BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - MATURA 2006 - jak sie czujecie przed ? :D

urbi - 2006-04-24, 00:09
Temat postu: MATURA 2006 - jak sie czujecie przed ? :D
ja jestem wyluzowany - az za bardzo !! !!! :shock:
jutro zaczynam sie uczyc :lol:

Bajka - 2006-04-24, 00:13

matura... kiedy to było... :wink:

kiedy jest matura? matematyka jest już obowiązkowa?

KORDI - 2006-04-24, 00:13

Je tam............miałem rok przedłuzoną edukacje( :lol: :lol: )i sie wogóle nie boje...... :lol: :lol:

Zpróbnych miałem tak:

Polski(drugi raz pisałem dwa tyg temu)-71%
Angielski-74%
Biologia-71%,a rozszerzona 45%....... 8) 8)

hehe....a nic sie nie ucze od kiedy jestem w ogólniaku...... :lol: :lol: :lol:

PozdrOOfki...... :D

P.S.matematyka tera jest nie obowiązkowa....i dobrze..... :mrgreen:

webretti - 2006-04-24, 00:14

Bajka napisa/a:
matura... kiedy to było... :wink:

ehhh stare dobre czasy, hehe ja pamietam jak wszystkie noce pomiedzy egzaminami maturalnymi spedzilem u ..... hihi cicho bo sie wyda, do dzis nie wszyscy wiedzą hehe........ale było ostro i jaki luz bluz pozniej na egzaminie hihi :mrgreen:

--==maly==-- - 2006-04-24, 00:20

Ja się dobrze czuje bo.......... zdawałem dwa lata temu :lol:
A poważnie w ogólniaku cały czas jechałem na ściągach a do matury uczyłem się
a raczej czytałem materiały tylko przez dwa dni (po 3-4h dziennie) przed egzaminami pisemnymi.
Zobaczycie więcej strachu niż to warte.
Moje wyniki to
Polski ustny 3 pisemny 3
Geografia ustna 4 pisemna 4
Chodziłem do ekonomika więc języka nie zdawałem tylko egzaminy zawodowe:
Ekonomia 3
Rachunkowość 4
I takim sposobem mam tytuł technik ekonomista. W szkole zero nauki a w swoim życiu przeczytałem tylko jedną 16 str książkę i z 1000stron forum wnioski wyciągnijcie sami.
Jeżeli macie choć troche sprytu i inteligencji poradzicie sobie.

webretti - 2006-04-24, 00:22

--==maly==-- napisa/a:

I takim sposobem mam tytuł tecnik ekonomista. W szkole zero nauki a w swoim życiu przeczytałem tylko jedną 16 str książkę i z 1000stron forum wnioski wyciągnijcie sami.

to chyba raczej nie jest powód do dumy, co :?:

--==maly==-- - 2006-04-24, 00:25

Zależy jak na to patrzysz nie każdy jest stworzony do czytania książek można zdobywać wiedze w inny sposób.
Wole robić to co lubie i z tego wyciągać wiedze nie lubie być zmuszany do czego kolwiek.
Historia i to co było kiedyś mało mnie interesuje z tąd niechęć do czytania.
Wolałem przeczytać streszczenia,żeby wiedzieć o co chodzi a zaoszczędzony czas
przeznaczyć na czytanie czegoś co mnie interesuje.

KORDI - 2006-04-24, 00:31

Eeee....chłopaki....luuuuuziiikkk...... :lol: :lol: :lol: :lol:

To my maturzyści powinniśmy sie stresowac i być nerwowi a nie Wy....... :lol: :lol: :lol: :lol:

PozdrOOfki.... :D

korzuch - 2006-04-24, 07:23

yo!
Matura to pikuś informuje wszystkich ze ja zdałem na same oceny 5 :D edukujac sie w LO przy Liceum Medycznym oglądajac przez 4 lata "dupeczki" i "szkołe rodzenia" :D czego i tegorocznym maturzystom życze :!: :mrgreen: :D
pozdro

Justa E-30 - 2006-04-24, 08:04

No ja maturke w tym roku...... niedlugo po zlocie a Toruniu sie zaczyna.... 4 maja polski pisemny, 5 maja angielski pisemny, 11 maja matma , 18 maja polski ustny i 22 maja angielski usty. I to by bylo na tyle.... Ale jakos sie narazie nie denerwuje.... wiem ze zdam:) Na Zlocie sie odstresuje i bedzie gitara :mrgreen: Pozdróffka :mrgreen:
misza - 2006-04-24, 09:16

matura powinienem ja zdawac rok temu hmm ale trudno 4,5 potem 9,10 i dopiero 23maja potem tzw okres libacji a potem do roboty, i narazie sie troche ucze polskiego u mnie nie bylo tak dobrze na probnych polski-36%, angielski-86%, biola(podst)-48% i probny ustny z anglika 75%
KAMILOS - 2006-04-24, 10:45

Bajka napisa/a:

od przyszłegp roku ma być matematyka obowiązkowa
jak dobrze że mam teraz he he :mrgreen:
PZDR

Meecowhy - 2006-04-24, 10:46

hehe matura....
lol ... jak to bylo dawno ...
pamietam tylko ze po pisemnym z pola wsiadłem na rower...( w garniturze z plecakiem)
i pojechalem na mecz :d siatkowki .... jak by mnie nie bylo to by mnie trener zabil.... :D :D

ale poszlo gładko -
pol- 3 ustny 4
angiel 5
gera 4 ustny 5

KotSylwester - 2006-04-24, 10:51

heh ponad 7 lat temu, piękne czasy.... e23 mi sie zagotowała jak jechalem na ustny anglik i porzucilem ją i smignąłęm taxi, ledwo zdążyłem... i wylosowałem opowiastkę o tym że mi sie popsuł samochód... to opowiedziałem co się zdarzyło 30min temu... hehe super.
Pscolka - 2006-04-24, 12:43

Ja maturke zdawalam 6 lat temu.
Najgorszy stres w moim zyciu chyba.... nawet egzaminy na studia nie zrobily, czy sesje teraz juz nie robia na mnie takiego wrazenia.
Ja sie wcale nie uczylam do matury do czasu jak z probnej dostalam dwie galy hehe
Wtedy sie obudzilam, przysiadlam i maturka zdana na piatki i czworki :D

Powodzenia wam zycze, tylko nie dziekujcie hehe

Pscolka

slawo - 2006-04-24, 13:28

KORDI napisa/a:

To my maturzyści powinniśmy sie stresowac i być nerwowi a nie Wy....... :lol: :lol: :lol: :lol:

mam nadzieje ze z tego stresu jakies kapcie poleca w atmosfere? ;)

urbi - 2006-04-24, 16:16

slawo napisa/a:
KORDI napisa/a:

mam nadzieje ze z tego stresu jakies kapcie poleca w atmosfere? ;)

bo to jeden ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Łukasz - 2006-04-24, 16:26

Dzieciaki :wink: :D jak byłem w waszym wieku, to na mature z polskiego jechaliśmy kolegi mazdą 626 w pięciu, z muzą na fulla i wystawieni we trzech przez szyber, poszło bez stresu przed w, w trakcie i po.
Powodzenia :mrgreen:

duchPW - 2006-04-24, 16:37

jak Ty zdawałeś maturę, to mazdę można było kupić wyłącznie w pewexie, więc nie świruj że wywodzisz się z bananowej młodzieży i kręgu tatadajów

poza tym teraz są inne czasy - wtedy nawet długopisy były czarno-białe :wink:

sarna1 - 2006-04-24, 16:40

matura to w sumie pikus :) egzaminy na studiach - szczegolnie pierwsze 4 sesje to jest to :D

Tegorocznym zdajacym zycze swiadectwa maturalnego z czerwonym pasem - ja takie mam :D i nie powiem zeby mnie to nie cieszylo.

LuKaSzQ18 - 2006-04-24, 17:21

niema czego sie stresować jak sie ma zdać to się zda;) bynajmniej ja zakładam taką taktyke... za miesiąc powiem czy obrałem dobra;)
Wielki_Szu - 2006-04-24, 18:09

no to POWODZENIA maturzysci!!!!!!!!

maturka to wogole troche przereklamowana sprawa, zdawalem jeszcze jak nie liczyly sie oceny przy zdawaniu na studia wiec ja kompletnie olalem.... jednak polski WYMODLILEM na 4! :D
jeszcze raz Powodzenia!

misza - 2006-04-24, 19:24

a teraz to co sie dzieje świadectwem to mozna sobie d u p e(4litery) podetrzec teraz sie tylko liczy ta matura zdac zdam ale na jaki % to jest wazne na studiach nie ma teraz egzaminow na wiekszosci przynajmniej, ale w dobie gdy nawet sprzataczka ma mature to i tak nic nie daje liczy sie teraz magister i doktor..... albo technik reszta to moze ulice zamaiatac(w mniemaniu niektorych)
urbi - 2006-04-24, 20:36

to zes mnie pocieszyl :lol:
center - 2006-04-24, 20:41

matura to jest fajna zabawa, jedyne co trzeba to dobrze wylosowac..
ja wylosowalem koncowe lawki i na macie i na polskim wiec nie bylo zadnego problemu..
ja na lajcie do tego podszedlem strasznym, sciag mialem od groma moge sie przyznac bez bicia..
no i zaczalem je robic i cos tam czytac z polskiego na 3 moze 4 dni przed matura, wczesniej zapijalem 'milosne' problemy w knajpie...
ale fajnie bylo i niezwykle gladko..
polak 4 i 4
mata 4 i 4
angol 5
egzam na polibude bez problemowo 34 pkt na 50, od 15 przyjmowali..
no i jakos sie trzymam, ale fakt, sesja to jest to, matura przereklamowana, szczegolnie teraz gdy ustny polski uproscili, to ja juz nie wiem jak mozna oblac...

KORDI - 2006-04-24, 21:49

No nie całkiem do końca jest taki pikuś z ta maturą...... :?

Fakt-samo żeby zdać to noł problem........

Ale trzeba zdać cholernie dobrze żeby sie dostać na jakieś studia dzienne.... :?

Ściągi.....??hmm....też nie całkiem dobre wyjście bo ta nowa matura jest tak wymyślona żeby sie ściągać nie dało...... :evil:

Ale na wszelki wypadek i tak sie ubezpiecze w duuuuuuuuużo "pomocy naukowych"..... :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Slawo a wiesz ile już fajek poszło przez to w atmosfere...... :lol: :mrgreen:

PozdrOOfki..... :D

Skorpionka - 2006-04-26, 13:20

Wszystkim maturzystom życzymy połamania długopisów :D Napewno zdacie i punktów będzie dużo :D

A za Ciebie Kordi szczególnie trzymamy kciuki.

HeMP - 2006-04-26, 13:32

ja juz swojej nawet nie pamietam...

powodzenia dla zdajacych ...

CyRyL - 2006-04-26, 13:40

witam :)

jak ten czas leci rok temu zdawalem a wydaje sie jakby to bylo niedawno
jeszcze sie załapałem na stara maturke, super
ehhh miło powspominac :lol:

powodzenia dla zdających 8)

Lord Lukasz - 2006-04-26, 19:35

Ja po wylosowaniu pytań z polskiego pojechałem z kumplem pompowac koła w aucie bo stwierdził że to jest ważniejsze od matury, na matme wynajęliśmy sobie nauczyciela który miał nam zadania zrobić i podać, tak zrobił że na pięc 4 były żle i jak by nie nasz nauczyciel matmy który sprawdzał matury i poprzerabiał troche prace była by porażka.
Cate - 2006-04-26, 21:45

U mnie luzik bo....siedze w komisjach egzaminacyjnych na angielskim 8) 8) 8)
KORDI - 2006-05-02, 21:37

Nie wiem ile w tym prawdy ale na polskim pisemnym ma być podobno holokaust.......

A wszystkim którzy zyczyli powodzenia "nie dziękuje"..... :wink: :mrgreen:

Justa E-30 - 2006-05-02, 22:15

Juz pojutrze pierwsza maturka....... Polski przedemna ale jestem dobrej mysli :mrgreen: :mrgreen: hehe powodzonka reszcie :D
Mariusz - 2006-05-02, 22:33

Miron Białoszewski, coś z Gombrowicza albo Lalka - moje typy ;)
W tamtym roku typowałem Potop i był ;)

Zakuwajcie ;)

center - 2006-05-02, 23:40

jak bedzie "lalka" to ja moge spokojnie podejsc jeszcze raz do matury :)
ostatnio ogladalem test mat-przyr po gimnazjum i zalamalem sie tak niskim poziomem trudnosci..
strasznie proste to bylo, az z ciekawosci kupie sobie matme maturalna...

powodzenia all, dacie rade, matura to pikus, no i najwazniejsze potem, najdluzsze wakacje w zyciu..

Arczi e30 - 2006-05-03, 07:27

ja zdałem matura 2 lata temu ... oceny marne ... ale matura jest po to zeby ja zdać .... a nie uzyskac jak najlepsze stopnie ... przynajmniej za mnie tak byl ...

Matura to ostatni egzamin w zyciu przy ktorym komus zalezy bardziej żebys zdał niez tobie .... potem wykładowcy na studiach i innych uczelniach wyzszych juz wbijaja w ucznia .... jesli ktos nie podpadł nauczycielowi ktory sprawdzal prace to zdawal .... fakt ze u mnie na Historii ustnej na okolo 40 osob nie zdało 12 ... mieli pecha akurat siedziala baba z komisji ktora nadzorowala mature w szkole .... ja dostałem 3 ale jej juz nie było :mrgreen:

Cate - 2006-05-03, 08:36

Arczi e30 napisa/a:
... jesli ktos nie podpadł nauczycielowi ktory sprawdzal prace to zdawal .... :mrgreen:

Niestety teraz jest już inaczej. Na przykład prace maturzystów z Warszawy moga byc sprawdzane przez nauczycieli z Radomia, a te znowu przez jeszcze innch. Teraz jest tak, że albo umiesz i zdasz albo ..... ! LICZY SIĘ KLUCZ!!

Arczi e30 - 2006-05-03, 08:41

Cate napisa/a:
! LICZY SIĘ KLUCZ!!

a jak nazbierasz sporo tych kluczy to zostaniesz klucznikiem :lol:

:lol: :lol:

misza - 2006-05-03, 10:01

Mariusz napisa/a:
Miron Białoszewski, coś z Gombrowicza albo Lalka - moje typy ;)
W tamtym roku typowałem Potop i był ;)

Zakuwajcie ;)

Białoszewski - strazsnie pogmatwany
Gombrowicz - ujdzie
Lalka - walkowana wielokrotnie juz chyba bardziej sie nie da

stres daje o sobie znac ma cie jakies srodki zapobiegawcze nie walace macno w glowe?

center - 2006-05-03, 10:41

najlepszy i juz dawno sprawdzony :) knajpa :)
ja korzystalem jeszcze na tydzien przed...a potem juz jest z gorki... 8)

jaras87 - 2006-05-03, 10:48

halo ja jutro zdaje mature.. :| !! ! ;]

na razie zero stresu ... :P doczytam jeszcze pare streszczeń i bedzie dobrze :D .. przez 3 lata lo sie obijałem i teraz trzeba nadrabiać ;) :P

moj hamonogram : 4-tego polski pisemny// 5-tego angielski pisemny// 8 wos(obowiązkowy) //9-geografia - albo odwrotnie // 11-tego polski ustny // 16-17 jakos tak pisemna historia // 25-tego angielski ustny ...

ps. ide na zaoczne ! :D

probne :P -polski 33% :| dlatego teraz dokuwam troche
-angielski 87 % ale na swiadectwie mam 2 ;)
- wos 47% ;)

urbi - 2006-05-03, 15:19

o kurde troche rzeznia ! to juz jutro !! !!!!! :D
haha a ja sie za lektury przed chwila wzialem :P
kurde po 3 latach urlopu jakies matury robia ! przegiecie paly !! !!! :P
ja z probnej mialem :
polski - cos ponad 50%
francuski - 52%
matma - niecale 70%
nie jest w takim razie jeszcze tak zle :)
jak dotad byl hiper luz to chyba powoli zaczyna mi sie sranie :D hehehe ide cos jeszcze poczytac pozniej posmigam na rowerze, zjem cos lekkiego i wczesnie spac !! !!!
pozdro !! !!!!!

misza - 2006-05-03, 19:02

zdam ta maturke i kupie sobie pierwsze BMW to mnie motywuje do dzialania
Piotrek E-30 - 2006-05-03, 19:09

misza napisa/a:
zdam ta maturke i kupie sobie pierwsze BMW to mnie motywuje do dzialania

dobre podejscie do sprawy, jeszcze niedawno chłopaki na forum pisali i srali po gaciach przed maturką, wszytscy chyba zdali, szast prast i beemkami smigają, bedzie git co ma nie byc, no nie? pozdro 8)

jaras87 - 2006-05-03, 21:44

... WYŚMIENICIE ;]
KORDI - 2006-05-03, 21:48

jest 11 godzin do matury a ja złapałem takiego doła i stracha że już nie moge......... :( :(

wypaliłem dziś 37 fajek,nie moge nic zjeść i chyba zaraz sie zbełtam.......... :( :( :cry: :( :cry:

LUDZIE BŁAGAM....!!!!TRZYMAJCIE KCIUKI.......!!!!!!!!!!!

Jutro napisze co i jak.......... :( :( :( :(

PozdrOOfki.......

Pscolka - 2006-05-03, 22:55

Kordi nie panikuj i juz nie pal narazie :!: :!: :!: hehehe
Wez kilka głebokich oddechow i pomysl ze to bedzie pikus :!:
Nie zapomnij sciag a najlepiej zapakuj je juz teraz :lol: i przejrzyj jeszcze raz zebys pamietal gdzie co masz :!:
Wywietrz pokuj na noc zeby ci sie mozg dotlenil.... a nawet idz sie przejdz na spacerek.
Mozesz zadzwonic do kogos kto tez zdaje i pogadac (mi to zawsze pomaga przed trudnym egzaminem bo wiadomo ze we dwojke zawsze razniej i mozna zawsze czegos jeszcze sie dowiedziec).
Goracy dlugi prysznic i do lozka :)
No i najwazniejsze jutro: NIE PANIKUJ tylko na luzaka i co ma byc to bedzie a napewno bedzie dobrze bo bede trzymac za was wszystkich kciuki :wink:

buziaki
Pscolka

LuKaSzQ18 - 2006-05-03, 22:59

bez paniki ludzie bez matury też musza być;)
KORDI - 2006-05-03, 23:27

Hehehe.....dzięki Pscółka za rady...... :D

Zrobiłem jak napisałaś.......

Zaczynam myśleć pozytywnie........ :D :D :D

Życze powodzenia wszystkim zdającym.....!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

webretti - 2006-05-04, 00:45

KORDI napisa/a:
Hehehe.....dzięki Pscółka za rady...... :D

a ja to bym Ci kolego co innego doradził co zrobić aby w 100% byc na maturce wyluzowanym, bo taki luz to dopiero luz i żadne pytanie Ciebie nie zagnie, ale po szczegóły zapraszam na priv bo tu są jeszcze osoby niepełnoletnie :mrgreen: i gwarantuje, że maturke masz już w kieszeni jak zrobisz tak jak ja :mrgreen:

KORDI - 2006-05-04, 00:58

:wink: :wink:

EDIT...:

Po rozmowie na gg z Webrettim musze stwierdzić że jego rada była najskuteczniejsza i najlepsza....... :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: 8)

webretti - 2006-05-04, 01:12

KORDI napisa/a:

EDIT...:

Po rozmowie na gg z Webrettim musze stwierdzić że jego rada była najskuteczniejsza i najlepsza....... :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mrgreen: 8)

a nie mówiłem, że na 100% najlepsze wyjście :mrgreen: bo tygryski wiedzą co najlepsze dla nich jest :mrgreen: przyjedziesz na wybrzeże to Ci doooooopiero pokaże co to znaczy życ pełna piersią :lol: 8) :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

połamania pióra i zrób jutro jak Ci mówiłem i piąteczki z maturki juz teraz masz w kieszeni :wink: :mrgreen:

Piotrek - 2006-05-04, 07:58

no to powodzeenia chłopaki :!: :D
urbi - 2006-05-04, 08:40

joł !! !!!!! :P
na 10 ponoc jest egzamin wiec spadam !
powiem szczerze ze bardziej sie balem jak szedlem na egz prawa jazdy :lol:
3majta kciuki !

AMISZ - 2006-05-04, 12:33

Trzymamy kciuki powodzeinia :!:
Justa E-30 - 2006-05-04, 13:16

I juz po maturce pierwszej:) wrazenia moga byc wypracowania 1 temat: Cos o magbecie.... 2 temat: Chłopi. Napisalam na 2 i mysle ze bedzie dobrze:) tekst tez nie najgorszy o partriotyzmie i nacjonalizmie..... nie bylo zle . Jutro angielski mysle ze bedzie dobrze:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jaras87 - 2006-05-04, 13:58

hym no niezle niezle ... ;] temat ywbrałem pierwszy dopasował mi sie elegancko z tematem prezentacji ;)

takze czas na na englisza ;)

misza - 2006-05-04, 14:00

matura, jaka matura? hehe poszlo spoko, nawet lepiej niz bym oczekiwal oczywiscie 2 temacik o Chłopach... pozdro
Mariusz - 2006-05-04, 14:09

urbi napisa/a:
powiem szczerze ze bardziej sie balem jak szedlem na egz prawa jazdy :lol:

Widać na czym Ci bardziej zależy ;-)

Pawel-e30 - 2006-05-04, 14:41

Urbi mam nadzieje że upaliłes zdrowo dętke przed maturą
korzuch - 2006-05-04, 15:00

yo!
Ale czym tu sie stresowac nawet najwiekszy głąb zda mature a za studia i tak sie płaci lepiej to wszystko olac i zero stresu :twisted: fakt jest jeden wkraczacie w dorosłe zycie i skonczy sie branie kasy od rodziców :twisted:
pozdro

misza - 2006-05-04, 15:19

korzuch napisa/a:
yo!
Ale czym tu sie stresowac nawet najwiekszy głąb zda mature a za studia i tak sie płaci lepiej to wszystko olac i zero stresu :twisted: fakt jest jeden wkraczacie w dorosłe zycie i skonczy sie branie kasy od rodziców :twisted:
pozdro

i bardzo dobrze przynajmniej ja sie ciesze, niezaleznosc to jest to do czego daze, teraz za wlasna kase bede kupywal cukierki :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

KORDI - 2006-05-04, 15:54

I po polskim.....też pisałem o Chłopach.....szkoda tylko że nie wiedziałem wogóle o czym to jest...... :lol: :lol: :lol:

A co do brania kasy to ja już na szczęście jestem od 4 lat samodzielny finansowo...... :D :D

center - 2006-05-04, 20:35

a ja dalej ciagne od rodzicow, chociaz sobie kulturalnie dorabiam czasami fajna kase :)
po maturce autko to koniecznosc, to jest dobry sposob kija i marchewki :)
na mnie podzialalo, ale ja musialem jeszcze sie na studia dostac... 8)
ale wszystko sie da, wystarczy chciec..

grucha - 2006-05-04, 22:22

Powodzenia jutro :!:

Trzymamy kciuki :!:

Zdajcie i na piwo :mrgreen: albo coś zjarać :mrgreen:

KORDI - 2006-05-05, 00:11

grucha napisa/a:

Ahh....nie ma to jak dobre rady na forum........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

webretti - 2006-05-05, 00:43

KORDI napisa/a:
grucha napisa/a:

KORDI tylko pamiętaj o tej najważniejszej radzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KORDI - 2006-05-05, 01:24

webretti napisa/a:
KORDI napisa/a:
grucha napisa/a:

KORDI tylko pamiętaj o tej najważniejszej radzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

O tej to cały czas pamietam..... :mrgreen: :mrgreen: zresztą już nie tylko ja..... :mrgreen: :mrgreen: ale ten sposób jest dobry nie tylko przed maturą...... :lol: :lol: :mrgreen:

Justa E-30 - 2006-05-05, 12:09

Wlasnie mam przerwe miedzy podstawowa a rozszerzona :) podstawa banalna w godzinke sie uwinelam:) teraz czekam na rozszerzona zaczynam o 12.45..... hehe a koniec.... dopiero o 16.30 :mrgreen: ale bedzie dobrze hehe pozdrowionka :D
KAMILOS - 2006-05-05, 15:26

Jak ktoś chce sobie rozwiazac mature to tu jest test:
POLSKI
AMGIELSKI niestety do 3 pierwszych zadań nie ma treści
w krótce zamieszcze odpowiedzi !! !

misza - 2006-05-05, 17:44

ehh wystarczy wejsc na www.cke.edu.pl tam sa juz odpowiedzi z ktorych wynika ze cholera zrobilem 4 bledy na 35 mozliwych + do tego jedna krotka notatka i list spodziewam sie wyniku powyzej 80% skoro na probnej mialem 86 to teraz moze byc tylko lepiej
Justa E-30 - 2006-05-05, 21:36

Ogólnie to pełen luzik po maturkach do tej pory :mrgreen: zobaczymy w lipcu hehe
a teraz 11.05 matma..... a dalej to juz górki:) pozdrowionka :mrgreen:

Bajka - 2006-05-06, 10:03

ano właśnie - wyniki macie w lipcu dopiero! rozumiem, że matura jest sprawdzana przez ludzi z zewnątrz, ale czemu tak dłuuugo?
misza - 2006-05-06, 10:33

nie chce uzywac wulgaryzmow ale to jest ****** zeby czekac az 2 miechy na wyniki, podobno przez to wywalili jakiegos ministra bo wstepnie mialy byc 14 a nowy przesunal o 3 dni normalnie plakasc sie chce do lipca jestem uziemiony lipa na maxa

bez wulgaryzmow prosze, pozdrawiam, center

jaras87 - 2006-05-06, 10:41

wez teraz pomysl; ... ja wyjezdzam 25 czerwca... :/ i nie bedzie mnei w kraju .. kto to wszystko załatwi ?
Mariusz - 2006-05-06, 11:03

Mamusia ;) Tatuś ;) Albo brat ;)
KAMILOS - 2006-05-06, 11:50

Bajka napisa/a:
ano właśnie - wyniki macie w lipcu dopiero! rozumiem, że matura jest sprawdzana przez ludzi z zewnątrz, ale czemu tak dłuuugo?

Bo teraz dwie komisje sprawdzaja jedną prace żeby nie było pomyłek he he

misza - 2006-05-23, 18:02

DZIS O DODZINIE 13:30 ZDAWALEM USTNY EGZAMIN Z JEZYKA POLSKIEGO

i go w morde zdalem!!!!!!!!! na jakze zajebiscie zadowalajacy wynik 14/20 YESS

przez 3 dni przed mialem kał w majtach ze strachu, ciagle sie uczylem i nic nie umialem najgorsze uczucie, malo jadlem i kiepsko spalem....
a tak naprawde nikomu ten egzamin nie jest potrzebny!! i maja go zniesc
a wtedy pozwe ministerstwo edukacji o to ze stracilem zdrowie na skutek stresu przed tym jakze nie potrzebnym egzaminem

teraz tylko czekac do 11lipca czas bedzie mi umilac praca juz od jutra(chcesz sie wozic BMW trza miez prace :lol: :lol: )
pozdro

KORDI - 2006-05-23, 21:01

hehe...ja polski zdawałem 17stego.....

A wynik...hmmm...tez zadowaljący...... :mrgreen:

17/20...... :mrgreen: 8) :twisted:

a uczyłem sie dzień przed....... :mrgreen:

jutro angol ustny....jak to mówie..."czysta formalność.."... :lol: :lol:

Mariusz - 2006-05-23, 21:12

Gratulujemy pozdawanych egzaminów ustnych ! :)
Ale to dopiero początek ... dorosłego życia ;)

misza - 2006-05-23, 22:34

Mariusz napisa/a:
Gratulujemy pozdawanych egzaminów ustnych ! :)
Ale to dopiero początek ... dorosłego życia ;)

dzieki dzieki chyba czas najwyzsz, szkoda mi wakacji tylko ale mobilizuje sie tym ze na piechote nie bede chodzil :twisted: :twisted:

z anglika tez mialem 14/20 i bylem mocno niezadowolony.... ale takie mi sie trafily pytanka/dialogi blee

w weekend impra :twisted: :twisted:

Justa E-30 - 2006-05-24, 08:12

hej:)
Ja juz mam wszystkie egzaminy za soba:)
Polski: 20/20 :mrgreen:
Angielski: 18/20 :mrgreen:
:D :D :D Gratuluje zdanych egzaminów :D :D :D

jaras87 - 2006-05-24, 08:34

hehe ;)
ustny: polski 18/20.... angielski jutro ;)

KORDI - 2006-05-24, 15:48

Kurde angielski troche lipnie poszedł ale zdany........... :mrgreen:

Więc....reasumując.... :mrgreen:

Polski ustny 17/20
Angielski ustny 13/20....... :?

A teraz WAAAAAAAAAKKKKKKKKKAAAAAAAAAAACJJJJJJEEEEEEEEEEEEEE.....................!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

urbi - 2006-05-24, 22:59

polski 16/20
francuski - jutro ale jak zdam to sie bede cieszyl :lol:

jaras87 - 2006-05-25, 09:21

11/20 z anglika :/ tak średnio ...moglo byc lepiej :/

w kazdym razie ... waaakacje ;]

urbi - 2006-05-26, 12:09

finito kurde !! !!!!!!!!!!!!!!!!!
14/20 z francuza - dla mnie rewelacja bo nic z tego jezyka nie czaje :lol:
WAKACJE i robienie beti na cacy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KORDI - 2006-07-15, 12:49

Noi jak tam maturzyści po wynikach......?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jaras87 - 2006-07-15, 16:02

no calkiem niezle ... ;] 5 przedmiotow zaliczonych ... jedyne czego niezaliczylem to rozsz wosu ;P

a tak to wyniki kolo 70% z podst

i kolo 50 % z rozsz

misza - 2006-07-15, 17:18

ledwo do domu doszedlem nie mowiac o tym kiedy do siebie doszedlem bo oczywiscie trzeba bylo oblac 8)
polski 59% nie spodziewalem sie az takiego wyniku modlilem sie zeby zdac
angielski 87% mialo byc ponad 90 i nie jestem zadowolony
biola pods. 56% tak jak liczylem
biola rozsz. 34% lipa na maxa nie wiem kto to sprawdzal powinno byc dwa razy tyle a wszystko zapewne przez ten zasrany klucz odpowiedzi...

alkoholowa fiesta trwa