| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kadra Polski na MŚ
grucha - 2006-05-15, 20:58 Temat postu: Kadra Polski na MŚ Selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski, Paweł Janas ogłosił skład kadry narodowej na mistrzostwa świata, które rozpoczną się 9 czerwca w Niemczech.
Kadra reprezentacji Polski:
bramkarze - Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion), Łukasz Fabiański (Legia Warszawa);
obrońcy - Jacek Bąk (Al-Rayyan), Marcin Baszczyński (Wisła Kraków), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela), Mariusz Jop (FK Moskwa), Seweryn Gancarczyk (Metallist Charków), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (Wisła Kraków);
pomocnicy - Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Kamil Kosowski (FC Southampton), Jacek Krzynówek (Bayer Leverkusen), Sebastian Mila (Austria Wiedeń), Mirosław Szymkowiak (Trabzonspor), Radosław Sobolewski (Wisła Kraków), Arkadiusz Radomski (Austria Wiedeń), Piotr Giza (Cracovia Kraków), Damian Gorawski (FK Moskwa);
napastnicy - Maciej Żurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (FC Southampton), Ireneusz Jeleń (Wisła Płock), Paweł Brożek (Wisła Kraków).
W składzie zabrakło min. Tomasza Frankowskiego, Jerzego Dudka i Tomasza Kłosa.
Co sądzicię o składzie???
korzuch - 2006-05-15, 23:04
yo!
brak frankowskiego mała lipa chyba chopak ma slabe "plecy"
pozdro
Piotrek - 2006-05-16, 00:04
Wiecie z kim spotkają sie polscy piłkarze w drugiej rundzie???
z kibicami na okęciu
szkoda Franka
Tomek3er - 2006-05-16, 00:40
Franek łowca bramek! napewno reprezentacja polski na mundialu odczuje jego brak... ale za to mamy gize
Gepard - 2006-05-16, 07:21
Prosze was.......niestety Piotrek ma racje........ patrzac na napastnikow to Zurawski bedzie mial z koim pograc
Arczi e30 - 2006-05-16, 07:44
| Gepard napisa/a: | Prosze was.......niestety Piotrek ma racje........ patrzac na napastnikow to Zurawski bedzie mial z koim pograc |
myśle że Jeleń raczej nie zagra na MŚ ... ale jest z mojego miasta i widziałem jego gre na zywo ... to też jest łowca bramek tylko bez doswiadczenia w kadrze ...
bramka: brak Dudka to chyba tylko jego wielkie roczarowanie, kazdy wie ze Boruc i Kuszczak graja na najwyzszym poziomie
obrona: nie jest dla mnie sporym zaskoczeniem oprocz braku Kłosa
pomoc: elitarna jednostka
atak: podejrzewam ze bedziemy grac tylko jednym wysunietym napastnikiem ... Żurawskiem ... bo bedzie jesli bedzie musiał pauzowac lub odpoczac 1 mecz .... bedzie bryndza, Rasiakowi i Brozkowi raczej nie ufam ze przejmie na siebie gre w ataku, Jeleń choc jest profesjonaliosta przez pierwsze 2 mecze moze miec gumowe nogi
Ale moim zdaniem z grupy wyjdziemy!
Qba - 2006-05-16, 11:44
moim zdaniem :
Rasialdo : Srednio, gość jest ... kazdy wie jaki
Mila : zero, stara sie ale nic mu nie wychodzi, w meczu z wyspami owczymi było widać wszystko a to przeciez poziom 2-3 ligi, prawda jest tez taka ze nie ma go kto zastąpić
Dudek : jako rezerwa czemu nie ale spadek formy widoczny, nie mozna zapomnieć ze bramkarze to jedyny mocny punkt naszej druzyny
Jeleń : ja widze jego przyszłość w reprezentacji, problemem moze byc brak ogrania
Za sukces przyjme wyjscie z grupy, lub wygrany mecz ze szwabami
center - 2006-05-17, 00:06
wygrany mecz ze szwabami ok, ale na mecz rozpoczecia stawiam na equador
3.5:1, a ja mysle ze zarobie
ale gdzies tam w sercu tli mi sie nadzieja ze bedzie ok, chociaz w zciu jestem wielkim optymista...
|
|