| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
MotorSport - do jadących na Miedzianą Górę z Warszawy
duchPW - 2006-06-07, 14:16 Temat postu: do jadących na Miedzianą Górę z Warszawy Siemacie - o której się umawiamy na wyjazd do Kielc?
ile czasu jedzie się do Kielc (+-)?
henry - 2006-06-07, 15:59 Temat postu: Kielce .........Jak spokojnie to 2,5 h........................henry
duchPW - 2006-06-07, 16:08
spokojnie - dzięki Heniu
to jeszcze tylko pozostała kwestia ewentualnego wspólnego wyjazdu - umawiamy sie jakoś, czy każdy jedzie na własną rękę?
LUKAS - 2006-06-07, 16:24
Wspolny wyjazd zawsze jest lepszy i bezpieczniejszy
Uwazajcie chlopaki na fotoradar w Radomiu jakies 300-400 metrow za tabliczki radom...
Dodatkowo pamietajcie ze w Jedlinsku przed Radomiem jak zacznie sie dwupasmowka (okolo 10km przed Radomiem) czesto stoja smerfy. tak samo w poblizu fotoradaru przed nim i za nim czesto stoja z suszara
Niewiem jeszcze czy dolacze do Was w Radomiu czy pojade sporo wczesniej, to bede wiedzial dopiero w piatek rano.
Tak wiec bedziemy w kontakcie
Proponuje zrobic tutaj liste osob ktore beda jechaly z wawy...
PZDR!
[ Dodano: Czw Cze 08, 2006 4:39 pm ]
Wpisywacsiekto jedzie z wawy zebyzrobic kolumne!!:)
Czasumalo ludziska
z tego co widze to z wawy jadą:
1. Baur - E30 318iS Touring
2. 82Tomek - E30 325i
3. Pioter_W - E30 325i
4. Wert - E30 320i
5. Rafał - E30 320i
Niech te osoby potwierdza ze jada razem.
Proponuje wyjazd dla Was okolo 13 z Marek ... O 14 powinniscie byc w Radomiu i kolo 15 na torze.
Z uwagi na ilosc uczestnikow podejzewam ze sporo czasu zajma sprawy formalne. Dlatego lepiej byc wczesniej.
Niewiem jeszcze czy dolacze do Was o 14 w Radomiu. Dam znac komus z kolumny jutro rano.
Baur - 2006-06-09, 09:59
Z Marek ?
Jeśli do Kielc to chyba z Janek
Ja moim pogietym pogrzebaczem wyjeżdzam ok. 13 z Warszawy. Możemy sie ustawić na stacji BP przy Al.Krakowskiej po prawe stronie przed Szyszkową.
adamm - 2006-07-11, 22:59
Witam.
odnośnie pamiątkowych fotek z trasy:
Jak miniecie Skarżysko Kam. i wjedziecie do Suchedniowa (zaraz po zjeździe z góry) to po prawej macie fotoradar.
To samo kilka km dalej (nie pamiętam miejscowości) - jest po lewej, ale ustawiony na prawy pas. Ale byli o tyle uprzejmi, że postawili znaki ostrzegawcze.
Dodatkowo w Suchedniowie pieski śmigają po cywilu Ciemnozielonym Peloponędzą ATU (chyba że jeszcze czymś)
Na obwodnicy jest raczej spokój. Okolice Raszówki oblatuje granatowa Skoda Octawia po cywilu z kamerką (czasem kręci się po kielcach) a spotkanie driverów BMW to doskonały moment na wypisanie kilku blankiecików.
Tak więc : granatowa skodziana na choryzoncie noga z gazu.
Najwyżej wyprzedzi was jakiś zwykły kierowca. W sumie to przecież nie wstyd być wyprzedzonym przez skodzianke
Acha. Zaraz za Kostamłotami (to jest już chyba Miedziana Góra) też jest pstryczek, po lewej stronie, ale ustawiony tak, że chyba łapie od tylca (około 4 - 5 km po zjechaniu z obwodnicy zakręt w prawo skrzyżowanie (po prawej stronie wulkanizacja z napisem "DAYTONE") 50m dalej za pasami po lewej stronie stoi owa budka lęgowa.
Pozdro 4 all
Ale się rozpisałem z tymi radarami
Jak mi się jeszcze coś przypomnie to dam znać.
LUKAS - 2006-07-11, 23:41
Cenne info THX.
adamm - 2006-07-12, 20:14
Już wiem gdzie jest ten fotoradar za Suchedniowem.
W Łącznej. Dzisiaj tamtędy jechałem (dziś był ustawiony na jadących od Kie)
Szerokiej drogi
|
|