BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ciekawe ile za to dostal ? :|

Scigany - 2006-04-23, 20:52
Temat postu: Ciekawe ile za to dostal ? :|
http://www.yourdailymedia...p_Gets_Beat_Up_
Kowal - 2006-04-23, 21:00
Temat postu: Re: Ciekawe ile za to dostal ? :|
Policjant pewnie troche się zdziwił :shock: HE HE Nerwowy koleś! Najwyrazniej nie lubi policji.. Ciekawe za co tak się na niego rzucił??? :?:
Mariusz - 2006-04-23, 21:02

Za czynną napaść na funkcjonariusza publicznego grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
A w USA jeszcze więcej ;)

Gniewek89 - 2006-04-23, 21:03

LOL to skuajcie mieszkac w bronskie bedac bialym :?
Kowal - 2006-04-23, 21:07

Mariusz napisa³/a:
Za czynną napaść na funkcjonariusza publicznego grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
A w USA jeszcze więcej ;)
Marisz widze że na prawie to Ty się dobrze znasz 8) Widziałem kilka Twoich postów i sądząc po ich treści, można sądzić ze albo studiujesz prawo, albo jesteś np. funkcjonariuszem policji. . .
Arczi e30 - 2006-04-23, 21:10

Kowal napisa³/a:
Marisz widze że na prawie to Ty się dobrze znasz 8) Widziałem kilka Twoich postów i sądząc po ich treści, można sądzić ze albo studiujesz prawo, albo jesteś np. funkcjonariuszem policji. . .

to drugie i niema w tym zadnej tajemnicy ....

Kowal - 2006-04-23, 21:13

to drugie i niema w tym zadnej tajemnicy ....[/quote]

już dawno się domyślałem... Ha ha

Mariusz - 2006-04-23, 21:16

Tak jest ;)
Gniewek89 - 2006-04-23, 21:29

Center chyba tez jest no nie :?: Nie to zebym kogos przesladowa oczwiscie ale po postach mam takie odczucie :wink:
Mariusz - 2006-04-23, 21:32

On jest troche inaczej powiÄ…zany z PolicjÄ… ;)
Ale macie tu jeszcze jednego policjanta ;) Tylko nie wiem czemu się nie chce ujawnić ;) e36 316 ;)

Kowal - 2006-04-23, 22:09

Ja ostatnio spotkałem miłego policjanta z białej E36 316i Rozmawiał ze mną na parkingu przy komisariacie. Widać było że jest wielkim fanem BMW :D Miło się rozmawiało i do tego życzył mi szerokiej drogi i miłej jazdy He He
KORDI - 2006-04-23, 23:18

Mariusz napisa³/a:
On jest troche inaczej powiÄ…zany z PolicjÄ… ;)
Ale macie tu jeszcze jednego policjanta ;) Tylko nie wiem czemu się nie chce ujawnić ;) e36 316 ;)

Dokładniej to koloru wiśniowego..... :wink:

I musze stwierdzić że policjantów na forum mamy naprawde super........ :D

PozdrOOfki...... :D

Meecowhy - 2006-04-23, 23:33

hehe ile dostal ?
pewnie niezle uznanie i respekt na dzielnicy !! !

urbi - 2006-04-24, 00:12

ale mu nawalil sekow :shock:
slawo - 2006-04-24, 09:30

narwancow i bezmozgow nie brakuje na tym swiecie
Lord Lukasz - 2006-04-24, 15:37

Wow ale szkoda że nie pokazali jak to sie skończyło...

Pozatym szkoda że tylko na forum są fajni pOLICJANCI :evil:

Mariusz - 2006-04-24, 15:43

Faktycznie, bo w rzeczywistości jesteśmy zupełnie inni ;-)
puz - 2006-04-24, 15:59

SÄ… ludzie i ludzie, to chyba logiczne ze jesli przegniesz pale to ci dowalÄ…. Fakt, ze spora czesc jest uprzedzona i czepiaja sie dla zasady a jak widza na drodze to suszarka jakos zwawiej sie podnosi do gory. Ja mieszkam obok posterunku Policji i jakos sobie dajemy rade nawet jeden z sasiadow zagadal ostatnio (a ile pali itd. moze by kupil bo mu sie podoba) ale nie powiem za palnikowanie po nocy i skargach mieszkancow pogrozili palcem :wink: z reszta temat rzeka
duchPW - 2006-04-24, 16:17

Muszę powiedzieć, że na drodze udało mi się już kilka razy spotkać spoko policjantów - byli bardzo kulturalni i z uśmiechem wypisywali mandacik :wink:

BTW - trzeba przyznać, że w policji chyba musiał być położony spory nacisk właśnie na kulturę osobistą, gdyż mimo różnych sytuacji nie spotkałem się z burakiem (choć wiem, że czarne owce zdarzają się wszędzie i to one najbardziej wpływają na odbiór danej grupy zawodowej przez społeczeństwo) w mundurze policji ... czego niestety nie mogę powiedzieć o strażnikach miejskich... ale to inna historia.

Gniewek89 - 2006-04-24, 16:42

Lord Lukasz napisa³/a:
Wow ale szkoda że nie pokazali jak to sie skończyło...

Pozatym szkoda że tylko na forum są fajni pOLICJANCI :evil:

Nieno jednego znam nie z forum i jest naprawde ok :wink:
A inni co widzialem to tez nie sa takie skyr&%^% jak to sie wydaje zawsze sie widzi bardziej tych zlych niz dobrych bo tak latwiej i przyjemniej.
O zlych nie bede pisac bo naprawde to nie na moje nerwy , i pewnie zrobila by sie pyskówka jakie to skurw$%^&*

KORDI - 2006-04-24, 22:04

Hmmm......sprawa policjantów temat rzeka......

ja osobiscie znam z forum 2 naprawde super gliniarzy,których szczerze szanuje.....

mam sąsiada policjanta też spoko koleś,niby do wszystkich jest żyła,ale ja z nim super żyje..... :D :D

zresztą sam po AWFie wybieram sie do szkoły policyjnej....... :mrgreen:

fakt-zdarzają sie wyjątki upierdliwych typów,ale nie ma co generalizować....to jest tak jak ze stereotypem posiadaczy BMW....... :!: :!: :arrow: i co miło Wam jak ludzie nie znajac Was takie opinie wygłaszają,i w kółko mówią że wszyscy to dresy,i bezmózgie karki....

Policjanci mają taka sama sytuacje...... :? trzeba też pamiętać że to co wykonują to ich zawód i nie mogą sobie gwizdać na wszystko....... :idea:

Mam nadzieje że moja wypowiedz a szczególnie bardzo trafne(moim zdaniem,możecie sie nie zgadzać.... :wink: )porównanie da Wam troche do myślenia i zmienienie nastawienia......

Bo też pamietajmy,że jeżeli my będziemy sie od razu rzucać do funkcjonariusza,to on tez tego nie będzie tolerował........ :idea:

PozdrOOfki..... :D

P.S.może moja wypowiedz troche sie nie klei ale jestem po treningu i już mam nos na klawiaturze.... :mrgreen: