BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - olej z beczki??

Anonymous - 2004-08-23, 18:14
Temat postu: olej z beczki??
witam mam pytanie. zorwailem sobie kiske olejowa i teraz chce wlac olej. ktos mi doradzil abym kupil u mnei w miescie na stcji diagnostycznej jakis olej z beczki(podobno to jest jakis mobil mineralny) ja w poprzedniej e30 zalalem castrolem mineralnym no i chodzil dobrze.nigdy z beczkami nie eksperymentowalem.a co wy sadzicie na to albo jaki wy byscie mi doradzili olej oczywiscie mineralny bo mam przejechacne 219 tysiakow
SmasherE30 - 2004-08-23, 18:43

wg. mnie wszystko co z beczki to smierdzi np. piwo z beczki to maxymalnie rozcieńczony siusiek (poza tym co miał Spekter w toruniu :wink: )
Gepard - 2004-08-23, 19:14

Nie zgodze sie z wypowiedzia wyzej. Zalej sobie Valvoline Max Life slyszalem same pozytywne opinnie na temat tego oleju :)
slawo - 2004-08-23, 19:33

Przewaznie ten z beczki jest po regeneracji i to syf nie olej.U mnie jest afera bo kilku kolesi zatarlo motory w dieslach po tych olejach.Wszyscy oleje z beczek i roznych producentow.Zobaczymy co z tego wyjdzie
Pawel-e30 - 2004-08-24, 19:08

Wez sobie kup w normalnym sklepie olej a nie kombinuj.

ile zaoszczędzisz 20, 30 zeta?
Jak kupisz w normalnym sklepie olej czy stacji benzynowej będziesz mógł spać spokojnie a nie myśleć a moze to jakiś :cenzura: olej i jak jutro rano odpale to coś się zj******

Ps. wogóle niewiem poco taki temat zapodałeś.

Anonymous - 2004-08-24, 23:02
Temat postu: olej z beczki??
dzieki za rade.miska pospawana a olej zalany normalny nie z beczki. :wink:
korzuch - 2004-08-25, 00:06

hi!!!
Temat był juz poruszany jak chcesz lać olej z beczki to kup Vw to jeździ nawet na słonecznikowym :!: mam wójka co pracuje w Orlenie to w beczkach to gówno :!: i koniec temat syf dla Polaków i koniec kropka a kto sie chce kłucić??porobie foty i analizy i wyjdzie nastepma afera tylko po co??kupujcie sobie gówno z beczek a dla mnie to nabijanie kasy dla fagasów pamietaj jedno kazdy gostek co kupuje z beczki to frajer :!: bez urazy ale to frajer :!: szkoda ze to prawda ale jak juz ktos ma odp to czemu na zachodzie njie sprzedają oleju z beczki bez plomb :?: juz odpisuje bo w polsce są frajerzy i kupią :!:
pozdrawiam

Pawel-e30 - 2004-08-25, 00:08

chyba tzeba temat zamknąć :wink: