BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Remont ul.Puławskiej...

Mc - 2006-06-04, 16:21
Temat postu: Remont ul.Puławskiej...
Nie wiem czy widzieliście, czy nie, ale ZDM dotrzymuje słowa... od kilku dni w miejscu, gdzie w marcu tragicznie zginęły dwie osoby, stoi ciężki sprzęt do remontu nawierzchni.
Jednak blokada ul.Puławskiej odniosła efekt...

Jeżdżę tamtędy codziennie do pracy i bardzo mnie to zaskoczyło, gdyż myślałem, że ZDM ograniczył się tylko do postawienia znaków ograniczenia prędkości... a jednak - myliłem się.

Bajka - 2006-06-04, 17:32

Cieszy mnie fakt, że blokada Puławskiej odniosła sukces...Choć już wszyscy przestawali wierzyć, że ZDM cokolwiek zrobi w kierunku likwidacji hopy...Mam nadzieję, że władze częściej będą nas zaskakiwać w ten sposób...
KotSylwester - 2006-06-04, 18:56

Hmm super że robią, zaczęła się letnia faza remontów. Ciekawe kiedy naprawią czerniakowską po tym jak ją zepsuli, pół roku po generalnym remoncie. Do dzisiaj jest tam kostka bauma i trylinka, a aasflat pozapadany.
BADYL - 2006-06-04, 19:03

KotSylwester napisa³/a:
Hmm super że robią, zaczęła się letnia faza remontów. Ciekawe kiedy naprawią czerniakowską po tym jak ją zepsuli, pół roku po generalnym remoncie. Do dzisiaj jest tam kostka bauma i trylinka, a aasflat pozapadany.

Spoko co do czerniakowskiej to ten dołek juz dawno zrobili,a puławska i bardzo dobrze - po wiadukcie widac ile sie teren obnizyl i dlaczego powstal tam taki dołek (około poł metra)

Mc - 2006-06-05, 09:55

Kolejny szok !! !

Sobota - godz 7:00
Przygotowania do remontu odcinka ul.Puławskiej... Odcinek zablokowany, maszyny na poboczu...

Poniedziałek - godz. 7:00
Po maszynach do remontu nawierzchni ani śladu... nawierzchnia zmieniona !

Szok !! ! ZDM potrafił coś zrobić przez weekend ! Duży plus za tempo robót.

KotSylwester - 2006-06-05, 10:03

Luty 2007 - SZOK, świeżo remontowana jezdnia po roztopach się zapadła i ma dziury :lol: :lol:
Mc - 2006-06-05, 10:08

Kocur... Ty to jesteś pesymista... :) Trochę wiary w naszych drogowców... może się zmienili ? :)
duchPW - 2006-06-05, 10:19

nie kracz
KotSylwester - 2006-06-05, 10:53

heheh, albo za tydzień będzie tam remont sieci ciepłowniczej.:)
BADYL - 2006-06-05, 22:36

Dzisiaj godzina 22 - ful sprzetu wyciagniete i robia chłopaki - asfalt sie swieci jak .............. latarnia :P droga rowna jak stoł.Ciekaw jestem czy zrobia tez ta główa droge a nie ta poboczna.