: | Tak jak Lukasz napisal podchodzi mi to pod znaczek m3 na 316. Jakos zawsze jedziecie po znaczkach emki a alpina sie wszysy zachwycaja. |
tylko zauważ delikatną różnicę... Mieć m3 na masce to nie to samo co mieć BMW M-style
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale przemiany Cooby, czy moje dotyczą pełnego pakietu Alpiny, nie tylko znaczków na masce.
Łukasz - 2007-05-16, 07:15
każdy ma swoje priorytety, wolę auto z silnikiem Hartge na bębnach( o którym wszyscy, jak widzę wszystko wiedzą, ale niewielu ją widziało - i to jest najśmieszniejsze - mamy tu kupę speców od mojego ex auta ) niż sticker tuning.
P.S wiem, że heble to podstawa kafar i takie były plany (nawet graty były), ale potoczyło się inaczej. Więc daj już spokój z tym podjeżdżaniem, ok?
JA wolę jak auto lepiej jeździ niż wygląda, ale jak ktoś woli lans to jego choice.
Powodzenia
kafarek - 2007-05-16, 17:46
Łukasz napisał/a: | Więc daj już spokój z tym podjeżdżaniem, ok? |
Spoko, dałem tylko przykład. Nie Ty wsadzałeś tam Hartge, więc nie chodzi tu w ogóle o Ciebie.
Łukasz napisał/a: | JA wolę jak auto lepiej jeździ niż wygląda, ale jak ktoś woli lans to jego choice. |
Nie wiem, czy zauważyłeś ale projekt Cooby, nie jest jedynie sticker Tuningiem, tylko stylizacją wg konkretnego szablonu Alpina B10. Nie ogranicza się do oklejenia auta w naklejki byle jakiej jakości, tylko kompletną modernizacją nadwozia. Nie jest to żadna szpachla itp. Ja rozumiem, że cichociemny to fajna zabawa (sam mam 316 na klapie), ale nie można negować i krytykować kogoś, ze stylizuje częściami nie oryginalnymi. Obojętnie ile części oryginalnych byśmy nie użyli i jakich pieniędzy na to wydali to i tak nigdy nie będziemy posiadaczami Oryginalnej Alpiny!
99% emek na naszych drogach, to zwykłe E30, E36 i E34, które opierają się strikte na M-pakietach i sticker tuningu. Alpina Package nie widziałem. To trzeba zrobić samemu.
Cooba - 2007-05-16, 21:45
Widzisz Kafarek, niektorzy nie widza roznicy pomiedzy znaczkiem M na klapie a calym M-pakietem. Podobnie jest z Alpiną. Sam znaczek czy kompletny pakiet... co za roznica.
Nie widzialem jeszcze na naszych drogach chocby repliki ALPINY. Moze dlatego sie tym zainteresowalem i przerabiam...
W kazdym razie trzymam sie tego co zacząlem.
Pozdrawiam.
Yakuzatti - 2007-05-16, 22:38
Cooba napisał/a: | Widzisz Kafarek, niektorzy nie widza roznicy pomiedzy znaczkiem M na klapie a calym M-pakietem. Podobnie jest z Alpiną. Sam znaczek czy kompletny pakiet... co za roznica.
Nie widzialem jeszcze na naszych drogach chocby repliki ALPINY. Moze dlatego sie tym zainteresowalem i przerabiam...
Pozdrawiam. |
Trzeba sie wybijac z tlumu, co nie?
Za rok buduje Schnitzera, juz mam pierwszy punkt za soba - biala czapeczka ACS
Cooba - 2007-05-16, 23:15
Yakuzatti napisał/a: | Cooba napisał/a: | Widzisz Kafarek, niektorzy nie widza roznicy pomiedzy znaczkiem M na klapie a calym M-pakietem. Podobnie jest z Alpiną. Sam znaczek czy kompletny pakiet... co za roznica.
Pozdrawiam. |
Trzeba sie wybijac z tlumu, co nie?
Za rok buduje Schnitzera, juz mam pierwszy punkt za soba - biala czapeczka ACS |
Od czegos trzeba zaczac
Nie chodzi mi o to zeby sie z tlumu wybijac.
Jakos tak mi sie uwidzialo na Alpinke przerobic..
Pozdro.
Yakuzatti - 2007-05-17, 14:59
Dokladnie, przeciez to wlasnie Tobie ma sie podobac!
kamil.k - 2007-05-17, 19:29
Łukasz napisał/a: |
JA wolę jak auto lepiej jeździ niż wygląda, ale jak ktoś woli lans to jego choice.
|
szkoda ze klio niepasuje do tego opisu
dobra alpina nie jest zła
Łukasz - 2007-05-17, 19:44
kamil.k napisał/a: | Łukasz napisał/a: |
|
szkoda ze klio niepasuje do tego opisu
dobra alpina nie jest zła |
cóż wola, nie znaczy moc, choć i tak bym Cię objechał w Clio
ale mam sportowy filtr powietrza, ryflowane dywaniki i nakładki na pedały... wszystko od renomowanego J&C Auto
casus maximus - 2007-05-17, 20:30
hm...
mnie sie tam podoba stylizacja na Alpine. gdybym w przyszlosci robil cos takiego to wlasnie tylko Alpina. wiadomo ze to nie ten silnik itd.. ale to po prostu fajnie wyglada i tyle. tak jak ktos napisal wczesniej jezdzi wiele M-ek mimo ze tylko z wygladu je przypominaja. dlaczego nie maja jezdzic Alpiny ? takie rzeczy robi sie tylko dla wygladu ( dla lansu ).
takze Cooba nie zniechecaj sie czasem tylko atakuj dalej.
PS. widzialem front spoiler Alpiny ( firmy drodar ) na autku i sam ten element wyglada juz przetruskawkowo zmieniajac bete w duzym stopniu. naprawde robi wrazenie mimo ze to tylko front spoiler.
lesiek - 2007-05-17, 20:34
Łukasz - eee to ty tuningowiec jestes, musimy sie odsunac, bo my sie nie znamy, przeca te beemki to stare parchy i spojlerow nie maja ze spachli.... Łukasz, Ty tutaj Panem powinienes być oczywiscie zartuje, nie obraz sie
Cooba - 2007-05-17, 20:46
Spoko Casus nie zniechece sie
Robie to dla lansu, bo przeciez wizualizacja po to jest...
Jak wygram w totka to bede cos dlubal w silniku
Ja wole zeby auto ladnie wygladalo niz jezdzilo jak rakieta.
Jaka to przyjemnosc miec cale stado pod maska jezeli skorupa sie sypie??
Pozdro
Yakuzatti - 2007-05-17, 21:10
Cooba napisał/a: | Ja wole zeby auto ladnie wygladalo niz jezdzilo jak rakieta. |
Ale Kuba posluchaj, czy to nie jest przyjemne jak 20 letnia beemka objezdzasz na autostradzie nowego MB CLS`a? Wystarczy tylko silnik z min 280-300KM i krolujesz.
Ale oczywiscie najpierw buda w stan bardzo dobry
casus maximus - 2007-05-17, 21:49
Yakuzatti napisał/a: | Ale Kuba posluchaj, czy to nie jest przyjemne jak 20 letnia beemka objezdzasz na autostradzie nowego MB CLS`a? Wystarczy tylko silnik z min 280-300KM i krolujesz. |
Yaku, trzeba by miec kupe kasy aby objezdzac coraz to nowsze furki. wszystko idzie do przodu a my jednak jezdzimy starymi autkami.
Yakuzatti - 2007-05-17, 22:48
casus maximus napisał/a: | Yakuzatti napisał/a: | Ale Kuba posluchaj, czy to nie jest przyjemne jak 20 letnia beemka objezdzasz na autostradzie nowego MB CLS`a? Wystarczy tylko silnik z min 280-300KM i krolujesz. |
Yaku, trzeba by miec kupe kasy aby objezdzac coraz to nowsze furki. wszystko idzie do przodu a my jednak jezdzimy starymi autkami. |
Prawda, prawda casus, ale zycie to ryzyko i wyzwanie ale:
Mercedes CLS 63 AMG Autom. Moc maksymalna [KM/kW] (obr./min.) - 514KM / 378 ( 6800 )
Mercedes CLS 500 V8 Autom. Moc maksymalna [KM/kW] (obr./min.) - 388KM / 285 ( 6000 )
Mercedes CLS 350 V6 Autom. Moc maksymalna [KM/kW] (obr./min.) - 272KM / 200 ( 6000 )
Mercedes CLS 320 CDI Autom. Moc maksymalna [KM/kW] (obr./min.) - 224KM / 165 ( 4000 )
Wyciagnales wnioski?
Popatrz, CLS kosztuje od 250tys w najslabszej wersji do 450tys w wersji AMG. Na wersje AMG nie masz bata poki co prawda? Do E30 nie wejdzie silnik z 750 i cena za duza wiec CLS 500 V8 Cie tez objedzie.
Ale! Masz wolne 6tys za silnik S50B32 (E36 M3) ladujesz do E30 (8tys) + koszty wlozenia i podzespolow (5tys) = 6+8+5=19tys
i co?
Businessmani zazwyczaj nie kupuja wersji AMG, tak wiec zostaja 3 wersje. Szansa, ze trafisz V8 jest nikla bo po to sie kupuje CLS`a zeby szpanowac a nie zeby objezdzac polonezy w miescie. Tak wiec masz 90% szans, ze przy spotkaniu CLS`a objedziesz go swoja E30 z silnikiem od M3 E36.
Proste?
I nie trzeba wydawac 250k zeby byl najszybszym slimakiem w miescie
Bertizzz - 2007-05-18, 04:08
Cooba napisał/a: | Ja wole zeby auto ladnie wygladalo niz jezdzilo jak rakieta |
brawo..brakowalo mi tego zdania wlasnie u nas na forum...wiele osob pisze jak to mozna miec 1.6 albo 1.8 bmw a teraz malo 2.5 itd.i co bedzie na swiatlach jak nas ktos wezmie innym autem ktos tak cwaniakowal -niepamietam postu,wyglad jest bardzo wazny,przeciesz te syfy co teraz wychodza,cytryny pezociki fordziki nie sa w zadnym detalu ładniejsze od 15 letniego bmw... szanuje Cooba twoja prace!
kamil.k - 2007-05-18, 07:55
Yakuzatti napisał/a: | Do E30 nie wejdzie silnik z 750
Ale! Masz wolne 6tys za silnik S50B32 (E36 M3) ladujesz do E30 (8tys) + koszty wlozenia i podzespolow (5tys) = 6+8+5=19tys
i co? |
Yaku obudz sie tu ziemia
jest na swiecie kilka sztuk z V12 pod maska wiec da sie wsadzic silnik od 750i a nawet od 850i
za 6 tys to mozna kupic parcha do remontu a nie silnik od M3
G-R-Z-E-Ś - 2007-05-18, 09:57
Ale pomysł jest dobry i godny uwagi
RoboCop - 2007-05-18, 10:07
Cooba i Kafar - nie zniechęcać się- robić swoje i juz
Yaku - w Katowicach jest niebieskie e30 V12, od ładnych paru lat, sam je widziałem ze dwa razy...
Pietrek - 2007-05-18, 10:31
RoboCop napisał/a: | Yaku - w Katowicach jest niebieskie e30 V12, od ładnych paru lat, sam je widziałem ze dwa razy... |
Też je widziałem, ono prawie że nie skręca
Alpina Styling, dobry pomysł Cierpliwości życze
Yakuzatti - 2007-05-18, 13:00
syntetix napisał/a: | Ale pomysł jest dobry i godny uwagi |
Dzieki za poparcie
kamil.k napisał/a: | jest na swiecie kilka sztuk z V12 pod maska wiec da sie wsadzic silnik od 750i a nawet od 850i |
Ale chce skrecac wiec ten silnik odpada Ja realnie patrze na to.
Za rok baza E30 cabrio i sie zacznie wielkie BUM z mojej strony. Bedzie grubo z moca!
Łukasz - 2007-05-18, 13:13
Yakuzatti napisał/a: | syntetix napisał/a: | Ale pomysł jest dobry i godny uwagi |
Dzieki za poparcie
kamil.k napisał/a: | jest na swiecie kilka sztuk z V12 pod maska wiec da sie wsadzic silnik od 750i a nawet od 850i |
Ale chce skrecac wiec ten silnik odpada Ja realnie patrze na to.
Za rok baza E30 cabrio i sie zacznie wielkie BUM z mojej strony. Bedzie grubo z moca! |
Yaku, a kto poprowadzi sponsoring twojego "BUm"?
Yakuzatti - 2007-05-18, 13:31
Łukasz napisał/a: | Yaku, a kto poprowadzi sponsoring twojego "BUm"? |
Troche znajomosci mam juz, wiec ze sponsorem nie powinno byc tak zle. W najgorszym wypadku to swapa nie zrobie.
Cooba - 2007-05-18, 19:38
Jak najbardziej sie zgadzam ze wieksze stado pasuje pod maske wsadzic, i do tego tez daze. Poki co chce auto doprowadzic do stanu przynajmniej bardzo dobrego a duzo juz mi do zrobienia nie zostalo.
Jak juz poruszyliscie temat V12, to powiem, ze nad takim silnikiem mysle.
Wiem ze w e34 da sie tym narmalnie jezdzic.
Co to z tego wyjdzie zobaczymy.
PS. Felunek Alpiny juz do mnie jedzie
Pozdro.
Yakuzatti - 2007-05-18, 19:47
Cooba napisał/a: | PS. Felunek Alpiny juz do mnie jedzie |
Swietnie, a w ilu calach?
Cooba - 2007-05-18, 19:48
Yakuzatti napisał/a: | Cooba napisał/a: | PS. Felunek Alpiny juz do mnie jedzie |
Swietnie, a w ilu calach? |
17"
2 x 8,5" - przód
2 x 9,5" - tył
kafarek - 2007-05-18, 20:34
pieknie!
A co z oklejeniem nadwozia?
Cooba - 2007-05-19, 06:49
kafarek napisał/a: | pieknie!
A co z oklejeniem nadwozia? |
Nad tym sie wlasnie zastanawiam... i sam nie wiem.
Jak myslicie?? Oklejac ?
W sumie to mi sie nawet te pasy podobaja
Pozdro.
puz - 2007-05-19, 07:40
a nad czym sie tu zastanawiac. ma byc Alpina? no to oklejaj ja nie sluchaj zazdrosnikow
pozdro
tomcat944 - 2007-05-19, 07:47
hej,
zgadzam sie z PUZem... jak chcesz miec Alpine to po calosci...
wszyscy zdajemy sobie sprawe, ze pieniadze sie nie przelewaja w naszym kraju wiec zakup pewnych elementow nieoryginalnych jest do przyjecia....
T.
alojz - 2007-05-19, 08:55
np co jest takim "nieosiagalnym" elementem ALPINA ?
PS 17 CALI ALIPNA To troche malo jak do Budy E34 zgina te fele w tym samochodzie!!!
orginal alpina czy replika ?? jesli replika to nie sa warte wiecej jak 800-1000zl z oponami oczywiscie hehe tak sobie rozkminiam
fil - 2007-05-19, 08:58
alojz napisał/a: | np co jest takim "nieosiagalnym" elementem ALPINA ? |
na pewno motor
alojz - 2007-05-19, 09:00
fil napisał/a: | alojz napisał/a: | np co jest takim "nieosiagalnym" elementem ALPINA ? |
na pewno motor |
jak by kazdego bylo stac na motor alpiny to nie bylo by sensu go montowac i miec taki silnik jak kazdy heheh
to jest fajne listwy progowe
NA SPRZEDAZ
A TAKZE PRZEDNI ZDEZAK alpina E46 PEKNIETY w jednym miejscu 600zl ORGINAŁ foto dla zainteresowanych
Cooba - 2007-05-20, 21:51
alojz napisał/a: | np co jest takim "nieosiagalnym" elementem ALPINA ?
PS 17 CALI ALIPNA To troche malo jak do Budy E34 zgina te fele w tym samochodzie!!!
orginal alpina czy replika ?? jesli replika to nie sa warte wiecej jak 800-1000zl z oponami oczywiscie hehe tak sobie rozkminiam |
18" jest za duze. Widzialem na kumpla e34 takie 18" ALPINY... Za duze.
Poza tym uzywam auta na codzien, a niechce jezdzic taczka.
Dlaczego myslisz ze kupuje repliki felg?? Akurat ten element jest dosc latwo dostepny w wersji oryginalnej, zreszta jak juz wspominalem wyzej, rzemioslem jest tylko dokladka do przodu.
Pozdro.
lesiek - 2007-05-21, 13:20
Speed ma 17" alpinki, i wygladaja dobrze, wcale nie gina w nadkolach
RoboCop - 2007-05-21, 13:37
17" są jak najbardziej ok...
Łukasz - 2007-05-21, 14:31
jak ja mam 16" w Clio to ty w E34 powinieneś mieć 18" co najmniej
ale 17" teszz będzie ok.
a pasami oklejaj!!! mi się podoba, tylko zrób to profi!!!
pozdro
alojz - 2007-05-21, 17:56
a ja mam 19 i wcale nie wygloda na taczki
Yakuzatti - 2007-05-21, 19:49
alojz napisał/a: | a ja mam 19 i wcale nie wygloda na taczki |
Dajesz jakies foty
18` to sa gicior, do E36 pasuja idealnie, a do E34 powiedzialbym nawet, ze sa za male
Auto na codzien...hmm no niewiem, jak masz 17` to sa gicior
Gniewek89 - 2007-05-21, 20:09
Yakuzatti napisał/a: | alojz napisał/a: | a ja mam 19 i wcale nie wygloda na taczki |
Dajesz jakies foty
18` to sa gicior, do E36 pasuja idealnie, a do E34 powiedzialbym nawet, ze sa za male
Auto na codzien...hmm no niewiem, jak masz 17` to sa gicior |
zamotałeś oj zamotałeś bueheheh
Yakuzatti - 2007-05-21, 20:12
Gniewek89 napisał/a: | Yakuzatti napisał/a: | alojz napisał/a: | a ja mam 19 i wcale nie wygloda na taczki |
Dajesz jakies foty
Auto na codzien...hmm no niewiem, jak masz 17` to sa gicior |
zamotałeś oj zamotałeś bueheheh |
Juz wszystko okrecam
-18` w E36 = idealnie
-18` w E34 = za malo, trzeba 19`
-17` w E34 = jako, ze auto do jazdy na codzien to ujdzie
alojz - 2007-05-21, 21:00
[quote="Yakuzatti"] alojz napisał/a: | a ja mam 19 i wcale nie wygloda na taczki |
Dajesz jakies foty
[quote]
Juz niebawem zaprezentuje swoje E39 TOURING w pelnej klasie
najpierw dojde do tego co zamiezam pozdrawiam
z wlascicelem e34 alpina spotkamy sie napewno na zlocie bmw tarnow
ja w tranowie mieszkam
Cooba - 2007-05-21, 22:53
Siemka
Kółka dzisiaj doszly. Foty jutro zapodam.
Nie chce wiekszych jak 17".... przynajmniej na razie
Te Alpinki beda jeszcze na dystansach, wiec kolo w nadkolu sie nie zgubi, a i moze jakis german sie z tego zrobi
Pozdro.
lesiek - 2007-05-23, 15:08
Cooba napisał/a: | Siemka
Kółka dzisiaj doszly. Foty jutro zapodam.
Nie chce wiekszych jak 17".... przynajmniej na razie
Te Alpinki beda jeszcze na dystansach, wiec kolo w nadkolu sie nie zgubi, a i moze jakis german sie z tego zrobi
Pozdro. |
Ja to bede musial na wlasne gałki zobaczyc, gratuluje zakupu
Bertizzz - 2007-05-28, 23:59
no Coobus dawaj dawaj te fotki...tygodniowe opoznienie ...bedzie ostrzezenie na forum cos mi sie zdaje...sprawdzam codziennie ten temat a tu nic i nic....
Cooba - 2007-05-29, 22:26
Bertizzz napisał/a: | no Coobus dawaj dawaj te fotki...tygodniowe opoznienie ...bedzie ostrzezenie na forum cos mi sie zdaje...sprawdzam codziennie ten temat a tu nic i nic.... |
Spoko.
Fele sa w renowacji. Jak tylko beda gotowe to zakladam. Fotek samych felg nie daje bo jak wygladaja kazdy wie, ale na aucie to bedzie inna bajka.
Dzis z Nakretka przymierzalismy sama fele na dystansie delikatnym
Bedzie miodzio. Cierpliwosci Panowie
Pozdrawiam.
maciekab - 2007-06-07, 19:43
piekna Bunia bardzo mi sie podoba Gratuluje i zapraszam do oceny mojej Beemy
Cooba - 2007-06-17, 11:30
Oj niedobrze niedobrze...
Nie wiem czy na Rzemien sie z felami wyrabia w lakierni
Musze ich ladnie poprosic chyba
RoboCop - 2007-06-19, 14:43
Cooba dla Ciebie do poczytania
lesiek - 2007-07-01, 14:27
No Cooba, gdzieś z fotkami uciekł Czekamy
Cooba - 2007-07-01, 21:23
Spoko spoko. Beda.
Jutro odbieram fele z lakierni.
Jak tylko zaloze to zapodam fotki.
Pozdro.
lesiek - 2007-07-02, 07:35
Ok, czekamy z niecierpliwościa
Pozdrawiam
Cooba - 2007-07-09, 19:18
Witam.
Dzisiaj zalozylem fele
Uprzedze pytania : Kolor felg bedzie zmieniony !!!!
Aura niestety nie sprzyja zadnej sesji zdjeciowej.
Udało mi sie pstryknac dwie fotki (sorki za jakosc - telefon).
Jak pogoda bedzie jakas ladniejsza to sie w plener wybiore
FOTKI:
Pozdro.
brain69 - usunięty - 2007-07-09, 19:23
o Cie florek ale sunia wygląda w takich bucikach
Cooba szacuneczek
Yakuzatti - 2007-07-09, 19:26
Coobuś, miażdzysz Tylko teraz poszukaj nalepek alpiny na felgi! Bez tego sa takie "bez duszy"
Gasper - 2007-07-09, 19:30
Zatkało mnie trochę. Nie myślałem, że będzie aż tak dobrze wyglądać na tej feldze! Na Twoim miejscu mocno bym się zastanowił nad przemalowaniem budy na granatowy kolor
Tak czy siak wygląda super!
Rafaellllo - 2007-07-09, 19:31
Felga MEGA
lesiek - 2007-07-09, 19:43
o kruca omało z fotela nie spadłem wyglada przecudnie wielki szacunek dla Ciebie Cooba, teraz tylko granatowy kolorek
Cooba, zaglądnij do tego tematu
Rafaellllo - 2007-07-09, 19:51
lesiek napisał/a: | teraz tylko granatowy kolorek |
Ten tez jest dobry
Cooba - 2007-07-09, 20:47
Rafaellllo napisał/a: | lesiek napisał/a: | teraz tylko granatowy kolorek |
Ten tez jest dobry |
Otóz to
Ten kolorek co jest, wyjatkowo mi sie podoba i wg mnie pasuje do e34.
A felunek na zywca robi jeszcze wieksze wrazenie
Yaku emblematy beda, tylko musze znalezc odpowiednie
Nastepny stage: progi (proste) i dół tylnego zderzaka w kolor.
Pozdro.
casus maximus - 2007-07-09, 20:57
no Cooba felunie eleganckie. tez o takich mysle. teraz widze ze ekstra wygladaja na E34.
Adi - 2007-07-09, 21:03
coś pięknego
viktor - 2007-07-09, 22:24
pięknie to wygląda nic nie zmieniaj tak zostaw jest super!!!!
misza - 2007-07-10, 09:03
gratki, wyglada bardzo ładnie, tylko czemu chcesz malowac felgi? kolor jest troche podobny do tego co masz na samochodzie, moze zrob jakies lepsze foto, to wtedy sie oceni
pozdro
Bertizzz - 2007-07-10, 09:50
witam...Cooba luzik z lakami,w koncu masz alpinki,podoba mi sie-do pelni szczescia zmien kolorek,jak dla mnie piekne E 34
P.S. Daj znac jak bedziesz gdzies kolo mojej ziemianki przejezdzal to ogladniemy na żywo!!
jerzy - 2007-07-10, 10:33
alpinki to alpinki--tak powinno e34 wygładać, pzdr---
Rafaellllo - 2007-07-10, 10:37
Cooba napisał/a: | Rafaellllo napisał/a: | lesiek napisał/a: | teraz tylko granatowy kolorek |
Ten tez jest dobry |
Otóz to
Ten kolorek co jest, wyjatkowo mi sie podoba i wg mnie pasuje do e34.
A felunek na zywca robi jeszcze wieksze wrazenie
Yaku emblematy beda, tylko musze znalezc odpowiednie
Nastepny stage: progi (proste) i dół tylnego zderzaka w kolor.
Pozdro. |
Jak dla mnie jest wyjątkowy wiec bym go zostawił
Pozdroo
lesiek - 2007-07-10, 12:30
Bertizzz napisał/a: |
P.S. Daj znac jak bedziesz gdzies kolo mojej ziemianki przejezdzal to ogladniemy na żywo!! |
Dołączam sie do tego Kubuś, pisz, dzwoń, wal dzwiami i oknami Jescze raz gratuluje zakupu przepięknych felg ktore supe komponuja sie z samochodem JAk dla mnie jestes mistrzem
Cooba - 2007-07-10, 22:35
No i kto zauroczył Przyznac sie...
Caly jeden dzien chodziły...
Dzisiaj mi jedna opona z tyłu wybuchla... Tak nagle. Moze cos z asfaltu wystawalo... nie wiem, bo w oponie nic nie ma. A rozerwalo pieknie.
Ale nic to, jutro sie do lekarza wulkanizatora pojedzie i bedzie lala śmigała
Pozdro.
viktor - 2007-07-10, 22:51
Cooba napisał/a: | No i kto zauroczył Przyznac sie...
Dzisiaj mi jedna opona z tyłu wybuchla... Tak nagle. Moze cos z asfaltu wystawalo... nie wiem, bo w oponie nic nie ma. A rozerwalo pieknie.
Pozdro. |
sprawdz czy nie były nacinane bieżniki... miałem taki sam przypadek oponki wyglądały zaje..scie a jak wywaliło to masakra
jak były nacinane to jedz do goscia który Ci je opylił i za morde go bo to dość poważna sprawa
jerzy - 2007-07-11, 10:38
no jakbyś sypał te dwie paki i z przodu by gichła-strach myśleć--dobrze ze to tył-- i na mieście -dwie zdrowaski albo tatusiowi Rydzykowi czek--pzdr
lesiek - 2007-07-11, 11:05
Cooba napisał/a: | No i kto zauroczył Przyznac sie...
Pozdro. |
Jak sie na zauroczylem.......ja sie zakochałem
Troszke smutna historia z ta opona, a feldze i Tobie nic sie nies stało
sybir - 2007-07-11, 14:32
Na tych felach jest kozak
sie ma
Cooba - 2007-07-11, 18:48
sybir napisał/a: | Na tych felach jest kozak
sie ma |
Jest i bedzie
Po zdiagnozowaniu stwierdzono ze ewidentnie sie cos w opone wbilo.
Niestety poszarpalo tak, ze zalatac sie nie da...
Musze jakies ladne oponki zdobyc. No ale to juz nie problem.
Pozdro.
Cooba - 2007-07-30, 18:43
Witam.
Nowe fotki po zalozeniu felg na swoje miejsce.
Po przygodzie z oponka oddalem fele do prostowania i ponownego malowania proszkowego.
Tym razem kolor jest taki jak chcialem (poprzednio wygladaly jak z plastiku matowe).
Pozdro.
Marcin - 2007-07-31, 14:02
Auto wyglada bardzo dobrze. Super wyszlo. Brakuje jeszcze tylko emblematów na fele oraz spoilera na klape bagaznika i pasów na nadwozie. Jedna rzecz, ktora ,mnie drażni to okragle emblemty Alpina zamiast oryginalnych BMW. Skoro Alpina nigdy nie sciagała emblematów BMW to po co to robic???
lesiek - 2007-07-31, 14:31
WOW O truskawka Czlowieku ale cudowinie wyglada
A wiesz co mi sie najbardziej podoba w Twoim autku - Tablica rejstracyjna
Cooba - 2007-07-31, 22:05
Marcin napisał/a: | Auto wyglada bardzo dobrze. Super wyszlo. Brakuje jeszcze tylko emblematów na fele oraz spoilera na klape bagaznika i pasów na nadwozie. Jedna rzecz, ktora ,mnie drażni to okragle emblemty Alpina zamiast oryginalnych BMW. Skoro Alpina nigdy nie sciagała emblematów BMW to po co to robic??? |
Emblematy na fele beda, pasy na autko tez. Co do spojlera na klape bagaznika mam mieszane uczucia... wiem ze ALPINA montowala takowy, ale jakos mi nie pasuje
Natomiast emblematy na klapie i masce sa oryginalne ALPINA, wiec skoro takie robia to czemu nie zalozyc??
casus maximus - 2007-07-31, 22:09
powiem krotko. z tymi felami kozacko wyglada. tez takie chce
Przemass - 2007-07-31, 22:36
poaranczowe kierunki z przodu by sie przydały
casus maximus - 2007-07-31, 22:39
Przemass napisał/a: | poaranczowe kierunki z przodu by sie przydały |
wg mnie dobrze jest jak jest. biale kierunki to dobry wybor.
Marcin - 2007-08-01, 08:22
Cooba napisał/a: | Natomiast emblematy na klapie i masce sa oryginalne ALPINA, wiec skoro takie robia to czemu nie zalozyc?? |
A skąd wiesz, ze sa oryginalne? Poza tym sama Alpina ich nigdy nie montowala (poza jednym prototypowym projektem opartym na E21).
Cooba - 2007-08-01, 16:52
Marcin napisał/a: | Cooba napisał/a: | Natomiast emblematy na klapie i masce sa oryginalne ALPINA, wiec skoro takie robia to czemu nie zalozyc?? |
A skąd wiesz, ze sa oryginalne? Poza tym sama Alpina ich nigdy nie montowala (poza jednym prototypowym projektem opartym na E21). |
Gdyz poniewaz zostaly kupione w ASO BMW i byly opatrzone hologramami ALPINY.
Sa i pozostana na swoim miejscu.
kamil.k - 2007-08-01, 20:37
robi wrazenie
ja bym jeszcze lusterka zmienial na te nowsze
David - 2007-08-05, 12:51
Cooba , auto jest SUPER niespodziewalem sie ze az tak zyska dzieki tym delikatnym zmianom
Bertizzz - 2007-08-05, 15:07
...Cooba widzielismy sie ostatnio znaz moje zdanie...piekny woz,napewno najładniejsza e 34 w naszym kwadracie;)do zobaczenia!
emaloo - 2007-08-05, 15:48
Naprawdę robi wrażenie Twoja piąteczka
brain69 - usunięty - 2007-08-05, 20:51
w ASO kupiłes coś do alpiny????????????????????? w polsce??????????????????? gdzie??????????????????????????????
Cooba - 2007-08-07, 22:06
brain69 napisał/a: | w ASO kupiłes coś do alpiny????????????????????? w polsce??????????????????? gdzie?????????????????????????????? |
I tutaj sie schody zaczynaja...
Owszem wszystkie czesci sa kupione w ASO BMW ale w ... USA.
A dokladnie to kupil to moj kolega jak byl za wielka woda dla siebie, ale sprzedal swoja e34 i te graty sprzedal mi.
A pozatym to MUSZE jakas czerwona tasiemke przywiesic na aucie...
Przednia dokladka jest u speca co ma ja posklejac...
Ale zapewnil ze bedzie to lepiej zrobione jak bylo
A wszystko po bliskim spotkaniu z cegla na drodze (nie ja za kółkiem).
Nastepny etap to polowanie na progi i swiatelka tylne clary.
Pozdrawiam.
lesiek - 2007-08-08, 09:53
Coobuś - zrob światła całe czerwone chyba ze chodzi nam o to samo
Pozdrawiam
Cooba - 2007-08-08, 16:49
lesiek napisał/a: | Coobuś - zrob światła całe czerwone chyba ze chodzi nam o to samo
Pozdrawiam |
Cale czerwone juz byly i sie lakier starl.
Pozatym mi sie juz znudzily. Teraz zawitaja z bialym kierunkiem.
Pozdro.
lesiek - 2007-08-08, 17:38
Kwestia gustu, mi sie podobaja cale czerwne, albo seryjne
a propos, Alpina jakie miała
Powodzenia w dalszych modyfikacjach
Pozdrawiam
lesiek - 2007-08-08, 17:42
Aha, jak byś przejezdzał przez Mielec, puść sygnala 506 743 917. Bardzo chciałbym zovbaczyc na żywo te felunie
brain69 - usunięty - 2007-08-08, 23:38
jak to jakie miała ALPINA? normalne takie jak BMW czyli z POMARAŃCZOWYM kierunkiem
lesiek - 2007-08-09, 09:56
Nie wiem dla czego, wydawolo mi sie ze miala takie jak M5
Ale ja sie nie znam
Pozdrawiam
Cooba - 2007-08-09, 21:53
Oczywiscie ze ALPINA miala seryjne swiatla. Tutaj akurat nic nie grzebali.
Poki co takie tez zostaja u mnie, ale docelowo chce zalozyc z bialym kierunkiem.
Przeciez to replika i nie wszystko musi byc jak w oryginale ALPINY. Jakby sie tak przyczepil to przeciez silnik mam calkowicie seryjny.... i w dodatku w automacie przeciez (typowy lansowoz )
Ale jezdzi calkiem ladnie i to mnie cieszy
Pozdro.
brain69 - usunięty - 2007-08-10, 03:57
m5 tez miało normalne światła, chyba że m5 złożone po wyjściu z fabryki,
Cooba skoro lansowóz, to widać że pod kraków jest nastawiony, kiedy bywasz w krakowie, może jakiś grill?
Cooba - 2007-08-12, 11:15
brain69 napisał/a: | m5 tez miało normalne światła, chyba że m5 złożone po wyjściu z fabryki,
Cooba skoro lansowóz, to widać że pod kraków jest nastawiony, kiedy bywasz w krakowie, może jakiś grill? |
A bardzo chetnie. Przyjechac musze po dyplom, ale jeszcze nie wiem kiedy.
Sie zgadamy.
Pozdro.
puchatek27 - 2008-11-11, 17:39
Wielki szacun dla ciebie Autko piekne. Ja bym na twoim miejscu progow nie ruszal!!!! tak tez jest ORGINALNIE http://link.marktplaats.nl/194109837 . Pozdro.
Cooba - 2008-11-12, 13:27
Nad progami sie jeszcze zastanowie. Na wiosne bedzie maly remoncik blacharski, nowe progi i sie wtedy pomysli jakie wjada.
Na dniach zapodam nowe gadzety on board
Pozdro.
lesiek - 2008-11-13, 09:25
Cooba, ostatnio widzialem Cie w mielcu, nie wyobrazasz sobie jakie Twoje autko robi wrazenie podaczas jazdy
Cooba - 2008-11-13, 10:28
Czasami jak zona gdzies jedzie to sie faktycznie nie moge napatrzec
Na wiosne bedzie jeszcze ladniej
Marcin87 - 2009-08-26, 20:01
Wygląda super też mam e34 i myśle o ALPINA STYLE
|
|