| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - 2,7 eta (stara) straciła jad :(
roki101 - 2006-05-21, 14:24 Temat postu: 2,7 eta (stara) straciła jad :( Witam nie wiem co jest grane auto niby chodzi dobrze silnik równo pracuje nie szczela nie szarpie a czuje ze stracila przyspieszenie tak jak by na gazie chodzila a najgorsze jest to ze nie wiem od czego zaczac nic nie robiem przy silniku postawilem auto i stalo z miesiac nieodpalane wsiadlem i czulem ze cos jest nie tak ale mysle sobie ze juz sie pewnie przyzwyczailem ale dalem sie brau przyjechac i on tez muwi ze to nie jest to co bylo wiec co to moze byc filtr powietrza sprawdzalem czysty filtr paliwa jest nowy paliwo tez lalem z ruznych stacji i nic to nie pomaga eta powinna ciagnac juz od dolu a ona jest tak jak by troche przymulona dopiero od 4 tys czuc ze idzie do przodu mial ktos z was takie objawy u siebie
[ Dodano: Nie Maj 21, 2006 2:25 pm ]
Dodam ze gazu w niej nie ma ani nie bylo
Bruner - 2006-05-21, 16:24
Moja tez slabo idzie, podejrzewam pompe paliwa, ale juz mi sie nie chce z tym nic robic, idzie na sprzedaz
cypis0 - 2006-05-21, 20:25
moze byc pompa (stara ma 2 pompy ) cisnieniowa mogla pasc jest przy progu zobacz swiecie przeczysc i sprobuj jednego jeszcze, zalej dobrej wachy jak masz rezerwe v-power 99+ rozgrzej silnik i potem przegon ja porzadnie ) czesto to pomaga )
roki101 - 2006-05-21, 20:54
Motor jest w E21 jeszcze miesiac temu bylo wszystko wpozadku na 3 jeszcze piszaczala jak jej przywalilem hm jak by bylo cos z pompa paliwa to by chyba na wyskokich obrotach niewyrabiala i pewnie by szarpala a takich objawow nie ma
<jacob> - 2006-05-21, 23:56
Ja ze swoja tez mam problema:( Nie bardzo chce isc. Mysle ze dostaje gdzies falszywe powietrze, zobacz gume od przepustnicy moze jest z nia cos nie tak.
Sprawdz kompa i przeplywomierz moze cus zasniedzialo i nie styka,ale pomysl cypis0 ma racje bytu, moze wystarczy jak ja przegonisz pozadnie:)
Pozdro
roki101 - 2006-05-22, 11:31
no ale jak ci bedzie ciagnac lewe powietrze to obroty beda falowac i ciezko spadac a u mnie obroty odrazu spadaja a zreszta gume sprawdzalem i jest wpozadku
|
|