| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - przyciski elektrycznych szyb
r3kin - 2006-04-25, 22:34 Temat postu: przyciski elektrycznych szyb witam szukalem ale nie znalazlem , mam pytanie czy ktos już wymienial żaruwki w tych przyciskach bo niewiem gdzie takie moge dostac lub cos podpasować.Pozdrawiam
Lord Lukasz - 2006-04-26, 11:38
podłączam sie do pytania, jak sie dostałeś do tych żarówek ? bo ja szczerze mówiąc nie prubowałem jeszcze rozebrać przełącznika
Arczi e30 - 2006-04-26, 14:59
ja mam elektryczne szyby z waskiej lampy .... rozbierałem przyciski bo niechcialy odbijac i napewno nie bylo w ich wnetrzu żadnych żarówek

Takze nie wiem jak w szerokiej lampie i nie wiem czy były rózne modele przycisków ale u mnie nie sa podswietlane na 100%
r3kin - 2006-04-26, 15:25
w moich som malenkie żaruweczki a rozbieralem podwarzylem zaczepy i rozebralem tylko jak bendziesz rozbieral to uwarzai żebys nie pogubil blaszek i sprerzynek
cypis0 - 2006-04-26, 15:27
witam sa po 2 zaróweczki dokladnie na paragonie ze sklepu pisze zarówki podswietleniowe 50mA takie same sa w panelach radia kosztowaly chyba 40gr za sztuke poszukajcie w elektronikach napewno sa wymiana banalna!!
[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 3:29 pm ]
z tego co wiem wszedzie byly takie same ja mam waska lampe i mam dokladnie one wchodza w miejscu gdzie sprezynka od klawisza sie opiera tam wystaja 2 bolce w kazdym przycisku. ja tez swego czasu nie mialem jak mialem szyby z partyzanta podlaczone pod zapalniczke ale przywrocilem wszystko do stanu fabrycznego:))
r3kin - 2006-04-26, 15:44
to muwisz ze pasowaly od panela od radyika umnie som mniejsze jeszcze ale pojade do sklepu morze sie cos dopasuie dzieki pozdrawiam
slawo - 2006-04-26, 16:41
| r3kin napisa³/a: | | to muwisz ze pasowaly od panela od radyika umnie som mniejsze jeszcze ale pojade do sklepu morze sie cos dopasuie dzieki pozdrawiam |
nie chce byc zlosliwy, ale pisze sie mówisz, są, może
|
|