| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ciekawe ile za to dostal ? :|
Scigany - 2006-04-23, 20:52 Temat postu: Ciekawe ile za to dostal ? :| http://www.yourdailymedia...p_Gets_Beat_Up_
Kowal - 2006-04-23, 21:00 Temat postu: Re: Ciekawe ile za to dostal ? :| Policjant pewnie troche się zdziwił HE HE Nerwowy koleś! Najwyrazniej nie lubi policji.. Ciekawe za co tak się na niego rzucił???
Mariusz - 2006-04-23, 21:02
Za czynną napaść na funkcjonariusza publicznego grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
A w USA jeszcze więcej
Gniewek89 - 2006-04-23, 21:03
LOL to skuajcie mieszkac w bronskie bedac bialym
Kowal - 2006-04-23, 21:07
| Mariusz napisa³/a: | Za czynnÄ… napaść na funkcjonariusza publicznego grozi do 10 lat pozbawienia wolnoÅ›ci.
A w USA jeszcze więcej | Marisz widze że na prawie to Ty się dobrze znasz 8) Widziałem kilka Twoich postów i sądząc po ich treści, można sądzić ze albo studiujesz prawo, albo jesteś np. funkcjonariuszem policji. . .
Arczi e30 - 2006-04-23, 21:10
| Kowal napisa³/a: | | Marisz widze że na prawie to Ty siÄ™ dobrze znasz 8) WidziaÅ‚em kilka Twoich postów i sÄ…dzÄ…c po ich treÅ›ci, można sÄ…dzić ze albo studiujesz prawo, albo jesteÅ› np. funkcjonariuszem policji. . . |
to drugie i niema w tym zadnej tajemnicy ....
Kowal - 2006-04-23, 21:13
to drugie i niema w tym zadnej tajemnicy ....[/quote]
już dawno się domyślałem... Ha ha
Mariusz - 2006-04-23, 21:16
Tak jest
Gniewek89 - 2006-04-23, 21:29
Center chyba tez jest no nie Nie to zebym kogos przesladowa oczwiscie ale po postach mam takie odczucie
Mariusz - 2006-04-23, 21:32
On jest troche inaczej powiÄ…zany z PolicjÄ…
Ale macie tu jeszcze jednego policjanta Tylko nie wiem czemu się nie chce ujawnić e36 316
Kowal - 2006-04-23, 22:09
Ja ostatnio spotkałem miłego policjanta z białej E36 316i Rozmawiał ze mną na parkingu przy komisariacie. Widać było że jest wielkim fanem BMW Miło się rozmawiało i do tego życzył mi szerokiej drogi i miłej jazdy He He
KORDI - 2006-04-23, 23:18
| Mariusz napisa³/a: | On jest troche inaczej powiÄ…zany z PolicjÄ…
Ale macie tu jeszcze jednego policjanta Tylko nie wiem czemu się nie chce ujawnić e36 316 |
Dokładniej to koloru wiśniowego.....
I musze stwierdzić że policjantów na forum mamy naprawde super........
PozdrOOfki......
Meecowhy - 2006-04-23, 23:33
hehe ile dostal ?
pewnie niezle uznanie i respekt na dzielnicy !
urbi - 2006-04-24, 00:12
ale mu nawalil sekow
slawo - 2006-04-24, 09:30
narwancow i bezmozgow nie brakuje na tym swiecie
Lord Lukasz - 2006-04-24, 15:37
Wow ale szkoda że nie pokazali jak to sie skończyło...
Pozatym szkoda że tylko na forum są fajni pOLICJANCI
Mariusz - 2006-04-24, 15:43
Faktycznie, bo w rzeczywistości jesteśmy zupełnie inni
puz - 2006-04-24, 15:59
SÄ… ludzie i ludzie, to chyba logiczne ze jesli przegniesz pale to ci dowalÄ…. Fakt, ze spora czesc jest uprzedzona i czepiaja sie dla zasady a jak widza na drodze to suszarka jakos zwawiej sie podnosi do gory. Ja mieszkam obok posterunku Policji i jakos sobie dajemy rade nawet jeden z sasiadow zagadal ostatnio (a ile pali itd. moze by kupil bo mu sie podoba) ale nie powiem za palnikowanie po nocy i skargach mieszkancow pogrozili palcem z reszta temat rzeka
duchPW - 2006-04-24, 16:17
Muszę powiedzieć, że na drodze udało mi się już kilka razy spotkać spoko policjantów - byli bardzo kulturalni i z uśmiechem wypisywali mandacik
BTW - trzeba przyznać, że w policji chyba musiał być położony spory nacisk właśnie na kulturę osobistą, gdyż mimo różnych sytuacji nie spotkałem się z burakiem (choć wiem, że czarne owce zdarzają się wszędzie i to one najbardziej wpływają na odbiór danej grupy zawodowej przez społeczeństwo) w mundurze policji ... czego niestety nie mogę powiedzieć o strażnikach miejskich... ale to inna historia.
Gniewek89 - 2006-04-24, 16:42
| Lord Lukasz napisa³/a: | Wow ale szkoda że nie pokazali jak to sie skoÅ„czyÅ‚o...
Pozatym szkoda że tylko na forum są fajni pOLICJANCI |
Nieno jednego znam nie z forum i jest naprawde ok
A inni co widzialem to tez nie sa takie skyr&%^% jak to sie wydaje zawsze sie widzi bardziej tych zlych niz dobrych bo tak latwiej i przyjemniej.
O zlych nie bede pisac bo naprawde to nie na moje nerwy , i pewnie zrobila by sie pyskówka jakie to skurw$%^&*
KORDI - 2006-04-24, 22:04
Hmmm......sprawa policjantów temat rzeka......
ja osobiscie znam z forum 2 naprawde super gliniarzy,których szczerze szanuje.....
mam sąsiada policjanta też spoko koleś,niby do wszystkich jest żyła,ale ja z nim super żyje.....
zresztą sam po AWFie wybieram sie do szkoły policyjnej.......
fakt-zdarzają sie wyjątki upierdliwych typów,ale nie ma co generalizować....to jest tak jak ze stereotypem posiadaczy BMW....... i co miło Wam jak ludzie nie znajac Was takie opinie wygłaszają,i w kółko mówią że wszyscy to dresy,i bezmózgie karki....
Policjanci mają taka sama sytuacje...... trzeba też pamiętać że to co wykonują to ich zawód i nie mogą sobie gwizdać na wszystko.......
Mam nadzieje że moja wypowiedz a szczególnie bardzo trafne(moim zdaniem,możecie sie nie zgadzać.... )porównanie da Wam troche do myślenia i zmienienie nastawienia......
Bo też pamietajmy,że jeżeli my będziemy sie od razu rzucać do funkcjonariusza,to on tez tego nie będzie tolerował........
PozdrOOfki.....
P.S.może moja wypowiedz troche sie nie klei ale jestem po treningu i już mam nos na klawiaturze....
|
|