| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Jednym slowem Kretyn
Gniewek89 - 2006-05-27, 17:13 Temat postu: Jednym slowem Kretyn Takiego objawu kretynizmu dawno nie widzialem
Najpierw TO
Potem to
duchPW - 2006-05-27, 17:29
i nie w beemce???????
--==maly==-- - 2006-05-27, 17:32
| PioterW napisa/a: | i nie w beemce??????? |
gdyby jechał beemką to nie był by kretyn tylko typowy posiadacz bmw
KORDI - 2006-05-27, 17:39
Napisałbym co o tym myśle ale dostałbym ostrzeżenie.....
PozdrOOfki......
MrKrYH_e34 - 2006-05-27, 17:46
Hmm no ja tylko czekalem kiedy zapier...li w drzewo ale sie nie udalo .. szkoda .. im mniej takich ludzi na drogach tym bezpieczniej sie chodzi jezdzi na roweze czy autem .. chcialbym zobaczyc jego facjate jak by mu z pola ciagnik wyjechal buehehehe dopiero dym z kapci by mu poszedl .. dla mnie prostak
PS ja grzalem swoim autem na A2 gdzie masz 3 pasy i 4 rezerwa czy pobocze .. jechalem w nocy gdzie nie bylo praktycznie ruchu .. i nie jechalem dlugo, po takim przezyciu juz nie chce nigdzie tyle jezdzic nawet na autobanie .. moze tez jestem prostakiem ale troszke innym .. pozdro
duchPW - 2006-05-27, 17:47
| KORDI napisa/a: | Napisałbym co o tym myśle ale dostałbym ostrzeżenie.....
PozdrOOfki...... |
nie krępuj się Kordi - masz jeszcze 3 życia
Sobek - 2006-05-27, 17:48
AAAAAaahahahaha jaki krety uffff serce mi wali
Najbardziej mnie rozwalil text :
170 po takiej drodze truskawka 180 hamuje p..........e taka droga 180 ja jestem p.........y uff AHahaha co za kretyn normalnie niemoge ze smiechu 8)
Ale to sie trzyma drogi Boze świety
A jak krzyknol 200scie 210 , 220 hamuje
Az sie balem
Jade do domu
damiano_e30 - 2006-05-27, 18:07
Następnym razem nie wszystkie ciągniki zjadą z pola i będzie o jednego debila mniej...
A ciśnięcie na gaz to faktycznie nie lada umiejętność, tylko pozazdrościć koleżce, ciekawe gdzie zdobywał te umiejętności, też bym chciał tak potrafić
Tomek3er - 2006-05-27, 19:08
Łeb wystarczy posłuchac co koleś mówi i jak. . . .
Menel - 2006-05-27, 19:20
buuaahahahahahahhaa
dobry koles, mi tylko jeszcze bardziej humor poprawil
poza tym smierdzi mi to przekretem z dubbingiem tak jak to bylo z borewiczem,kubusiem puchatkiem itd
joł joł joł
Pułkownik Zuber - 2006-05-27, 19:24
On ma coś z banią, z resztą bardzo dobrze i trafnie określił się w 40 sekundzie filmu- nic dodać nic ująć...
Gniewek89 - 2006-05-27, 20:01
| menel napisa/a: | buuaahahahahahahhaa
dobry koles, mi tylko jeszcze bardziej humor poprawil
poza tym smierdzi mi to przekretem z dubbingiem tak jak to bylo z borewiczem,kubusiem puchatkiem itd
joł joł joł |
przeczytaj link z forum to sie dopiero usmiejesz
jaqub - 2006-05-27, 22:35
PROSTAK... a auto zlom... phaeton V10 TDi 230km/h a przyspiesza byle jak... rzedowka 3 litrowa ropna w e46 lepiej sie buja
KotSylwester - 2006-05-27, 23:10
ta.. faktycznie złom...
Melis - 2006-05-27, 23:22
pustak...
a co do tych ciągników to ja bym mu tego nie życzył bo rozpędzone do 200km/h dwie tony uderzając w ciągnik... a nim też operuje człowiek!
ale kolczatka i pare koziołków by mu może w bani troche poukładało
iloraz: -200 totalny błazen i tyle, ale chłopaki z gimnazjum na lekcji informatyki oglądając ten filmik napewno są pod wrażeniem
Mauser - 2006-05-27, 23:50
| Sobek{Marek} napisa/a: |
170 po takiej drodze truskawka 180 hamuje pierdole taka droga 180 ja jestem truskawka uff AHahaha co za kretyn normalnie niemoge ze smiechu 8)
Ale to sie trzyma drogi Boze świety
A jak krzyknol 200scie 210 , 220 hamuje
Az sie balem
Jade do domu |
BUEHEHEHEHHEHHEHE I TO WŁAŚNIE BYŁO NAJLEPSZE... TEKSTY GOŚCIA...
okrzyk "dwieeeścieee!!" BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
On jedzie do domu, ciągniki na szopy, a ja ide nynać w wyśmienitym humorze...
Buehehehheehheehehe "dwieeeścieee!!"
Menel - 2006-05-28, 00:20
buehehehe
jeszcze zobaczycie jak ten text sie rozejdzie i raperzy zamiast mowic pozdro szejset beda mowi pozdro dwjescie
KORDI - 2006-05-28, 02:16
| PioterW napisa/a: | | KORDI napisa/a: | Napisałbym co o tym myśle ale dostałbym ostrzeżenie.....
PozdrOOfki...... |
nie krępuj się Kordi - masz jeszcze 3 życia |
Hehe....wole nie ryzykować Piter,bo może mi sie jeszcze przydać pół roku bez ostrzeżenia.....
A koleś....no cóż...nie każdy myśli jak wsiada za kierownice...
I jeszcze głupie tłumaczenie"że wcześniej jechał tą trogą i sprawdzał czy nic nie ma"....
A co on do cholewki zatrzymał czas i myśli że nic w tym czasie nie wyjedzie czy nie wyjdzie....
Srał pies jego i jego jakże przecudowne auto...ten bezmuzgowiec mógł zabić niewinnych ludzi.....
A przy takiej prędkości już nie ma drugiego bezpiecznego wyjścia......ale do tego trzeba nie tylko mieć głowe ale jej uzywać.....
PozdrOOfki....
P.S.mam nadzieje że obejdzie sie bez ostrzeżenia....
Pawel-e30 - 2006-05-28, 09:06
brak mi słów
Takiego kretyna idioty dawno nie widziałem
Łukasz & Rafał uważajcie w tej Wildze tam pewnie jeszcze więcej takich ludzi jest
Mauser - 2006-05-28, 11:02
DWJEŚCIE!! POZDRO POZDRO DWJEŚCIE!!!
BUEHEHEHHEHEHHEHE
--==maly==-- - 2006-05-28, 13:32
Bulwersujecie się jak by żadnego z was nigdy nie poniosło
Tymczasem przynajmniej polowa przekroczyla 200km/h w Wawie więc w czym problem?
Menel - 2006-05-28, 13:44
wiesz maly jak to jest musza tu troche pokazac sie z tej lepszej strony zeby nie bylo
ale i tak z textami koles jest debesciak
Gniewek89 - 2006-05-28, 14:12
co innego jest tyle smigac a co innego jest tyle smigac trzymajac jedna reka kiere a druga aparat
--==maly==-- - 2006-05-28, 14:13
| Gniewek89 napisa/a: | | co innego jest tyle smigac a co innego jest tyle smigac trzymajac jedna reka kiere a druga aparat |
Nie przesadzaj. Młody jeszcze jesteś.
KotSylwester - 2006-05-28, 18:10
Nie kumam , maly, o co Ci chodzi... Nie wiem jak pozostali ale jak mnie ponosi na Katowickiej to jade 180 i to nowym avensisem a nie starą beemą... Szybciej jest dla mnie za szybko ze względu na ilość zakrętów. A na autostradzie gnać 250 to całkiem co innego, podobnie jak po Wawie łazienkowską 150, prosta ulica, BRAK pieszych i jedyne co może Ci się przytrafić to traktor naprawiaczy jezdni.... również co innego jest jechać zwykłą warszawską dwupasmówką 90-100 a nie polną drogą, gdzie za każdym winklem może być pijak, trkator, rowerzysta, dziecko, kundel, staruszka, staruszek, kaczka, gęś, krowa...
maeko - 2006-05-28, 18:15
KotSylwester dobrze to ujołeś, popieram
--==maly==-- - 2006-05-28, 18:29
Wiele razy widziałem (co nie znaczy,że to ja jechałem ) na zwykłych warszawskich ulicach ze skrzyżowaniami prędkości rzędu 180-200km/h i nie wieże,że nie ma tu ludzi którzy tak jeżdzą. A z tą starością beemek to nie przesadzaj jak by sie miała rozpaść od prędkości to bym w ogóle nią nie jeździł. Czasem adrenalina daje o sobie znać i nic na to nie poradzisz.
KotSylwester - 2006-05-28, 19:04
Przypomniały mi się plakaty z dzieciństwa:
"BRAWURA TO NIE ODWAGA" hehe pamiętacie?
Adrenalina jest, ale zdrowy rozsądek też;)
Menel - 2006-05-28, 20:43
| --==maly==-- napisa/a: | Wiele razy widziałem (co nie znaczy,że to ja jechałem ) na zwykłych warszawskich ulicach ze skrzyżowaniami prędkości rzędu 180-200km/h i nie wieże,że nie ma tu ludzi którzy tak jeżdzą. A z tą starością beemek to nie przesadzaj jak by sie miała rozpaść od prędkości to bym w ogóle nią nie jeździł. Czasem adrenalina daje o sobie znać i nic na to nie poradzisz. |
popieram 8)
znowu wiekszosc z was chce z siebie zrobic niby takich grzecznych kierowcow a wszyscy wiemy jak jest naprawde 8)
MrKrYH_e34 - 2006-05-28, 20:59
heheh tylko ja sie przyznalem ze jechałem wiecej niz ten kolo VW ... Ale przeciez kazdy wie ze jestem doskonaly tak wiec moja wypowiedz nie podlegala dysqsji (joke) ...
Tak naprawde każdy z ludzi piszacy w tym temacie ma racje ... bo napewno sa ludzie ktorzy nie jezdza szybciej niz np 120 .. a i sa ludzie ktorzy robili takie same zeczy albo gorsze .. nie mozna tutaj tego wyposrodkowac .. Ale robic jakas glupote swiadomie cieszyc sie z tego i puscic filmik w swiat to juz naprawde nieporozumiemie ! Nie wspomne o tlumaczeniu tego typu ze koles najpierw przejechał tą trase zobaczył ze nic nie jedzie i dopiero tak zasuwal .. .. chyba juz to mowilem ale to naprawde dobry temat na Humorek
KotSylwester - 2006-05-28, 21:03
Dla mnie to jest jak łamać sie bokiem w uliczkę, której się nie widzi... raz się uda, raz rozwalisz błotnik... raz z tego nie wyjdziesz...
Pawel-e30 - 2006-05-28, 21:06
uuu kocie juz coraz lepiej gadasz
Menel - 2006-05-28, 21:06
| KotSylwester napisa/a: | | Dla mnie to jest jak łamać sie bokiem w uliczkę, której się nie widzi... raz się uda, raz rozwalisz błotnik... raz z tego nie wyjdziesz... |
i to wlasnie lubie...ale bez tego ostatniego
--==maly==-- - 2006-05-28, 21:44
| menel napisa/a: | | KotSylwester napisa/a: | | Dla mnie to jest jak łamać sie bokiem w uliczkę, której się nie widzi... raz się uda, raz rozwalisz błotnik... raz z tego nie wyjdziesz... |
i to wlasnie lubie...ale bez tego ostatniego |
KotSylwester - 2006-05-28, 22:48
Raz z kumplem jak miał 23lat , civiciem 94 3d lecieliśmy bokiem po łuku w aninie na ul. chyba kajki.... dre sie zeby zwolnił (120km/h) bo nie widzi co jest za... pięknie leciał bokiem środkiem... i sie ukazał autobus... sciał do wewnątrz, prawe koła zjechały z asfaltu, odbił na zewnątrz.. podrzuciło prawe koła do góry.... ponosiło nas troche juz za autoibusem od lewej do prawej i wyprowdzil. 10minu jechałem mu od najgorszych. Od tamtego czasu z nim nie jeżdżę.
P.S. JAk mieliśmu po 16lat, poleciał bokiem i mu nie wyszło i minelismy pół metra drzewo... Jak mieliśmy po 17cie, znowu bok i tyłem między latarnie a skrzynkę elektryczną...
To debil jest. I ten od Phateona i ten mój dawny kumpel.
maeko - 2006-05-28, 22:50
Hehe Ale czyż nie fajnie sobie teraz powspominać??:)
Menel - 2006-05-28, 23:08
hehe bo ci od hond tak maja moj ziomek tez tydzien temu w koncu rozbil swojego vteca bo chcial pokazac jaki to szybki nie jest no i polecial przy 160-180 dluga prosta gdzie trzeba bylo skrecic w prawo lub w lewo,ale po co dalej przez krawerek scinajac slupek z lancuchami,dalej przez drewniane ogrodzenie mijajac betonowa latarnie na centymetry wbil sie komus na posesje teraz chlopak musi czekac na pensje,wywalic okolo 1000zl na naprawe i dalej jazda na sciganko wiec lukas jeszcze nic straconego
IGI - 2006-05-30, 14:02
heh szok, a najgorsze ze takich debili jest na peczki ...
U nas w miescinie byl ostatnio wypadek z udzialem takiego samego mlodego debila - tzn starszy wiekiem, ale prawko tez mial od niedawna ...
Jechali wieczorem po nieoswietlonej drodze, koles (+3 osoby) lecial 170 i wyprzedzal inne auto na luku, stracil panowanie wylecial z drogi urwalo mu kolo, udezyl w przystanek autobusowy na ktorym na nieszczescie stalo 2 mlodych chlopakow...
Jeden zginal na miejscu drugi ciagle w szpitalu walczy o to zeby miec nogi ...
Debilowi oczywiscie nic sie nie stalo ...
Rozmawialem potem z kolega ktory go znal i jedyne okreslenia jakich uzywal to debil, bez wyobrazni, ktory uwazal sie za boga kierownicy ...
MARTINEZ - 2006-05-30, 15:51
ja ogladajac film myslałem ze skonczy sie dzwonem
szok
fajna ma wymowe
kometaz zajefajny
poprostu rewelacja
zajefajna wiocha
kozak
wysłał bym ten filmik jego siostrze czy koledze włascicielowi tego VW
pozdro
Łukasz - 2006-05-30, 16:07
O żesz w mordę , aż się bałem , jadę do domu
Vindevil - 2006-05-30, 20:37
frajer, bo gdyby tak jechał przez moją wiochę ( której nie mam ale..) to bym sk........a w cimnościach nawet złapał i mu wp.....ł.
kamil.k - 2006-05-30, 21:37
| Vindevil napisa/a: | | frajer, bo gdyby tak jechał przez moją wiochę ( której nie mam ale..) to bym sk........a w cimnościach nawet złapał i mu wp.....ł. |
wlasnie mi przypomniales zeszloroczne wakacje jak to moj kolega z klasy dostal
lanie od drugiego mojego kolegi za to ze jezdzil po jego wsi jak wariat (ponad 100km/h)- ten co jezdzil
mial akurat na tej wiosce wesele siostry i smigal pierwszy raz E30 325i szwagra
boze ale on wtedy dostal siatka w miejscu walki do tej pory jest pogieta
chlopak nie mial szans - on wazyl 55kg a borys 105kg ale on nim wtedy rzucal
|
|