| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - średnica znaczka na masce od E30
duchPW - 2006-05-30, 17:26 Temat postu: średnica znaczka na masce od E30 Siemacie - nie mam znaczka, bo mi jakiś idiota wydłubał i chcę sobie na allegro kupić, ale nie mam pod ręką samochodu - czy ktoś może to dla mnie zmierzyć .... jakby ktoś miał w domu, to byłbym wdzięczzny także za rozstaw kołków
dzięki i pozdro
ChriS - 2006-05-30, 22:26
średnica 81,4mm
rozstaw kołków 55mm
średnica kołka 5mm
coś jeszcze?
henry - 2006-05-30, 22:36 Temat postu: znaczek Witaj Krzysiu!!!!Poleciałem do garazu by zmierzyc znaczek Pioterowi a Ty widze byłeś szybszy.............Mnie "wyszło" że między osiami kołków jest 57 mm, a reszta pomiarów pokrywa sie z Twoimi. Na allegro raczej innych znaczków nie sprzedaja , tak ,ze raczej nie ma potrzeby sprawdzać......Ale na allegro są raczej podróbki......Mnie kiedyś sie udało i mam od "naszego" Łukasza oryginał ( widac różnicę w odcieniu niebieskiego koloru w stosunku do podróbki) - pozdrawiam - henry
duchPW - 2006-05-30, 22:58
Wielki dzięki chłopaki - mi jakieś palanty wydłubały taki znaczek i chciałem sobie właśnie na allegro coś zakupić, przy czym szukam raczej aukcji na ukończeniu, bo nie chce mi się podbijać cen do "niewiadomo jakich"
dokładnie o to szło - można zamykać
|
|