| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Scigany ->> 318i
Scigany - 2006-04-21, 22:24 Temat postu: [E30] Scigany ->> 318i narazie tylko trzy foty
tutaj jeszcze mialem standardowe zawieszenie
tutaj silnik
no i zdjecie wczoraj zrobione, z lekko obnizonym zawieszeniem, i alu borbet 16", troche slabej jakosci zdjecie bo telefonem robione
Meecowhy - 2006-04-21, 22:56
prosze do dokladniejsze zdjecia - dookola i w srodku
:d ładny lakierek
Sobek - 2006-04-21, 23:11
Racja lakierek jest wypasiony betka bardzo ladna ale zapodaj wiecej fotek 8)
Bruner - 2006-04-21, 23:12
Fajny kolorek, jeden z moich ulubionych i najbardziej pasujacych do E30. Plus za brak udziwnien, minus za felgi - moze to i Borbet, ale wolalbym BBS-y w polerce Obnizenie chyba faktycznie minimalne, bo wyglada dosc wysoko. Ile to jest, -20?
Scigany - 2006-04-21, 23:17
| rolnik napisa³/a: | ctzn troche obnizone? Wg mnie nic nie obnizone, nadal wysoko siedzi.
|
krotkie amory + sprezyny 40, nizej nie dam ze wzgledu na komfort jazdy
| rolnik napisa³/a: |
Bmka srednio mi sie widzi ale to kwestia gustu i felg. |
a mnie sie bardzo podoba i to najwazniejsze ) bez zbednego festynu i wiejskich zapedow
Piotrek - 2006-04-21, 23:17
| Bruner napisa³/a: | Fajny kolorek, jeden z moich ulubionych i najbardziej pasujacych do E30. Plus za brak udziwnien, minus za felgi - moze to i Borbet, ale wolalbym BBS-y w polerce Obnizenie chyba faktycznie minimalne, bo wyglada dosc wysoko. Ile to jest, -20? |
Podpinam się pod Michała
Scigany jestes mistrzem polerki , prezentujesz piekne fele na forum a masz na aucie takie nijakie zmień je albo zapoleruj
Piękny jest ten kolor 8)
Scigany - 2006-04-21, 23:22
slabe zdjecie w cieniu, przy oswietleniu felgi sie lepiej prezentuja, zreszta co chcecie od felg za 600zl
Srednio co 1-2 mies zmieniam felgi na aucie, takze przyjdzie kolej na inne, mialem juz BBS RS 8" ale 15" , latwo jest powiedziec o RSach, ale jak sami wiecie ciezko z tym na allegro, a jak juz sa, to z malym rantem do vw. Na vw w ciagu roku mialem 8 kompletow felg. Byle pojezdzic podpolerowac i opchnac dalej
Co do fotek, to jutro sie postaram wiecej juz dobrym cyfrakiem porobic
Arczi e30 - 2006-04-22, 07:48
można tą beemke ocenić tak .... ładna beemka na ładnych felgach .... seryjna, ale to dobrze gorzej jakby była po tjuningu
Tomek3er - 2006-04-22, 11:58
MI sie podoba taka czysta bardzo sie wydaje i zadbana ładna gratuluje
Marcin - 2006-04-22, 12:17
Bardzo mi sie podoba. Az milo popatrzec jak ktos dba o auto. Super szacunek za czystosc pod maska. Wypucowane silniki to jest to!!!!!!!!!!!!!!
Scigany - 2006-04-22, 14:16
no to tu jeszcze porcja dzisiejszych zdjec
misza - 2006-04-22, 14:27
bardzo ladna furka, zadbana i zrobiona ze smaczkiem pod kolor jak dla mnie te felgi nie sa zle moze gdyby stala troche nizej... pozdro
Lord Lukasz - 2006-04-22, 18:09
Bardzo ładna ale z tym -40 to nie bardzo, jest jakies -20mm, brewki wywal bo to oznaka festynu, pozatym igla nie ma sie do czego przyczepić
Adi - 2006-04-22, 20:14
fajna jest, kolor mi się bardzo podoba, kurcze z Gliwic jesteś to obok mnie a jakoś nigdy nie trafiłem na Ciebie na drodze a takiego egzemplarza bym na pewno nie przeoczył. Naprwade fajne auto w super stanie
Scigany - 2006-04-22, 21:06
| Adi napisa³/a: | | fajna jest, kolor mi siÄ™ bardzo podoba, kurcze z Gliwic jesteÅ› to obok mnie a jakoÅ› nigdy nie trafiÅ‚em na Ciebie na drodze a takiego egzemplarza bym na pewno nie przeoczyÅ‚. Naprwade fajne auto w super stanie |
no widzisz, z gliwic jestem a w zabrzu od 3 lat pracuje i codziennie autem dojezdzam
Adi - 2006-05-14, 13:12
No wkońcu widziałem dziś na żywo jak wyjeżdżałeś z parkingu na giełdzie, troszkę przykurzona ale prezentuje się super. Co masz zrobione z wydechem? Bo brzmi całkiem inaczej niż inne 318
Pozdrawiam!
Scigany - 2006-05-14, 21:23
no wlasnie nie wiem jak brzmi, inaczej tzn jak ? gdzies Ty mnie wypatrzyl, swoim autem byles ? przy wyjezdzie z samego parkingu ? Ano przykurzona , mylem dwa dni temu, ale opady deszczu przy pyleniu drzew i syfie ktory lata w powietrzu robia straszny sajgon na aucie.
Adi - 2006-05-14, 21:30
wyjeżdżałeś z parkingu w strone tego mostu nad Kłodnicą (chwile stałeś bo ruch był) a ja szedłem drugą stroną na giełde i tak mój wzrok przykuło te E30 a po felgach poznałem, że to Twoje Brzmienie wydechu jest ciekawe, włłaśnie inne niż większość 318 nie wiem jak to opisać ale spodobao mi się a i słychać z daleka
Scigany - 2006-05-14, 21:55
wydech mialem robiony od nowa caly od kolektora do konca w gliwicach na podlesiu, goscie tylko wydechami sie zajmuja. Rury na gietarkach dorabiane, no a wydech jest z 2,5l Volvo V70, bo nie mialem czasu na sprowadzanie do bmw, oberwal mi sie poprzedni a w piatek wieczorem tylko taki im pozostal po nie zrealizowanym montazu ( koles zamowil i sie nie zglosil ) okazalo sie, ze sie zmiesci i za grosze mi go opylili. Moze i troche druciarstwo, ale brzmienie ma nietypowe a jak schodzi z obrotow to fajnie strzela
Adi - 2006-05-14, 21:58
to fajnie Ci go zmajstrowali
REMUS - 2006-06-02, 02:09
JA BYM TYLKO LAMPY TEJ TYLNIEJ NIE PRZYCIEMNIAL DO TEGO KOLORU,I ZAWIASIK WSADZIL I BEDZIE OK.
Tommec - 2006-06-05, 22:48
Felgi to kwestia gustu, ale tak zadbane auto, szczególnie ten lakier to już szacunek dla właściciela
Menel - 2006-06-05, 23:26
scigany, zadne druciarstwo (wogole dla mnie to slowo to wielka zenada ) napewmo jest lepszy taki wydech wsadzony niz seryjny. troche glosniejsza beemka ale i lepiej oddycha.pokaz tylko jego fotki...
Scigany - 2006-06-13, 19:56
wiosenne sprzatanie pod maska co sie dalo to odkrecalem i pucowalem
zreszta co jakis czas taka akcje robie
niestety calosc psuje instalacja lpg
wiechue30 - 2006-06-13, 19:58
| Scigany napisa³/a: | niestety calosc psuje instalacja lpg |
włąśnie to miałem napisać, ale reszta wygląda lepiej niż z fabryki 8)
Tomek3er - 2006-06-13, 23:01
Pomimo tej gazowni Super, swietnei jak ktos dba o komore silnika
Adi - 2006-06-13, 23:15
po Tobie kupić auto to sama przyemność pięknie
Meecowhy - 2006-06-13, 23:25
jako ze jutro auto stoi na parkingu to tez umyje ...
a stoi bo felge skrzywilem .... no coz 17" ......
Scigany - 2006-07-02, 22:45
aaa takie sobie dzisiaj zdjecie po myciu zrobilem ))
Melis - 2006-07-03, 02:56
aż miło popatrzeć na tak zadbaną i wypieszczoną e30...
i pominąć już te germany, gleby, rs itd
Jedyną zmiane jaką bym proponował to zmaina zdjęcia z avataru na te które teraz wkleiłeś
Pozdro
Menel - 2006-07-03, 07:36
przyznaj sie scigany ile tubek tempo zuzyles do zrobienia tego zdjecia ?
ale stan i kolorek masz {biiiiip} 8)
Scigany - 2006-07-03, 15:55
wlasnie chcialem napisac, ze nie nalozylem wosku, wyjechalem po najtanszym myciu z esso, nie myje piana , bo felgi matowieja, biore zawsze najtansze mycie. Mozecie wierzyc, czy nie, ale naprawde nic nie nakladalem. Miesiac temu ostatnio wosk nakladalem jak pierwsze cieple dni po deszczu sie zrobily
southOFheaven - 2006-07-03, 20:03
niesamowite.. a z moim diamant schwarz jak mozna dokonac tego polysku najtanszym kosztem?
piotrk73 - 2006-07-03, 20:24
Witam
Super efekt daje System Abel
Scigany - 2006-07-04, 21:07
Tyle dzisiaj leciala moja beti na autostradzie nie sadzilem , ze tyle na prostej wyciagnie. Do pewnego czasu na rowni Audi A4 jechalo, przy 195km/h zaczelo odplywac do tylu. Przypomne, ze silnik to 1.8i, dyfer 4.27 i instalacja gazowa, ale z wywalona klapa antywybuchowa. Jechane bylo na benzynie.
wiechue30 - 2006-07-04, 21:35
to jednak 200 poleci 8) , ja swoją przed remontem jechałem 190, także myśle że teraz powinna 200 bez większych problemów osiągnąć (silnik trzyma serie-sprawdzone na hamowni)
LUKAS - 2006-07-04, 22:02
Mało Ci paliła przy tej predkosci, mnie brała wiecej
REMUS - 2006-07-06, 03:21
Lakierek wygląda jak prosto z fabryki.Nic dodać nic ująć.
nerwowy46 - 2006-07-15, 21:32
lakier igła co???? ładna!!
Scigany - 2006-10-01, 21:38
takie tam ostatnie mycie pod blokiem
Lord Lukasz - 2006-10-02, 15:29
Brewki pozatym tak za bardzo salonowo wyglÄ…da
kuzyn - 2006-10-02, 16:27
śliczna... i ten blink na reflektorze 8)
Pietrek - 2006-10-02, 18:12
Ach ten błysk w oku Piękna sztuka, uśliniłem sobie klawiature
Scigany - 2006-10-02, 20:46
blysk w oku powstal naturalnie bez VT szkoda ze jeszcze xenonow nie odpalilem, to by byl blysk w oku spawacza z autkiem bede sie zegnal za 2 tyg. wlozylem w niego duzo pracy , kasy i serca. Bede wspominal patrzac na zdjecia. Zrobilem nim 40tys km, ani razu mnie nie zawiodl.
Tutaj jeszcze pare fotek
tutaj mozecie moje bloki poogladac w klapie
Nie wiem na ile ja wycenic jest bardzo duzo nowych czesci w silniku i zawieszeniu
kamil.k - 2006-10-02, 21:06
nigdy ci sie nie zwroci kasa ktora sie wlozy ...
pojedz na gielde tam powinienes wiecej dostac wiem bo bylem na gieldzie i widzialem ceny
ile wogule chcesz 7-8 tys
czemu wogule zmieniasz auto
Dixi - 2006-10-02, 21:16
on chyba teraz bedzoe mial volvo czy jakies inne Truskawkowe auto
a za to auto jak znajdziesz kupca na 5 tys to powinienes sie cieszyc bo niestety teraz sa takie ceny....
Scigany - 2006-10-02, 21:24
wiem o gieldzie, sam bylem w szoku, jak za naprawde sztrucle po 8-9 tys chcieli i sa na to nabywcy, ja mysle ze okolo 7500zl za moje wezme, chcialbym oczywiscie wiecej, ale niestety, malo kto przywiazuje uwage do tego co jest wlozone, liczy sie tylko " bo takie to po 3000-5000zl chodza wszedzie" mam cala liste wymienionych rzeczy na nowe, ale nie wiem czy to kogos zachwyci, bo wystarczy ze obok bedzie stalo cos z spojlerem na dachu za 1tys mniej , ale z wyrabanym zawieszeniem i bocianami pod maska i i tak wezma bo ospojlerowane a nie takie gole jak moje. Na szczescie sa jeszcze tacy co znaja sie na rzeczy potrafia docenic choc troche wlozonej pracy, tak bylo z golfem gti pirelli ktorego sprzedalem drozej o 1/3 niz kupilem po 2 latach, dla goscia liczyly sie czesci ktore zostaly wymienione.
Sprzedac sie sprzeda, bo duzo osob sie oferowalo do kupna i tylko czekali az bede sprzedawal, musze tylko powiedziec kiedy i komu
zmieniam, bo kupilem cos na dluzsze dystanse, no i kombi
226KM 300Nm 6 poduszek, system kontroli trakcji, dwustrefowy klimatronik itd - ostatnie fajne volvo
Adi - 2006-10-02, 21:53
nie jest Ci żal sprzedawać? żebytylko trafiło w dobre ręce, żeby jej ktoś szpojlerami nie obwiesił itp.
tomcat944 - 2006-10-02, 22:25
hej,
szkoda, ze sprzedajesz... naprawde auto w idealnym stanie...
za to na jednym zdjeciu fajny widok.... odkurzacz - najlepszy przyjaciel Twojego BMW... hihihi
nie myslales o sprzedaniu jej do niemiec?? tam mozesz wiecej dostac, oni chyba potrafia docenic igla stan Twojej niuni....
P.S. a jak pojedziesz na gielde to wystaw za 10k, a noz sie ktos trafi.....
Scigany - 2006-10-02, 22:27
no wlasnie tego sie najbardziej boje, ojciec sie juz smieje, ze jak go sprzedam, to na drugi dzien nowy nabywca pewnie go rozbije. Kupilem kiedys golfa gti pirelli, taka doslownie kolekcjonerska wersja, koles ktory go sprzedawal nie wiedzial o tym, wozil nim ziemniaki i warzywa na targ, byl w takim stanie, ze absolutnie wszystkie plyny, oleje i benzyna wyciekala z wszystkich zakamarkow, poprostu padlina, zawieszenie do wymiany itd. Zaczalem wszystko wymieniac, autko zaczelo zwracac na siebie uwage, palilo na tyk, silnik doslownie blyszczal, bo czyscilem i polerowalem wszystko co dalo sie odkrecic, silnik 1.8 na pelnym wtrysku 112KM. Sprzedalem go bo zobaczylem bwm e30 ktore spodobalo mi sie jeszcze bardziej. No i na drugi dzien dowiedzialem sie, ze nowy nabywca rozbil tego golfa, pozniej 3 miesiace go remontowal, wyjezdzal z warsztatu i znowu go rozbil, tym razem tak, ze do kasacji poszedl. To tak jak z niektorymi zwierzetami, jak wlasciciele odchodza, to one tez smierc wybieraja, widocznie auto docenilo serce i prace dzieki ktorej moglo powrocic na chwile do czasow swietnosci
Adi - 2006-10-02, 22:35
nie sprzedawaj
Scigany - 2006-10-02, 22:39
najchetniej bym jej nie sprzedawal, nawoskowal bym , wypolerowal i postawil w altance w ogrodku zeby co wieczor z piwem w reku podziwiac ta piekna marke. Niestety, zazwyczaj jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase, no i tu wlasnie chodzi o kase musze sprzedac , z zalem w sercu
Adi - 2006-10-02, 22:42
eh szkoda szkoda. gdyby to był touring to bym ją wziął
Piotrek - 2006-10-02, 22:48
szkoda ze musisz sprzedac , tym bardziej smutno bo ona jest idealna!!! mam nadzieję ze kiedys jeszcze bedziesz latał beemką
Ps.Volvo tez wypolerujesz ? ::)
Scigany - 2006-10-02, 22:51
to juz rytual , ze pod maska ma wygladac jak w srodku
Obawiam sie wlasnie tego jak spotkam ja na drodze np za rok, jak bedzie wygladac itd. Pare lat temu kolega sprzedawal pieknego mtechnika 2.5l rok temu to "cos" podjechalo na przeglad. Spojlery "monster" czerwone wlochate pokrowce w srodku, neony, antenki , zamiast alumow stalowki z kolpakami w ksztalcie tarcz hamulcowych, a na klapie przyklejone zapinki do maski - takie jak w wrc. Nie pytajcie co sie dzialo z sercem mojego kumpla, to tak jakby isc na identyfikacje zwlok czlonka rodziny
kuzyn - 2006-10-03, 12:31
Szkoda, sprzedawać... kurde powinien być jakis fundusz ratowania aut wyjątkowych...
Ktoś tam wspomniał, że może do Niemiec sprzedać. To nie głupi pomysł.
PS: Oby trafiła w dobre ręce. Myślę że jak dasz bardzo nierozsądną cenę (czyt. wysoką) i przyjdzie gość, który mimo to będzie chciał kupić to można takiemu oddać. Oczywiście jeśli się nie spieszysz.
PS II: Może do jakiegoś salonu BMW ją oddać. Nawet wynająć żeby za parę stów miesięcznie postała na wystawie, jako eksponat. Sam nie wiem co wymyśleć, żeby nie było żal...
Melis - 2006-10-03, 13:39
szkoda jej sprzedawać!
Też uważam że powinieneś u "nas" ogłosić ją za naprawde wysoką cene (ale oczywiście bez przesady), bo jesli ktoś bedzia nią wtedy zainteresowany to raczej docenii to w jakim jest stanie i ile pracy jest włożone, przez co raczej bedzie mial taki sam tok myślenia i nie bedzie jej rujnował.
Druga opcja to właśnie sprzedać ją do helmuta, tam raczej zainteresuje się nia koneser lub osoba j.w i napewno bedzie miała tam dobrze.
Trzecia opcja którą moim zadaniem najlepiej byłoby zrobić...
Pisaleś że potrzebujesz auta na dłuższe trasy z odpowiednio przystosowanym do tego silnikiem itd...
TO SPRZEDAJ VOLVO a kosiore przeznacz na identyczny projekt jak ma Buni 8) jedyne czego tu nie osiągniesz to kufra kombi, ale zostaniesz przy swojej ukochanej i ta radość z jazdy sam wiesz...ze bez porównania.
Pozdrawiam!
Scigany - 2006-10-03, 19:41
no to walcie za ile ja na gieldzie wystawic ? tam samochody sa drozsze niz na allegro itd. A ludzie kupuja i kupuja, takze jest duza szansa, ze jak wypastuje wszystko i wypoleruje to nabywca sie znajdzie, tylko jaka dobra cene dac ?
Jak juz gdzies wczesniej napisalem
Rok produkcji Grudzien 1990
silnik M40 1.8i
Przebieg 194tys
Przy 170tys wymieniony walek, dzwigienki, popychacze, podkladki - wszystkie elementy nowe , dalem ponad 2,5 tys, nie ma bocianow, silnik pracuje cichutko
Przy 175 tys zalozona instalacja gazowa, dalem ponad 2 tys , butla w kole. Od czasu zalozenia nia mialem ani jednego strzalu, gaz chodzi idealnie, nigdy nie bylo problemow.
Wymienione przewody i swiece na nowe NGK - nowe
Wymieniona pompa wodna - nowa
Wymieniony czujnik temp - nowy
Wymieniona pompa paliwa
Wymieniona pompa wspomagania
Wymieniony dyferencjal
Wymienione sprezyny na nowe, lekko obnizone i utwardzone
Wymienione przednie amory na - nowe zolte bilstein
Wymienione lozyska tylne - nowe
Wymienione klocki hamulcowe - nowe
Wymienione tarcze na nowe
Wymienione okladziny w bebnach - nowe
Wymienione wszystkie plyny, oleje itd
Wymieniona viscoza - nowa
Wymienione drazki kierownicze - nowe
Wymieniony caly rozrzad przy 170 tys - nowe
Wymieniony caly uklad wydechowy, nowe rury, nowy tlumik przelotowy i nowy koncowy Walker
Wymieniony akumulator na nowy
Komplet opon zimowych + 14" stalowki ktore kupilem w polowie tej zimy, dalem prawie 1000zl za same opony
Na aucie sa alufelgi Borbet 16" z oponami Pirelli P6000
Jezdze tylko na oleju Castrol GTX Magnatec 10W40
Ogolnie to czesci ktore wymienialem, to nie wzgledu na to, ze ulegly calkowitemu zuzyciu, tylko z pedantycznego podejscia do spraw samochodowych wymieniam wszystko co chocby w sladowych ilosciach zaczyna popiskiwac
Na aucie nie ma zadnych ognisk korozji, podwozie tak samo, nie ma ani jednego miejsca gdzie bylaby jakas korozja.
Auto nigdy mnie nie zawiodlo, nie bylo sytuacji, ze nie chcialo odpalic
Auto jezdzi na Xenonach, 3 mies temu zalozona instalacja , kilkaset zlotych mnie to kosztowalo
W srodku radio Sony CDX-L410 + glosniki Alpine, pieknie gra
Tapicerka w idealnym stanie, na fotelach nie ma ani jednej nitki zaciagnietej, sa poprostu w idealnym stanie, czyste i regularnie czyszczone
Autko ma lakier w idealnym stanie jak na swoj wiek, zreszta widac na fotkach
Itd. Itd.
Ogolnie za auto dalem 12000zl z oplatami dwa lata temu, wsadzilem okolo 10000zl przez te dwa lata, autko ma kompresje jak w nowym aucie, ponad 200km/h leci
Wiadomo, ze za 5000zl mozna kupic e30 i nawet tansza, ale najczesciej wymeczonego zakapiora ktorego zamiast remontowac oplaca sie tylko opchnac dalej.
A tu jeszcze dwie fotki dla przypomnienia
kuzyn - 2006-10-03, 21:37
ja bym zaryzykował 12 tyś.
to naprawdę nie głupia cena za taki stan.
ja wiem że racjonalnie myśląc za 12 można kupić już E36, ale nam
nie o racjonalnie myślącego klienta tutaj chodzi. Takich odsyłasz do alejki
gdzie stoją Tico z gazem. Szukamy pasjonata. Miłośnika marki.
Innemu nie oddawaj, bo nie pójdziesz do nieba.
Piotrek - 2006-10-03, 21:44
ja pierniczę ile ja bym dał zeby moja tak wyglądała
pewnie na palcach 1 ręki mozna policzyc tak utrzymane beemki jak ta Twoja Scigany
Ona wyglÄ…da lepiej niz nowa z salonu
Adi - 2006-10-03, 22:50
hmm giełdę w Gliwicach obserwowałem przez wakacje dośc uważnie i myślę, że 12 tys to jednak będzie za dużo, można spróbować ale ja bym jednak zaczął od 10 - 10,5 tys, no i stalowe nerwy bo jak przychodzi koleś i mówi "Panie tam na dole stoi taka za tyle i tyle" to mnie krew zalewa łażą po tej giełdzie takie głupki leśnie i pociskają takie pierdoły tylko, że z giełdy wychodzą bez samochodu bo obojętnie czy samochód jest ideał czy paść to wzieliby ale za darmo najlepiej Także trzeba uzbroić się w cierpliwość
Pozdrawiam!
Miki - 2006-10-04, 20:09
no to masz problema chłopie...
Moj kolega sprzdawal swoje oczko w glowie czyli e30 320i, autko super zadbane, wszytsko wymieniane na czas, masa nowych czesci, cala zawiecha fotele itp, koles naprawde pedantycznie podchodzil do wszytskiego (i dalej tak jest) coz autko wycenil na 10 tys i mowil ze na gieldzie go wysmiewali , to sie wkurzyl zdjal alumy wymienil fotele na zwykle i udalo mu sie sprzedac za 7,5tys ,ale mowil ze do dzis nie moze tego przebolec jak traktowali go "gieldowi cwaniacy" mowiac ze za 10 to mozna e36 kupic... prosze niech kupia ale to bedzie skarbonka na kolach
powodzenia w znalezieniu godnego klienta
Yakuzatti - 2006-10-04, 22:09
Powiem tak, za ten magiczny lakier oddalbym wszystko Naprawde, nie wiem dlaczego ale strasznie przypadl mi do gustu. Auto jak widac jest bardzo zadbane, do felg sie nie bede czepial, bo to nie oto chodzi. Niby na gieldach mozna kupic E30 za 2500zl ale jak wiecie, 3x tyle trzeba bedzie wydac na kapitalny remont. Sprobuj startowac od 8-9 tys. Cena jest dosyc wysoka, ale za takie auto (LPG tez kosztuje "troche" i stan pojazdu) to nie az tak wygorowana. A pozatym to jest dla nas historia i auto z "tradycjami".
Pietrek - 2006-10-05, 17:24
Piękna sztuka , serce sie kraje jak trzeba sprzedać coś takiego Postaram sie namówić ojca na wycieczke na giełde , niech sobie popatrzy jak sie dba o samochód Może przy okazji by sie przekonał do tej marki...
Scigany - 2006-10-15, 14:46
dzisiaj sprzedalem betke za 8700zl. Ciesze sie bardzo , ze nabywca okazal sie starszy pan z zawodu mechanik elektryk samochodowy ktory docenil wklad pracy wlozony w ten samochod. Samochod mu sie bardzo podobal i jak sam powiedzial, bedzie w niego wkladal cale serce aby trwal w swej pieknosci. Podchodzili na gieldzie tez dresiarze w trampkach i skorze ktorzy drwiacym usmieszkiem oznajmiali, ze dwa rzedy dalej taka stoi za 3600zl z "bajerami" w srodku ( czytaj - neon ) Roznie ludzie reagowali na cene. Jedni sie smiali, inni podziwiali i przytakiwali, ze warte swojej ceny. Srednia wieku bardziej zainteresowanych to okolo 40-50 lat, i wlasnie taki 50latek kupil. Niech mu sluzy
kamil.k - 2006-10-15, 14:59
dobrze ze trafila w dobre rece
znam jednego mechanika ktory ma mecra 124 .jest na rencie i dzien w dzien wyjezdza nim na spacer a pozniej go pucuje
BARABUS - 2006-10-17, 09:33
| Cytat: | | dzisiaj sprzedalem betke za 8700zl |
... bardzo dobra cena 8) autko musiało być barrdzo zadbane
Scigany - 2006-10-17, 10:19
| barabus napisa³/a: |
... bardzo dobra cena 8) autko musiało być barrdzo zadbane |
zwlaszcza, ze na gieldzie bylo piec e36 ( 1991 -1995) w cenie pomiedzy 7500-9000zl , byly tez e30 w cenie 3600-4600 i zalapalem na poczatku niezlego dola jak przeszedlem gielde bo pomyslalem "co ja tu robie z taka cena przeciez mnie ukamienuja" ale jak widac udalo sie
southOFheaven - 2006-10-17, 16:53
ladna cene sprzedales e30. ja swoja e30 is sprzedawalem za 7500 ale puscilem na 7300 (pelny bak). żaluje, ze sprzedalem bo wygladala i jezdzila jak nowa i bylem drugim wlascicielem od nowosci nie rozumiem czemu ludzie e30 wystawiaja na 3-4 tys... przeciez za taka cene mozna cieniasa kupic..
Yakuzatti - 2006-10-17, 18:02
Ale popatrz na to z drugiej strony, jak chcesz kupowac to lepiej chyba za 3-4k ?
Adi - 2006-10-17, 18:36
| Yakuzatti napisa³/a: | | Ale popatrz na to z drugiej strony, jak chcesz kupowac to lepiej chyba za 3-4k ? |
wiadomo, że chciałby się kupić auto jak najtaniej ale lepiej kupić padline za 3-4 tys. i łoić w nie kasy tyle, że można by za to jeszcze dwa takie mieć czy zapłacić od razu 7-8 tys i mieć spokój czytaj auto zadbane, regularnie serwisowane
Yakuzatti - 2006-10-17, 18:41
Masz racje. Jak pewnie wszyscy wiemy, najlepiej kupic dobre za 3-4 tys i wlosyc drugie tyle, zeby bylo perfekcyjne Dobra, koniec Off Topa,
Gratuluje dobrego klienta.
Scigany - 2009-08-17, 01:08
tak z ciekawosci, to czy ktos z Was widzial kiedykolwiek to bordowe cudenko w okolicach lazisk gornych? bo tam ja sprzedalem, pytam bo zdjecia dzisiaj przegladalem i mnie na sentymenty wzielo
pozdrawiam
scigany
Pietrek - 2009-08-17, 19:36
Kiedyś widziałem w katowicach , ale nie wiem czy to napewno to auto ... Też było wygłaskane
|
|