| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - 2012r -->koniec świata?:/
Piotrek E-30 - 2006-05-22, 23:45 Temat postu: 2012r -->koniec świata?:/ klik
Nie napawa optymizmem...zresztą sami posłuchajcie i napiszcie co sądzicie
duchPW - 2006-05-23, 08:51
niestety w robocie mam pozakładane idiotyczne filtry, więc nie mogę wejść na stronkę, ale kiedyś musi być koniec świata (naszego), więc czemu nie teraz .... trzeba się spieszyć z zakupem e30 M3
MrKrYH_e34 - 2006-05-23, 09:18
hmmm ja tez nie moge otworzyc ale cos w radiu slyszalem ze ma wycydzic w ziemie jakis tam meteoryt .. ale prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest 1 do 625 milionow czy jakos .. tak wiec nie ma co sie bac ... ale bedac przezornym zaczne powiekszac populacje w polsce .. czego sie dla podtrzymania gatunku nie zrobi
Kosa - 2006-05-23, 10:28
Co do asteroidy MrKrYH to:
Prawdopodobieństwo zderzenia wynosi obecnie 1 do 6250,
czyli wystarczająco dużo, aby astronomowie uderzyli na alarm.
Co do 2012:
Data ta jest podawana od dosyc dawna dokladnia to 20.12.2012, jednakze nie musi
to oznaczac zadnej zaglady ludzkoisci tylko koniec obecnego swiata i nadejscie nowej ery,
syszaem że chodzi tu o tzw. przebiegunowanie ziemi.
Ale jest cos ciekawego, zwiazanego z 2012 r. wystarczy poczytac Projekt Cheops
Niektorzy uznaja to za bajki innych zaciekawi, sam sie zdziwilem jak na Ślęży zaczeli kopać.
pozdro
jaqub - 2006-05-23, 10:52
czyli co zaciagamy kredyty na Mki?
jest wiele roznych teorii ale wg mie Polska nie doczeka konca swiata (tego w 2012) bo wczesniej NAS rzad NASZ wykonczy....
KotSylwester - 2006-05-23, 13:15
Dlaeczego Humorek jest w OT ? i to już któryś raz...
nokerman - 2006-05-23, 13:19
| MrKrYH_e34 napisa³/a: | | .. ale prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest 1 do 625 milionow czy jakos .. tak wiec nie ma co sie bac ... |
jabym tego tak nie lekceważył.
Byłbym nawet skłonny do podania wniosku na Zarząd aby Komisyjnie wywalić kolege Ziolo_56 z forum.
Coś jego ostatnio pech nie opuszcza a niechciałbym żeby ten meteor przy.....ł w nasz serwer
PZDR Ziolo
Cooba - 2006-05-23, 14:37
Wysluchalem tej audycji i jestem w szoku "... prawdopodobienstwo, ze to sie stanie wynosi 100%..." - strasznie optymistyczne...
Bruner - 2006-05-23, 16:06
W nie do wiary na TVN tez wszystko jest na 100% pewne
--==maly==-- - 2006-05-23, 16:15
Może ktoś w skrócie napisać o co chodzi w tym pliku?
Troche to długie a mało czasu zostało "podobno" więc szkoda go marnować
duchPW - 2006-05-23, 16:41
| nokerman napisa³/a: | | MrKrYH_e34 napisa³/a: | | .. ale prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest 1 do 625 milionow czy jakos .. tak wiec nie ma co sie bac ... |
jabym tego tak nie lekceważył.
Byłbym nawet skłonny do podania wniosku na Zarząd aby Komisyjnie wywalić kolege Ziolo_56 z forum.
Coś jego ostatnio pech nie opuszcza a niechciałbym żeby ten meteor przy.....ł w nasz serwer
PZDR Ziolo |
sorry Ziolo, ale nie możemy ryzykować serwera
Piotrek E-30 - 2006-05-23, 18:36
No własnie, zaniepokoilo to mnie bo naukowcy są w 100% przekonani ze w 2012 nastąpi odwrócenie magnetyczne ziemi co niesie za sobą koniec cywilizacji...jezeli chodzi o Polske, to nasz kraj znajdze sie przykryciem lodowca tak jak to kiedys w epoce lodowcowej, fale będą mierzyc nawet 3 km wysokosci, ziemia przez chwile przestanie sie obracac, a objawi sie to tym ze jak bedziemy jechac w tym czasie swoimi bawarkami wcisniemy hampel i nic sie nie stanie, bedziemy dalej jechac... , wysłuchajcie tej audycji bo naprawde nie są to zarty... ludzie są w 100% przekonanie ze tak sie stanie, jest to tzw. cykl czegos tam który sie powtarza co jakis czas i są na to dowody!
Temat ten umiesciłem w OT bo do humorku raczej nie pasuje...
center - 2006-05-23, 19:08
jak w "armageddonie": "skoro stalo sie raz nie nalezy pytac czy stanie sie po raz kolejny, tylko kiedy"...
trzeba sie bedzie sprezyc z tym kupowaniem wymarzonego autka..
hmm, ziemia sie na chwile zatrzyma, tzn zrobi w sekundzie stop??
bo jak z predkosci 1440km/h jaka osiaga obracajac sie ruchem wirowym, zatrzyma sie w 1 chwili to nie wydaje mi sie zeby juz wtedy cokolwiek przezylo, nie beda nam potrzebne zadne fale...
Piotrek E-30 - 2006-05-23, 19:23
NIe jestem astronomem ani fizykiem, dlatego nie potrafie wytłumaczyc tego i owego, przesłuchajcie audycji, to moze cos sie rozjasni 8)
ChriS - 2006-05-23, 19:57
TrochÄ™ optymizmu panowie.Jeszcze 6 lat pobrykamy sobie naszymi beemkami
Ile jeszcze pięknych zakrętów do pokonania,ile boczków na skrzyżowaniach,ile opon do spalenia...mam wymieniać dalej?
Piotrek E-30 - 2006-05-23, 20:00
| ChriS napisa³/a: | TrochÄ™ optymizmu panowie.Jeszcze 6 lat pobrykamy sobie naszymi beemkami
Ile jeszcze pięknych zakrętów do pokonania,ile boczków na skrzyżowaniach,ile opon do spalenia...mam wymieniać dalej? |
...ile lasek przewieziemy,ile aut wyprzedzimy,ile dymu pójdzie w atmosfere,ile zazdrości wzbudzimy itd.
KotSylwester - 2006-05-23, 22:42
hehe lada chwila będziemyu pisać o duchach aurach... a może coś z radia maryja dajcie. Program był nagrywany przed filmem "Pojutrze" nawet koleś o tym wspomniał, a cała akcja to komapania reklamowa tego filmu a jakiś piiiii w to uwierzył i pare bać i dziadków padło na zawał dzięki niemu a on jest... bardzo rozsądnym człowieczkiem... 8)
MrKrYH_e34 - 2006-05-23, 22:54
nie dosc ze bede powiekszal populacje to jeszcze zakupie sobie ta furmanke na kredyt ktorego nie space bo bedzie zaglada
http://cgi.ebay.de/BMW-54...1QQcmdZViewItem
tak wiec trzeba sie rozkrecac na maxa panowie mamy 6 lat .. moze zaczniemy budowac jakies schrony i wiara nam bedzie za miejsce w takim schronie placila miliardy dolcow
Jak dla mnie to smieszny temat nie bede sral ogniem bo moze jutro sie wywale na chodniku i zgine wiec czym sie martwic glowa do gory panowie i panie zaczynamy wielkie ....... balowanie
|
|